Homepage  / Amazon Prime Video

10 filme de Crăciun disponibile pe Amazon Prime pe care trebuie neapărat să le vezi

10 filme de Crăciun disponibile pe Amazon Prime pe care trebuie neapărat să le vezi

de Roxana Mirea,

10 filme de Crăciun disponibile pe Amazon Prime pe care trebuie neapărat să le vezi. Crăciunul este despre familie, așa că ne dorim să petrecem cât mai mult timp în compania celor dragi. Ei bine, un film de Crăciun este perfect pentru a strânge toată familia laolaltă, dar și pentru a ne ajuta să intrăm cât mai bine în atmosfera de sărbătoare. În plus, desaga Moșului este plină atunci când vorbim de filme de Crăciun. Fie că vă plac comediile, filmele de dragoste sau cele cu morală, cu siguranță veți găsi o producție de sărbătoate pe placul vostru.

Singur acasă / Home Alone (1990)

Despre „Singur acasă”, o lume întreagă ştie că e filmul care l-a lansat pe Macaulay Culkin, deliciosul puşti blond care l-a interpretat pe Kevin și pentru care, din păcate, peliculele din 1990 şi 1992 („Singur acasă 2”) aveau să rămână momentele de vârf ale unei cariere sabotate mai apoi de alegeri nefericite.

Întreaga familie a lui Kevin (în vârstă de 8 ani) se pregătește să plece într-o vacanță de Crăciun, în străinătate. Situația se complică în momentul în care familia îl uită pe Kevin acasă. Băiatului îi va reveni sarcina să apere casa de doi hoți, care sunt convinși că nu este nimeni în locuință. Kevin le va întinde tot felul de capcane hoților pentru a-i împiedica să își atingă scopul.

Goana după cadou / Jingle All the Way (1996)

10 filme de Crăciun disponibile pe Amazon Prime. Goana după cadou este un film de Crăciun din 1996 regizat de Brian Levant cu Arnold Schwarzenegger, Sinbad, Phil Hartman, Rita Wilson, Jake Lloyd, James Belushi și Robert Conrad în rolurile principale.

Howard Langston este obsedat de muncă și din acest motiv își neglijează fiul. Totuși, odată cu sosirea Crăciunului, acesta își amintește de băiat, dar și de faptul că acesta își dorește foarte mult o anumită jucărie. Problema este că jucăria respecivă a avut mare succes la public, iar stocurile din magazine au fost epuizate. Așadar, protagonistul se găsește în situația în care trebuie să își găsească timp liber pentru a îndeplini dorința fiului.

The Grinch (2018) – 10 filme de Crăciun disponibile pe Amazon Prime

Filmul este bazat pe cartea „Cum a furat Grinch Crăciunul”, scrisă de Dr. Seuss. Cei care-au crescut prin anii 90, își amintesc desigur Grinch-ul regizat de Ron Howard în care Jim Carrey intra în pielea personajului imaginat și desenat de Dr. Seuss. În această versiune, Grinch are vocea actorului britanic Benedict Cumberbatch, nominalizat la Oscar pentru rolul din „The Imitation Game. Jocul codurilor” (2014).

Grinch trăiește izolat într-o perșteră, alături de câinele lui, Max. Acesta vrea să stea cât mai departe de oamenii cumsecade din Whoville. An de an, Grich urmărește cu ură cum cei din Whoville se pregătesc cu spor și bucurie de Crăciun. Sătul de atâta tărăboi, el se decide să distrugă Crăciunul. Totuși, să fie inima lui chiar de piatră sau mai există speranță?

Jack Frost (1998) – 10 filme de Crăciun disponibile pe Amazon Prime

Jack Frost este un film de Crăciun fantastic de comedie din 1998, regizat de Troy Miller, cu Michael Keaton și Kelly Preston în rolurile pricipale. Keaton interpretează rolul principal, un om care moare într-un accident de mașină și revine la viață sub forma unui om de zăpadă.

Jack Frost (Michael Keaton) este pe cale să își împlinească una dintre cele mai mari dorințe ale sale, afirmarea talentului de muzician. Prețul pe care-l plătește este însă mare, căci Jack își petrece mult timp departe de Gabby (Kelly Preston) și Charlie (Joseph Cross), soția și fiul său. De Crăciun, el se grăbește să ajungă acasă la familia să și moare într-un accident de mașină. Băiețelul îi simte foarte mult lipsa și dorință lui de a-și revedea tatăl este atât de mare că acesta se vă întoarce, dar nu sub formă umană, ci sub formă de om de zăpadă.

Elf (2003)

10 filme de Crăciun disponibile pe Amazon Prime. Este un film de comedie, regizat de Jon Favreau, cu Will Ferrell, James Caan și Zooey Deschanel în rolurile principale.

În urmă cu mulți ani, un băiețel dintr-un orfelinat s-a furișat în geanta lui Moș Crăciun, așa că el a fost crescut drept elf, primind numele de Buddy Hobbs. Crescând, acesta era mult diferit de micuții elfi de la Polul Nord. La un moment dat, lui Buddy i s-a povestit despre adevăratele sale origini, așa că el decide să meargă la New York și, prin toate mijloacele, să-și caute propriul tată.

The Spirit of Christmas (2015)

O avocată, Kate Jordan (Jen Lilley) acceptă sarcina de a vinde un han. Lucrurile iau o întorsătură total neașteptată pentru Kate pentru că ea va descoperi curând că hanul este bântuit. Așa îl întîlnește pe Daniel (Thomas Beaudoin), fantoma unui bîrbat care a trăit cu un secol în urmă. De când a murit, în fiecare an, cu 12 zile înainte de Crăciun, el revine la viață în mod inexplicabil. Kate are de gând să-l ajute să rupă blestemul din cauza căruia el nu-și poate găsi liniștea. Nu doar că Daniel va descoperi detalii sumbre despre trecutul lui, dar Kate nu este convinsă că vrea ca toată aventura să ajungă la final.

