Homepage  / Vedete / Vedete străine

5 moduri prin care familia regală a ripostat subtil la acuzațiile făcute de prințul Harry și soția sa, Meghan. La ce trucuri au apelat

5 moduri prin care familia regală a ripostat subtil la acuzațiile făcute de prințul Harry și soția sa, Meghan. La ce trucuri au apelat
10

de Andra Stana,

Familia Regală a păstrat o tăcere demnă în urma valului de dezvăluiri făcut recent de prințul Harry și soția sa, Meghan Markle. Cu toate aceste, observatorii regali cu ochi ageri au descoperit câteva săgeți subtile aruncate de către membrii Casei Windsor către ducii de Sussex.

Cum a ripostat familia regală la afirmațiile dure ale prințului Harry

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au dezvăluit informații inedite despre viața din spatele zidurilor Palatului. În primul rând, în seria documentară de pe Netflix, ducele și ducesa de Sussex au povestit versiunea lor a evenimentelor care au dus la ieșirea lor șocantă din familia regală. Apoi, o lună mai târziu, în cartea de memorii a lui Harry, acesta a împărtășit detalii intime din viața sa.

Pe fondul publicării cărții, ducele a oferit mai multe interviuri, aprofundând dezvăluirile făcute în cartea „Rezervă”. Totodată, Harry și-a explicat decizia de a dezvălui totul.

În conformitate cu vechea deviză a „firmei” – „niciodată să nu dai explicații, niciodată să nu te plângi” – familia regală britanică nu a comentat afirmațiile făcute de Harry. În schimb, și-au continuat sarcinile oficiale, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Express.co.uk a analizat modurile în care familia regală a ripostat „subtil” la acuzațiile făcute de ducele și ducesa de Sussex. Iată despre ce este vorba:

Regula culorilor purtate de familia regală a culorilor

În documentarul lor, Harry și Meghan au vorbit despre regulile impuse de celebrul „protocol regal”. Acesta se presupune că ar dicta ce pot și ce nu pot face membrii familiei regale.

Ducesa a susținut că a ales în mod intenționat să nu poarte haine colorate în timpul perioadei în care a lucrat ca membră a familiei regale. Meghan a explicat că ea credea că membrii familiei regale de rang înalt nu ar trebui să poarte aceeași culoare.

Cu toate acestea, mai mulți membri ai familiei regale au părut să respingă această teorie prin ținutele pe care le-au ales la un eveniment regal important luna trecută.

În perioada premergătoare Crăciunului, Kate, Prințesa de Wales, a găzduit un concert de colinde la Westminster Abbey. Ea a fost însoțită de mai mulți membri ai familiei, printre care soțul ei, prințul William, regele și regina consoartă.

UK Royals at Christmas carol service in LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Pentru eveniment, Kate a îmbrăcat un palton într-o nuanță de un burgundy intens, la care a asortat o geantă și pantofi de aceeași culoare. Atunci, ea nu a fost singura care a purtat această culoare festivă. Verișoara lui William, Zara Tindall, dar și fiica de șapte ani a Prințesei de Wales, Prințesa Charlotte, au purtat haine de această culoare.

Cravata lui William s-a asortat cu haina soției sale, la fel și cea a soțului Zarei, Mike Tindall.

Expertul în modă și stilistul personal Samantha Harman a declarat că alegerea familiei regale de a purta aceeași culoare este o „dovadă de solidaritate și de unitate“.

Tartan asortat

În același context, se pare că familia regală a ripostat din nou atunci când și-au făcut apariția în cadrul primelor angajamente oficiale de după lansarea volumului de memorii al lui Harry.

Săptămâna trecută, atât regele Charles al III-lea, cât și prințul și prințesa de Wales au avut apariții publice. Cu alte cuvinte, ei au încercat să își desfășoare activitatea ca de obicei.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

În timpul unei vizite la un spital din Liverpool, Kate a fost văzută purtând o ținută tartan albastră. În altă parte, Charles a fost fotografiat purtând un kilt cu un model similar de tartan în timpul unei vizite la Aboyne and Mid Deeside Community Shed din Aberdeenshire, Scoția.

