Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția impresionantă a lui Vladimir Drăghia, după ce soția lui, Alice Cavaleru, a dezvăluit diagnosticul primit de bebelușul lor

Reacția impresionantă a lui Vladimir Drăghia, după ce soția lui, Alice Cavaleru, a dezvăluit diagnosticul primit de bebelușul lor
7

de Andra Stana,

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au devenit recent părinți pentru a doua oară, fetița lor cea mică având doar o lună. Din păcate, Vladimir și Alice au trecut printr-o perioadă grea, la scurt timp după ce micuța a venit pe lume.

Recent, soția lui Vladimir Drăghia a împărtășit cu fanii ei din mediul online vestea că fetița ei cea mică s-a îmbolnăvit grav la doar două săptămâni după naștere. Ulterior, Vladimir Drăghia a apelat tot la o postare online pentru a-i face o emoționantă declarație de dragoste soției sale.

Alice Cavaleru a scris pe Instagram povestea ei și a Alegrei, fetița ei de doar o lună. La doar două săptămâni de la naștere, mezina familiei a primit un diagnostic rar întâlnit la bebeluși.

„Făcuse o infecție pe glanda salivară. Diagnostic: parotidită infecțioasă- lucru foarte rar întâlnit la un bebeluș atât de mic. A doua zi, de dimineață, a început tratamentul cu antibiotic. Au fost momente grele care au părut veșnice și am simțit că trebuie să lupt pentru fiecare clipă din acea noapte…După cinci zile de la tratament, cu o zi înainte să plecăm acasă, au venit rezultatele analizelor: septicemie. Infecția ajunsese în sânge”, a povestit Alice Cavaleru pe contul său de Instagram.

Alegra se simte bine acum și nu se mai află în pericol.

Vladimir Drăghia, mesaj emoționant dedicat soției sale, Alice

Vladimir Drăghia a dovedit, din nou, că își iubește fetele mai mult decât orice pe lume. De asemenea, el a recunoscut că este mândru de soția sa. Alice Cavaleru a demonstrat că, în pofida faptului că a tras o spaimă groaznică cu mezina familiei, este în continuare puternică și în stare să treacă peste orice obstacol.

Azi nu e ziua ei, dar simt nevoia să o aniversez. Așa, îmbrăcată în roz, trandafirie în obraji, cu lumină în jurul ei și din ea, e mai puternică decât v-ați putea imagina. Bună parte din puterea ei e chiar lumina, și rozul, și tot ce nu pare”, a scris Vladimir Drăghia pe contul său de Instagram.

Reacția impresionantă a lui Vladimir Drăghia, după ce soția lui, Alice Cavaleru, a dezvăluit diagnosticul primit de bebelușul lor (14)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te