Homepage  / Ultimul număr

Visul devenit cosmar

Visul devenit cosmar

de Redactia Tvmania

Steaua n-a putut mai mult. S-a oprit in semifinalele Cupei UEFA, desi paruse ca e cu un picior la Eindhoven dupa ce conducea cu 2-0 la Middlesbrough. Englezii au fost insa mai buni si ne-au trezit brutal dintr-un vis transformat joia trecuta intr-un cosmar.
La 20 de ani de cand a castigat finala Cupei Campionilor Europeni si la 17 ani de cand a jucat in ultimul act al aceleiasi competitii, Steaua n-a putut repeta performanta de a ajunge in ultimul act al unei competitii europene inter-cluburi: dupa 1-0 la Bucuresti, Steaua a pierdut, scor 2-4, la Middlesbrough, echipa engleza calificandu-se in finala Cupei UEFA, care se va disputa miercuri, 10 mai, la Eindhoven si pe care TVR 1 o va transmite in direct, de la ora 21.30.
Pentru ca englezii au brevetat acest fotbal, iar printre ursite s-a numarat si spiritul fair-play, sa recunoastem, la rece, ca Middlesbrough a fost mai buna. Suporterii stelistii – practic, toata suflarea tarii contaminata in vreun fel sau altul de microbul fotbalului – s-au iluzionat ca victoria de la Bucuresti era un avantaj nu prea fragil. Cand Steaua conducea dupa nici o jumatate de ora pe stadionul „Riverside” din Middlesbrough (goluri reusite de Dica si de Goian), euforia s-a transformat intr-o veritabila betie cu apa rece.
Dar, in Insula, fotbalul se joaca dupa alte reguli. Jucatorii echipelor britanice nu sunt inconstanti precum Dica, fotbalistul capabil sa marcheze splendid, dar si sa ia degeaba un galben echivalent suspendarii.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te