Homepage  / Știri

Vlad Gherman își serbează cei 19 ani alături de prietenii din LaLa Band

 Vlad Gherman își serbează cei 19 ani alături de prietenii din LaLa Band

de Redactia Tvmania

Vlad Gherman din „Pariu cu viața” își sărbătorește astăzi ziua de naștere pe platourile de filmare, unde îi are alături pe colegii și prietenii din LaLa Band. Mesajele cu „La mulți ani!” de pe Facebook au început însă să curgă de la miezul nopții.

„Îmi sărbătoresc cei 19 ani în stil LaLa alături de întreaga echipă pe platourile din Buftea, și cu siguranță că în pauză o să ciocnim un pahar de șampanie și o să mâncăm câteva prăjituri foarte bune făcute de mama mea”, a zis sărbătoritul.

„Încă de azi noapte am început să primesc foarte multe urări de la prietenii și colegii mei, precum și sute de mesaje, filmulețe, colaje și felicitări din partea celor care urmăresc în fiecare luni „Pariu cu viața”, și care apreciază tot ceea ce fac în rolul lui <>”, a spus Vlad Gherman.

Unul dintre cele mai originale cadouri pe care le-a primit a fost un portret realizat de o fetiță foarte talentată: „Acum câteva zile am fost plăcut surprins de o fană a serialului în vârsta 8 ani, care mi-a trimis un portret cu mine, un desen foarte frumos”, a povestit Vlad.

Pentru anul acesta, Vlad își dorește să devină actor cu acte în regulă și să-i aibă alături pe cei dragi.

„Îmi doresc să am cel mai productiv an din viața mea de 19 ani și realizări cât cuprinde. Asta înseamnă să trec cu brio examenul de Bacalaureat , să intru la facultate la UNATC, să continui să lucrez cât mai mult timp alături de colegii mei din LaLa Band, și nu în ultimul rând, să petrec mai mult timp împreună cu familia mea”, a spus el.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te