Homepage  / Vedete româneşti

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au stabilit deja data nunții. Când vor face pasul cel mare

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au stabilit deja data nunții. Când vor face pasul cel mare
12

de Andra Stana,

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au stabilit data nunții și au împărtășit marea veste cu fanii lor. Cei doi actori sunt împreună de doi ani, iar în luna august, actorul a luat decizia de a-i cere mâna iubitei sale la finalul unei piese de teatru în care jucau amândoi. Primele detalii despre planurile de nuntă.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ales data nunții

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ales data nunții. Acum câteva săptămâni, actrița mărturisea că nu își dorește un eveniment mare și extravagant, ci unul intim și restrâns. Astăzi, cei doi actori au recunoscut că s-au inspirat de la Smiley și Gina Pistol și au ales să își organizeze nunta în același loc. De asemenea, Vlad și Oana au recunoscut că nunta va avea loc la anul, în luna iunie.

Its a match! Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete, voie bună și entuziasm (…) Ivona a fost cupidonul întâlnirii noastre cu această superbă locație tip seră în care la anul, într-o zi de început de vară, vom dansa primul dans al vieții noastre împreună. Save the date: iunie 2024”, au scris Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pe Instagram.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au anuntat data nuntiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

După ce au anunțat data nunții, fanii au reacționat imediat și i-au felicitat. „Nu există mai faini ca voi! Mii de bucurii vă doresc!”, „Cel mai frumos cuplu”, „Felicitări, Vlad și Oana!” și „Cea mai bună veste. Abia aștept poze cu voi de la cel mai frumos eveniment din viata voastră. Sunteți superbi împreună. Vă ador”, au fost câteva dintre comentarii.

Oana Moșneagu, primele detalii despre rochia de mireasă

Dacă acum știm unde va avea loc nunta lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu, rămâne de văzut ce fel de rochie de mireasă va purta actrița din „Lia – Soţia soţului meu” în ziua cea mare.

„Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant. (…) Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena”, declara Oana Moșneagu în emisiunea Xtra Night Show, acum câteva săptămâni.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au logodit

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au logodit pe 11 august 2023. Actorul a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii lui într-un mod aparte, romantic și demn de o piesă de teatru scrisă de William Shakespeare. Frumosul moment s-a petrecut chiar sub ochii publicului. 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au jucat amândoi în spectacolul „Îmblânzirea scorpiei”, care s-a jucat de mai multe ori vara aceasta, în curtea Palatului Mogoșoaia. Pe 12 august, la sfârșitul unuia dintre spectacole, Vlad a luat prin surprindere pe toată lumea când a început să vorbească despre el și Oana.  

Vreau să spun și eu ceva important. Dragostea deschide cele mai aprinse uși. Iubirea ne ajută să fim mai buni, să evoluăm, să ne cunoaștem. Dragostea merită. Dragostea înseamnă muncă, înseamnă grijă, înseamnă toleranță, iertare și lista poate continua.

Vreau să vă vorbesc puțin despre iubita mea, despre Oana, care de doi ani mă suportă așa cum sunt, cu bune și cu rele, cu traume, cu griji și cel mai important lucru e că Oana m-a ajutat enorm”, a spus actorul, înainte de a se pune în genunchi în fața iubitei lui și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui.  

„Credem că pozele spun mai mult decât am putea să o facem noi în cuvinte, așa că vă lăsăm câteva care să grăiască în locul nostru.”, au scris Vlad Gherman și Oana Moșneagu într-o postare pe Instagram, pe 12 august, pentru a-și anunța logodna. Alături, au postat și niște imagini înduioșătoare din momentul cererii în căsătorie.

vlad-gherman-despre-cererea-in-casatorie-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te