Semne publice de afecțiune

În cartea sa, Harry a susținut că „generația mai vârstnică” a menținut de-a lungul timpului, „aproape fără excepție, interdicția oricărui contact fizic”. „Fără îmbrățișări, fără sărutări, fără bătăi pe umăr. Doar când și când, poate, o ușoară atingere a obrajilor… și asta la ocazii speciale.”, a continuat prințul.

De asemenea, în seria de pe Netflix, Meghan a sugerat că s-a confruntat cu probleme din cauza faptului că îi place să îmbrățișeze oamenii. Atunci, soția lui Harry a amintit de o cină pe care ea și Harry au găzduit-o în casa lor de la Palatul Kensington, la care a fost prezentată pentru prima dată și Kate Middleton.

Ducesa a spus că a purtat „blugi rupți” și era „desculță” când au sosit William și Kate. „Eu obișnuiesc să îmbrățișez oamenii, dintotdeauna, și nu am realizat că este nepotrivit pentru o mulțime de britanici”, a spus actrița. Și a continuat: „Am început să înțeleg că atitudinea protocolară din public ajunge și în interior, în spatele ușilor închise, și asta a fost surprinzător pentru mine”, a mai spus Meghan Markle.

Un prieten al Prințesei de Wales a infirmat însă afirmația lui Meghan. Acesta a explicat că noua prințesă de Wales adoră îmbrățișările. „Este caldă și prietenoasă și îi întâmpină pe toți cu o îmbrățișare mare și un sărut. Îi vine natural să fie așa”, s-a scris atunci despre Kate.

Iar familia regală pare să fi discreditat și mai mult afirmațiile soților Sussex. La concertul de colinde de Crăciun, membrii firmei au fost văzuți salutându-se afectuos. În imaginile din acea zi, Prințesa de Wales poate fi văzută dându-i socrului său un sărut pe fiecare obraz înainte de a face o reverență.

Charles este apoi văzut salutându-și nepoții – prințul George și prințesa Charlotte -, pe care îi copleșește cu sărutări. În cele din urmă, William schimbă un sărut pe obraz atât cu tatăl, cât și cu soacra sa.

Au arătat că sunt uniți

Atât regele, cât și prințul și prințesa de Wales au efectuat săptămâna trecută – în aceeași zi – primele lor angajamente din acest an.

În timp ce Charles a vizitat un proiect în Aberdeenshire, William și Kate și-au petrecut ziua în Merseyside.

Vizitele lor de joi, 12 ianuarie, au avut loc la doar două zile după publicarea cărții Spare, în care Harry susținea că regele și regina consoartă sunt geloși pe membrii mai tineri ai familiei regale și că nu doresc ca William și Kate să le fure din lumina reflectoarelor.

Momentul ales sugerează că familia regală face front comun în urma declarațiilor bombă ale prințului.

Selfie-uri regale

În timpul vizitei la Liverpool, Kate a fost văzută făcându-și un selfie cu un fan regal care a mers la Spitalul Universitar Regal din Liverpool pentru a-i vedea pe prințesă și pe soțul ei.

Mai mult, în timpul vizitei sale la o grădiniță din Luton, miercuri, Kate a fost văzută pozând pentru selfie-uri cu părinții.

Aceasta ridică întrebări cu privire la o altă afirmație făcută în „Spare”. Harry a scris că membrii Familiei Regale trebuie să păstreze o „distanță” față de public.

Atunci când lucrezi cu mulțimea, mereu menții o distanță discretă între tine și ceilalți”, a scris Harry. „Distanța e bună, distanța înseamnă siguranță, distanța înseamnă supraviețuire. Distanța e un element esențial al statutului de membru al familiei regale, nu mai puțin important decât să stai la balcon și, înconjurat de familie, să faci cu mâna mulțimii adunate în fața Palatului Buckingham”.

Se zvonește că niciunul dintre membrii Familiei Regale nu va comenta public vreuna dintre afirmațiile făcute de Harry și Meghan. Cu toate acestea, se zvonește că vor fi purtate discuții de pace înainte de încoronarea regelui Charles. Evenimentul este programat să aibă loc anul acesta, pe 6 mai.

Harry a insistat că este dornic să se împace cu familia sa, dar a afirmat că depinde de ei să facă următoarea mișcare, spunând că „mingea este în terenul lor”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 07:00 Ştirile PRO TV
  La fiecare final de săptămână, Cosmin Stan va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea şi împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri...
 • 10:00 Povestea lui Lucky AP
  Richard (Chase Moore) traieste intr-un orasel din Africa. El are grija de un manz abandonat, pe nume Lucky, care a supravietuit miraculos dupa ce a fost luat de...
 • 11:45 Batem palma?
  Ăsta-i spectacolul! Asta e televiziunea! Cei mai curajoși concurenți vor trebui să răspundă unei întrebări aparent simple pentru a câștiga o importantă sumă de bani......
 • 12:45 Mirajul dansului AP
  Un grup de 12 adolescenţi intră la Academia Americană de Balet din New York pentru a deveni specialişti în balet. Stresul de la antrenamente şi presiunea de a se...
 • 15:15 Românii au talent AP
  Fiecare vineri seară va scoate la iveală momente nemaiîntâlnite, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură. Dinamismul show-ului va fi întreținut de gazdele...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 20:00 Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii 12
  Temându-se că acţiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul şi formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul adorat...
 • 22:45 Răzbunare: O poveste de dragoste 15
 • 00:45 Legea străzii 12
  Joey (Jason Statham), un fost soldat din Forţele Speciale, ajuns acum să trăiască pe străzi, în lumea infractorilor din Londra, se transformă într-un Înger Răzbunător...
 • 02:30 Mirajul dansului AP
  Un grup de 12 adolescenţi intră la Academia Americană de Balet din New York pentru a deveni specialişti în balet. Stresul de la antrenamente şi presiunea de a se...
 • 04:15 Povestea lui Lucky AP
  Richard (Chase Moore) traieste intr-un orasel din Africa. El are grija de un manz abandonat, pe nume Lucky, care a supravietuit miraculos dupa ce a fost luat de...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 09:00 Lia - soţia soţului meu
  "Lia" este un nou serial de ficţiune marca Antena 1, produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după drama turcească "Asla...
 • 12:00 MediCOOL
  Cel mai nou proiect Antena 1, MediCOOL, îşi propune să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate. În fiecare săptămână, gazda...
 • 13:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 13:30 Câinele, adevăratul meu prieten AP
  Ecranizare a îndrăgitului roman omonim semnat de W. Bruce Cameron, "Câinele, adevăratul meu prieten" prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descoperă menirea...
 • 15:30 America Express - Drumul aurului AP
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:00 Călătoria 2: Insula Misterioasă AP
 • 22:00 Bunicul dezlănţuit 15
  Jason Kelly se află la doar o săptămână distanţă de nunta cu fiica răsfăţată a şefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma...
 • 00:00 America Express - Drumul aurului AP
 • 03:00 Dragoste de tata
  Nejat (Furkan Palali) este un om de afaceri de succes, director al unei companii care creează ochelari. După ce soţia îl părăseşte, Nejat îşi creşte singur fiica...
 • 04:00 Câinele, adevăratul meu prieten AP
  Ecranizare a îndrăgitului roman omonim semnat de W. Bruce Cameron, "Câinele, adevăratul meu prieten" prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descoperă menirea...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Primăvara bobocilor AP
 • 09:30 Sport, dietă şi o vedetă AP
  Emisiunea "Sport, dieta şi o vedetă" are la bază un program ce se doreşte a fi un stimulent real pentru telespectatori, pentru a face mişcare sub orice formă ar...
 • 10:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 16:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 18:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 19:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 20:00 Infidelul AP
  Istoria personală a frumoasei Asya Arslan este una cu totul emoționantă. Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit...
 • 22:00 Hai că încă putem! 12
 • 00:00 Masca de argint AP
  Evenimentele il aduc in Tara Romaneasca pe bancherul Troianov (Alexandru Repan), o persoana darnica si totodata suspecta, despre care Aga (Traian Stanescu) vrea...
 • 02:15 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 05:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV