Homepage  / Seriale / Seriale coreene

„Vânătorii de sclavi”, hitul lui 2010 în Coreea

„Vânătorii de sclavi”, hitul lui 2010 în Coreea

de Redactia Tvmania

Anul trecut, Coreea de Sud a fost cucerită de serialul de epocă „Vânătorii de sclavi”, plasat în secolul XVII, în timpul Dinastiei Joseon, şi centrat pe luptele de clasă între sclavi şi nobili: producţia a avut ratinguri de până la 36!

Serialul difuzat şi la noi de postul Naţional (din 1 septembrie) a impresionat în ţara natală prin amestecul de scene de luptă atent coregrafiate, un triunghi amoros între un fost nobil devenit sclav, o fostă sclavă şi un vânător de sclavi şi secvenţele dezgolite (actorii din poveste nu se tem să-şi etaleze muşchii bine lucraţi, râzând unii de alţii pe această temă, la filmări).

Asemănat de coreeni cu „Stăpânul inelelor” ca amploare, „Vânătorii de sclavi” (difuzat de luni până joi de la 20.15, pe Naţional) are 24 de episoade şi a fost difuzat în ianuarie-martie 2010 în Coreea de Sud.

Serialul se centrează pe dinamica dintre Lee Dae-gil (Jang Hyuk), un vânător de sclavi celebru pentru cruzimea sa, care o caută de ani de zile pe Un-nyun (Lee Da-Hae), fosta sclavă a familiei lui, care fuge de soţul ei nobil şi este ajutată de sclavul evadat Song Tae-ha (Oh Ji-Ho), un fost general de armată trădat de colegi.

Protagonistă trebuia să fie nu Lee Da-Hae, ci Han Hyo Joo, care a jucat în „Legendele palatului: Concubina regelui” (dat la noi de TVR 1), dar Da-Hae a obţinut rolul la recomandarea colegului Jang Hyuk, care jucase cu ea în comedia romantică „Robber” (2008).

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te