Omul care a inventat Crăciunul / The Man Who Invented Christmas (2017)

Este un film de Crăciun regizat de Bharat Nalluri. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Dan Stevens, Christopher Plummer și Jonathan Pryce. Acțiunea este centrată pe călătoria care l-a determinat pe autorul Charles Dickens să scrie „A Christmas Carol” (O poveste de Crăciun) în 1843.

Povestea începe în octombrie 1843 când Charles Dickens suferea din cauza eșecului ultimelor sale trei cărți. Refuzat de editorii săi, el a început să scrie și să publice o carte despre care spera că îi va menține familia pe linia de plutire și îi va reînvia cariera.

O viață minunată / It’s a Wonderful Life (1946)

„Oviaţă minunată”, filmul lui Frank Capra din 1946, este considerat o producţie clasică de Crăciun şi acum, deşi regizorul nu l-a gândit vreodată ca pe-un film tematic. Pelicula „O viaţă minunată”/ „It’s a Wonderful Life” spune povestea lui George Bailey (James Stewart), un bancher dintr-un orăşel american, care crede că viaţa lui nu are nici o valoare şi încearcă să se sinucidă în Ajunul Crăciunului. Un înger nepriceput (Henry Travers) îl salvează şi îi îndeplineşte dorinţa de a nu se fi născut niciodată. Dar George descoperă câte destine a influenţat în bine, şi revine – recunoscător – în propria viaţă.

Coşmarul dinaintea Crăciunului / The Nightmare Before Christmas (1993)

Este unul dintre cele mai iubite filme de animație, pe care toată lumea îl crede făcut de Tim Burton, dar a fost regizat de Henry Selick, care și-a confirmat apoi talentul cu „James și piersica uriașă” / „James and the Giant Peach” (1996) și „Coraline” (2009). Și face parte dintre filmele devenite cult, datorită tehnicii sale și stilului burtonian. Încă persistă discuția dacă „The Nightmare Before Christmas” intră în categoria filmelor de Crăciun sau a filmelor de Halloween. De fapt, pelicula poate fi inclusă în ambele categorii.

Regele-Dovleac al ţinutului Halloweentown, s-a plictisit să facă acelaşi lucru de Halloween, aşa că, atunci când, întâmplător, dă peste ţinutul Christmas, decide să înlocuiască sărbătoarea lor cu Crăciunul. El crede că răpindu-l pe Moş Crăciun (voce: Edward Ivory)  şi preluând sarcina acestuia va reuşi să se descurce, dar se înşală amarnic.

A Christmas Tree Miracle (2013)

10 filme de Crăciun disponibile pe Amazon Prime. Familia George credea că le are pe toate, dar într-un în perioada sărbătorilor, familia este zdruncinată din rădăcini în momentul în care David își pierde slujba. Deoarece soții George trăiseră peste posibilitățile lor, făcând excursii costisitoare și neținând cont de bugetul lor, creditorii apar pentru a le lua casa. Asuprită și deprimată, familia își remintește de adevăratul sens al Crăciunului atunci când sunt primiți de un fermier local de la o pepinieră de pomi, care le reamintește că minunile se pot întâmpla dacă doar crezi cu adevărat.Filmul „A Christmas Tree Miracle” este descris de Amazon drept „o poveste de vacanță plină de căldură pentru întreaga familie”, ceea ce îl face perfect pentru o seară de film de Crăciun.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Batem palma?
  Ăsta-i spectacolul! Asta e televiziunea! Cei mai curajoși concurenți vor trebui să răspundă unei întrebări aparent simple pentru a câștiga o importantă sumă de bani......
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Survivor România AP
  Survivor este competiția care demonstrează că imposibilul nu există, care îi împinge pe concurenți în situații la care nici nu se gândeau când venea vorba despre...
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Groenlanda 12
 • 02:30 Doctor de bine
  Află sfaturile medicilor invitați și vezi care sunt cele mai bune căi de tratament, dar și de prevenție, pentru o arie largă de boli, atât la copii, cât și la adulți....
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Batem palma?
  Ăsta-i spectacolul! Asta e televiziunea! Cei mai curajoși concurenți vor trebui să răspundă unei întrebări aparent simple pentru a câștiga o importantă sumă de bani......
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac echipă la pupitrul Observator Antena 1, de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar...
 • 14:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 16:00 Observator
  Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă, de luni până vineri, Observator ora 17. Cătălin Oprișan intră în rolul de povestitor din culisele marilor povești de...
 • 17:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 America Express - Drumul aurului AP
 • 00:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 00:30 Golden Boy AP
 • 01:30 Tata în război cu... tata 15
  "Tata în război cu... tata" este povestea strădaniilor disperate ale lui Brad să intre în graţiile celor doi copii vitregi ai săi. Brad e un tip mult prea binecrescut...
 • 04:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 05:45 Aripi frânte AP
  În centrul poveştii se află Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) şi sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), care rămân într-o sărăcie...
 • 09:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 16:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Totul pentru familia mea AP
  Patru fraţi ramân orfani după o serie de evenimente tragice. În spatele acestor întâmplări se află maleficul Afik Atakul (interpretat de Celil Nalçakan), un om care...
 • 23:00 40 de întrebări cu Denise Rifai AP
  40 de întrebări adresate unui invitat, două minute pentru a răspunde la fiecare dintre acestea, într-o întâlnire revelatoare cu un jurnalist experimentat: Denise...
 • 01:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 02:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 05:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV