Homepage  / Timp liber

5 piese de teatru pe care nu ai voie să le ratezi

5 piese de teatru pe care nu ai voie să le ratezi

de Doinel Tronaru,

Timpul zboară și iată că se apropie, cu pași repezi, finalul acestei stagiuni de teatru bucureștene. Am ales cinci piese de teatru pe care nu trebuie sub nicio formă să le pierzi, în puținele săptămâni care au mai rămas, asta dacă nu cumva ești un iubitor de teatru fervent și ai bifat deja conștiincios aceste titluri.

Piesele alese aparțin unor autori celebri, care au scris istoria teatrului, precum marele scriitor rus Anton Pavlovici Cehov (1860-1904), dar și unor nume foarte puțin cunoscute, “de nișă”, care așteaptă de-acum înainte să fie redescoperite, cum ar fi legendarul Alexandru Monciu-Sudinski.

Spectacolele de teatru sunt semnate de nume prestigioase ale scenei românești, atât din “garda” mai veche, cum ar fi Alexandru Dabija, dar și o “stea” a noii generații de regizori, precum nonconformistul și provocatorul Radu Afrim.

Ne-am orientat în selecție după propriile vizionări și impresii, dar și după părerea specialiștilor avizați și după numeroasele cronici de teatru care “au curs” pe parcursul acestei stagiuni, ca și a celor mai vechi.

Așadar, teatre precum Teatrul Național București sau Teatrul Odeon vă așteaptă cu porțile larg deschise să le vedeți cele mai bune producții, în aceste săptămâni de sfârșit de stagiune.

“Pădurea spânzuraților”, după Liviu Rebreanu, scenariul și regia: Radu Afrim, cu: Alexandru Potocean, Richard Bovnoczki, Raluca Aprodu, Marius Manole

De ce trebuie să vezi spectacolul:

Această montare a avut premiera pe scena Sălii Mari a Teatrului Național București cu ocazia sărbătoririi “centenarului” României (cine își mai aduce aminte acum de această sărbătoare, care a suscitat atâtea patimi atunci?), fiind “comandată” de directorul de-atunci al teatrului, regretatul actor Ion Caramitru.

Între timp, sala mare a teatrului poartă acum numele de “Ion Caramitru”, iar spectacolul a devenit una dintre cele mai “trainice” componente ale repertoriului primei scene a țării.

A contribuit la aceasta talentul tânărului regizor Radu Afrim, renumit pentru provocările sale scenice, Caramitru având fler în alegerea celui căruia i-a înmânat montarea, dorindu-și o viziune mai puțin “tocită” și convențională. Afrim are o viziune departe de cărările bătătorite și clasicizate, câteodată chiar abundând de clișee, prin care s-a studiat, de-a lungul vremii, romanul rebrenian, propunând o abordare modernă, chiar postmodernă pe alocuri, cu numeroase aluzii și ancorări în actualitate. 

Dramatismul fără seamăn al poveștii inițiale (imaginată de Rebreanu plecând de la moartea în război a fratelui său, Emil) este sporit de interpretarea de excepție a actorilor din distribuție, în primul rând Alexandru Potocean (interpretul iconicului personaj al locotenentului Apostol Bologa) și Marius Manole (în rolul “Conștiinței” personajului, invenție afrimiană în text).

“Nu vreau să pun în scenă cartea lui Rebreanu, vreau să chestionez puțin ce s-a întâmplat cu noi în suta asta de ani și unde suntem… S-ar putea să fie ambițios, riscant, kitschos, greșit, dar aș vrea să pun față în față soldații aceia care au luptat pentru ceva atunci, deși mulți nu știau pentru ce luptă, cu niște tineri din zilele noastre, cu niște dialoguri și întrebări: Ce ați făcut în 100 de ani, cine eram noi la vârsta voastră, ce am făcut…”, a spus într-o întâlnire cu presa regizorul Radu Afrim.

Unde și când poate fi văzut spectacolul: Teatrul Național București, Sala “Ion Caramitru”; miercuri, 15 iunie, și joi, 16 iunie, ora 19.00; preț bilete: între 100 și 20 de lei (cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari).

Durata spectacolului: 3 h 10 min, fără pauză. Spectacol nerecomandat minorilor sub 14 ani

“Trei surori”, după A.P. Cehov, scenariul și regia: Radu Afrim, cu: Raluca Aprodu, Flavia Giurgiu, Emilian Oprea, Irina Movilă, Marius Manole, Istvan Teglas, Ada Galeș

De ce trebuie să vezi spectacolul:

Textul, mai bine zis pre-textul spectacolului, pleacă de la Cehov și de la piesa sa ultra-clasică (despre cele trei surori dintr-un oraș rusesc de provincie, care au un singur leitmotiv disperat în viață: “La Moscova! La Moscova!”), dar este departe de a reprezenta o adaptare “cuminte” și convențională.

După marele succes cu “Pădurea spânzuraților” de la finele anului 2018, Radu Afrim a revenit, la final de 2019, pe scena TNB cu acest spectacol după cehovianul “Trei surori”, subintitulat “un scenariu (ne)firesc de liber după Cehov”. Este mai degrabă un “remix” al piesei clasice, șocant și provocator, cel puțin pentru spectatorii mai pudibonzi sau cu gusturi mai convenționale.

Ca în orice spectacol de Radu Afrim, aluziile la contemporaneitate, trimiterile la actualitatea cea mai fierbinte, erotizarea “fierbinte” a scenelor, chiar homosexualizarea lor, sunt la ele acasă. “«Trei surori» de la TNB nu este o montare «cehoviană» în sensul consacrat al termenului, ci oferă o viziune distinctă, recognoscibilă, în stilul care l-a impus pe Radu Afrim drept unul dintre cei mai neconvenționali și mai talentați regizori de teatru din România”, spun organizatorii.

Distribuția spectacolului este una de excepție, cuprinzând pe unii dintre cei mai iubiți și îndrăgiți tineri actori ai zilelor noastre: Raluca Aprodu (Mașa), Flavia Giurgiu (Irina), Natalia Călin (Olga), Emilian Oprea (Verșinin), Marius Manole, Istvan Teglas, Ada Galeș (Natalia Ivanovna).

Unde și când poate fi văzut spectacolul: Teatrul Național București, Sala “Ion Caramitru”; deocamdată nu sunt anunțate date noi de spectacol; preț bilete: între 70 și 30 de lei (cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari).

Durata spectacolului: 3 h, cu pauză. Spectacolul poate fi vizionat de copiii în vârstă de până la 14 ani, numai cu acordul sau împreună cu familia! (violenţă fizică, psihică şi de limbaj, minimă ca durată, intensitate şi număr de scene, nuditate)

“Pescărușul”, de A.P. Cehov, regia Eugen Jebeleanu, cu: Niko Becker, Irina Movilă, Ada Galeș, Alexandru Potocean, Emilian Oprea, Istvan Teglas, Richard Bovnoczki

De ce trebuie să vezi spectacolul:

Este cea mai recentă premieră a Teatrului Național București și deja a fost întâmpinată cu destulă controversă și a scandalizat spiritele mai pudibonde. Ceea ce am scris mai sus despre “Trei surori” – textul lui Cehov mai mult ca pre-text pentru acest tip de spectacole – este valabil și pentru acest “Pescărușul”, Jebeleanu fiind un tânăr regizor, de teatru și, mai nou, de film (locuiește la Paris de peste 10 ani; a debutat în cinematografie cu lungmetrajul “Câmp de maci”), în mod clar influențat de Radu Afrim, să nu spunem chiar un emul al acestuia, în orice caz considerat “una dintre cele mai puternice voci ale noii generații”.

Viziunea regizorului Eugen Jebeleanu, una extrem de personală și provocatoare, propune un teatru “al frământărilor și vulnerabilităților”. “Într-un context în care lupta pentru a cuceri teritorii este acută, Pescărușul lui Cehov în această viziune regizorală este un gest teatral ca o reacție la atrocitățile din jurul nostru, care chestionează conținutul și forma teatrului contemporan autohton și european, folosind un dispozitiv scenografic minimal la intersecția dintre teatru și film și elaborând un procedeu de convenție teatrală în care identitatea actorului se confundă cu cea a personajului”, explică regizorul.

Ca și în cazul celorlalte spectacole, distribuția noului “Pescărușul” este și ea una de excepție: tânărul Niko Becker (Konstantin Treplev), Irina Movilă (Arkadina), Ada Galeș (Mașa), Alexandru Potocean (Trigorin), Emilian Oprea (Dorn), Istvan Teglas (Sorin).

Unde și când poate fi văzut spectacolul: Teatrul Național București, Sala “Ion Caramitru”; sâmbătă, 11 iunie, și duminică, 12 iunie, ora 19.30; preț bilete: între 70 și 20 de lei (cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari).

Spectacol nerecomandat minorilor sub 16 ani: scene care îi pot afecta emoțional, nuditate, scene cu conotație sexuală.

“Rebarbor”, după Alexandru Monciu-Sudinski, regia Alexandru Dabija, cu: Antoaneta Zaharia, Elvira Deatcu, Alina Berzunțeanu, Marius Damian, Mihai Smarandache, Cezar Antal, Matei Arvunescu

De ce trebuie să vezi spectacolul:

Numele autorului de pe afișul acestui spectacol, Alexandru Monciu-Sudinski (născut pe 13 iulie 1944, la Turnu Măgurele), este o veritabilă legendă a literaturii românești postbelice, din timpul epocii comuniste mai exact. Provenind din “underground”-ul artistic bucureștean al acelei perioade, neavând nimic în comun cu linia și ideologia oficiale, Monciu-Sudinski a publicat în 1971 acest volum de povestiri, “Rebarbor”, scăpat ca prin minune de ochii și vigilența cenzurii comuniste, dar imediat interzis, scos de pe piață și întregul tiraj dat la topit.

Ulterior, scriitorul a mai publicat două volume aparent mai “cuminți”, de așa-numite reportaje, “Caractere” (1973) și “Biografii comune” (1974), pentru a “alege apoi libertatea” și a emigra în Suedia (de fapt, aproape exilat de autoritățile române). Acolo, prietenii și cunoscătorii din țară i-au pierdut, la un moment dat, urma – autorul pur și simplu dispărând din “radarul” public – și în prezent nu se mai știe dacă acest personaj legendar, Al. Monciu-Sudinski, se mai află sau nu în viață.

Povestirile din “Rebarbor” sunt fără seamăn, constituind (celebra schiță “Guliver”, de exemplu), prin cruzimea și grotescul lor, de care sunt animate, o demascare fără seamăn a modului de viață din comunism de la acea vreme. În opinia scriitorului, muzicianului și artistului plastic Mitoș Micleușanu (care l-a popularizat intensiv pe Monciu-Sudinski pe blogul său și pe un blog special dedicat), “Rebarbor” este “cel mai subversiv lucru care s-a scris în România în întreaga perioadă comunistă”.

Interzicerea și topirea tirajului inițial al cărții, trecerea autorului pe “lista neagră” după plecarea în Suedia, nereeditarea – cel puțin de către o editură serioasă – a celor trei cărți ale sale după Revoluție, caracterul dificil al prozei sale, cu toate au contribuit ca, treptat, numele lui Monciu-Sudinski să fie relativ uitat și să se scufunde în “underground”, nefiind cunoscut decât de foarte puțini specialiști și iubitori fervenți de literatură. 

