Homepage  / Ultimul număr

Voltaj, „revelatia” iubirii

Voltaj, "revelatia" iubirii

de Redactia Tvmania

Cel de-al saptelea album produs de trupa Voltaj se numeste „Revelator” si va fi promovat prin intermediul unui turneu in toata tara.
Muzica propusa de Voltaj este gustata la maximum in Romania, astfel ca formatia este unul din numele de top din industria muzicala autohtona si are un numar impresionant de fani fideli. Concertele sustinute de cei patru in tara sunt la mare cautare si reprezinta o „garantie” pentru organizatorii din domeniu. Trupa a fost recompensata in 2005 cu premiul pentru cea mai buna formatie romaneasca la MTV Awards, devansand alti artisti apreciati.
Chiar daca muzica lor apartine unui alt gen, Voltaj este o prezenta constanta in peisajul muzical autohton din ultimii ani alaturi de Directia 5, Holograf, Iris, Stefan Banica Jr. si nu numai. Comerciali sau nu, baietii au stiut sa vina de fiecare data cu un sound dinamic, iar fiecare album lansat a adus ceva nou, o combinatie de stiluri atragatoare. Printre calitatile incontestabile ale cantecelor „fabricate” de Voltaj se remarca energia si vitalitatea continute si o melodicitate care inconstient ne „forteaza” sa tinem minte refrene sau pasaje. „Ora de germana” , „Ban d. ban”, „20” sau „Scrisoare” sunt hituri de necontestat, ascultate de adolescenti si de manageri de firma deopotriva, ce au animat multe petreceri. Fiecare material discografic a venit cu videoclipuri inovatoare pentru Romania, stabilind o stacheta care a trasat, ulterior, si un trend.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te