Homepage  / Ultimul număr

Voteaza dragostea!

Voteaza dragostea!

de Redactia Tvmania

Considerata de critici, in unanimitate, cea mai buna comedie romatica a acestui an, "Desigur...poate ca..." este o poveste de dragoste cu final neasteptat.

Lansata in Statele Unite chiar de Sfantul Valentin, productia Studiourilor Universal este, desigur, o pledoarie pentru dragoste. Poate ca o singura persoana nu s-a bucurat de film: Hillary Clinton, care incepuse campania electorala pentru a fi desemnata candidatul democratilor la Casa Alba. Pentru ca pelicula este povestea lui Will, un consultant politic care, pe vremea cand era doar un pusti de colegiu, lucreaza ca voluntar in staff-ul de campanie a lui Bill Clinton. Secventa in care Will da cu mancarea chinezeasca de pamant, vazandu-l pe presedintele Clinton rostind explicatii penibile in scandalul sexual „Monicagate”, probabil nu i-a picat prea bine celei care se viseaza primul conducator- femeie al Americii…

Ghici ghicitoare
Dar filmul – scris si regizat de Adam Brooks (scenarist si al partii a doua din „Bridget Jones”) – nu este despre politica, ci despre alegerile in dragoste. Will este un consultant politic aflat in pragul divortului, care-si creste singur fiica, o copila ce doreste sa afle mai multe despre trecutul amoros al tatalui.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te