Homepage  / Ultimul număr

Viata in roz

Viata in roz

de Redactia Tvmania

Cantareata, prezentatoare de emisiune de divertisment, vedeta Playboy, actrita de comedie. Andreea Banica s-a incapatanat sa guste din toate bunatatile industriei de divertisment.

Nicicand nu i-a mers mai bine Andreei Banica. Potrivit ei, „Departamentul Vedete”, emisiunea de divertisment pe care o gazduieste alaturi de Ionut Dolanescu la Romantica, a reusit in numai cateva saptamani sa egaleze cifrele de audienta pe care cei doi le atingeau la Antena 1, cu show-ul „Folclorul contraataca”, iar in aceste zile, posturile de radio si televiziunile de specialitate au inceput sa difuzeze single-ul „Rendez-vous”, de pe noul ei album, care poarta acelasi nume.
In ultimul an, telespectatorii au putut sa o urmareasca pe Andreea intr-o ipostaza neasteptata, aceea de actrita de comedie. Serialul „Meseriasii” de la Pro TV, in care i-au fost parteneri eternii Romica Tociu si Cornel Palade, s-a dovedit o reteta destul de reusita, insa programul de lucru infernal a facut-o, in cele din urma, sa renunte. „Am plecat de acolo pentru ca nu mai puteam sa rezist. Lucram de dimineata pana seara patru zile pe saptamana, mai aveam si concertele… Ajunsesem sa adorm pe la semafoare de la prea multa oboseala”, ne povesteste ea. Asa ca, atunci cand vechea ei prietena Teo i-a propus sa prezinte o noua emisiune de divertisment, Andreea nu a ezitat nici o clipa, l-a chemat alaturi de ea pe Ionut Dolanescu pentru a reintregi echipa cu care s-a lansat in televiziune, iar acum o putem vedea in fiecare duminica seara punand la incercare talentele muzicale nebanuite ale oamenilor obisnuiti.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te