Homepage  / Știri

Vivien Leigh era bisexuală?

Vivien Leigh era bisexuală?

de Redactia Tvmania

O nouă biografie despre Vivien Leigh (care a murit în 1967, la 53 de ani) susţine că celebra actriţă era bisexuală şi că l-a înşelat pe soţul ei, Laurence Olivier (decedat în 1989, la 82 de ani), la câteva luni de la începutul relaţiei lor, în 1937.

Conform dailymail.co.uk, Leigh – care s-a căsătorit cu Olivier în 1940 – era, de fapt, bisexuală, iar volumul „Damn You, Scarlett O’Hara” (scrisă de Darwin Porter şi Roy Moseley) vorbeşte pe larg despre cuceririle ei lesbiene.

Actriţa care a interpretat-o pe Scarlett O’Hara în celebra peliculă „Pe aripile vântului” (1939) avea şi o pasiune enormă pentru bărbaţi, agăţându-i la „Scotty’s”, un bordel cu bărbaţi din Los Angeles, care trecea drept o benzinărie.

Se pare că actriţa a fost chiar dată afară dintr-un hotel italian, pentru că aducea în camera ei prea mulţi bărbaţi agăţaţi pe stradă. „Depindea de discreţia bărbaţilor care nu s-ar fi lăudat că tocmai s-au culcat cu Scarlett O’Hara”, a explicat o sursă din cadrul editurii care urmează să publice biografia în SUA.

Autorii Darwin Porter şi Roy Moseley au cunoscut-o pe actriţă: primul a i-a fost amic în anii ’60, al doilea a fost asistentul lui Laurence Olivier.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te