Homepage  / Articole

William Levy face furori la “Dansez pentru tine”

William Levy face furori la “Dansez pentru tine”

de Redactia Tvmania

William Levy nu are doar un fizic de invidiat şi joacă în telenovele urmărite de milioane de fani, ci şi dansează bine. El a electrizat publicul la debutul noului sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” (“Dancing with the stars”) varianta americană.

William şi partenera sa, Cheryl Burke, au dansat impecabil cha-cha, iar la sfârşitul serii s-au clasat pe poziţia a treia. Cel de-al 14-lea sezon al show-ul transmis de ABC a început luni, 19 martie. Juraţii au fost impresionaţi de prestaţia lui Levy, iar Bruno Tonioli, unul dintre ei, chiar a exclamat: “Eşti cel mai fierbinte din acest show”.

William s-a plâns de antrenamentele foarte dure, însă, pe ringul de dans, actorul în vârstă de 31 de ani a spus că s-a simţit excelent şi că a avut emoţii constructive.

“Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut, care mi-au purtat noroc. M-am simţit extraordinar”.

În public s-a aflat şi Elizabeth Gutiérrez, iubita lui Levy, care l-a susţinut şi l-a încurajat tot timpul. Fanii lui Levy din întreaga lume speră ca, odată cu participarea la “Dansez pentru tine”, actorul să fie remarcat de producătorii de la Hollywood şi să-i ofere roluri în pelicule de succes.

Vedeţi aici cum au dansat William Levy şi partenera sa, Cheryl Burke:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te