Regizorul Alexandru Dabija, unul dintre cele mai mari nume ale teatrului contemporan românesc, face acum, prin lăudabila inițiativă a acestui recent spectacol de la Odeon, un necesar gest de readucere în atenție, în actualitate, pentru “Rebarbor” și Alexandru Monciu-Sudinski, care să sperăm că va fi începutul unei cunoașteri mai bune, mai aprofundate a vieții și operei acestei figuri legendare a literaturii postbelice autohtone.

“Aș fi vrut să-l cunosc pe Monciu. Îi consider pe cei care au stat în preajma lui privilegiați, bineînțeles, dacă au rămas cu ceva amintiri. Am tot citit puținele lui cărți – este fără îndoială un formidabil prozator – și m-am tot întrebat de ce nu a mai scris sau, mă rog, de ce nu a mai publicat nimic după anii ‘70. Abia de curând, cred că am înțeles de ce. Și prețuirea mea pentru Monciu a crescut. Îi mulțumesc”, spune, cu ocazia acestei premiere, Alexandru Dabija.

Să spunem și că un spectacol “tras” din cărțile “Caractere” și “Biografii comune”, intitulat “Caractere” (subintitulat “șase portrete-dialog cu șase posibili interlocutori din viața noastră cea de toate zilele”) și pus în scenă de regizorul George Bănică, a mai avut loc în 1976 pe scena Teatrului Giulești (transformat, după Revoluție, în actualul Teatru Odeon), având în distribuție actori legendari ai vremii, precum: Dorina Lazăr, Rodica Mandache, Constantin Cojocaru, Jorj Voicu, Florin Zamfirescu, Geo Costiniu.

Unde și când poate fi văzut spectacolul: Teatrul Odeon; deocamdată nu sunt anunțate date noi de spectacol.

Durata spectacolului: 2h. 

“Delirium”, de Enda Walsh, după “Frații Karamazov” de F.M. Dostoievski, regia Vlad Massaci, cu: Mihai Smarandache, Marius Damian, Mădălina Ciotea / Meda Victor, Sabrina Iaschevici, Alexandru Papadopol, Vlad Bîrzanu, Cezar Antal, Constantin Cojocaru (voce)

De ce trebuie să vezi spectacolul:

Piesa “Delirium”, de Enda Walsh, este o reinterpretare radicală a romanului “Frații Karamazov” de F.M. Dostoievski și este, totodată, prima montare a regizorului Vlad Massaci pe scena Teatrului Odeon. Textul piesei este rezultatul unei colaborări dintre multipremiatul dramaturg irlandez Enda Walsh și Teatrul O din Londra. “Delirium” a fost pentru prima oară pusă în scenă la Dublin în 2008, iar în piesă, “într-un cabaret al grotescului, al păcatului și al decăderii, se împletesc muzica, dansul, jocul de păpuși și animația”, conform Teatrului Odeon.

“«Delirium» m-a făcut să înțeleg mai bine cine sunt. Am simțit o relaționare foarte personală cu cei cinci Karamazovi, am avut mereu sentimentul că, prin acest spectacol, împărtășesc lumii informații despre mine. Cred că spectatorii vor avea și ei senzația că se recunosc în fiecare personaj de pe scenă și nu vor ști de ce. E, poate, pentru că fiecare dintre noi îi reunește în sine pe toți acești Karamazovi”, spune regizorul Vlad Massaci.

Așadar, dacă aveți impresia că știți, că cunoaștețti “Frații Karamazov”, romanul dostoievskian – și chiar îl cunoașteți –, și că acesta nu vă mai poate spune nimic nou, mergeți să vedeți această abordare inedită și originală, teatrală în primul rând, care se constituie într-unul dintre cele mai bune spectacole bucureștene ale ultimelor stagiuni.

Cei trei frați Karamazov sunt interpretați de Mihai Smarandache (Dimitri), Alexandru Papadopol (Ivan) și Vlad Bîrzanu (Alexei), bătrânul Feodor Karamazov de Marius Damian, iar brutalul Smerdiakov de Cezar Antal. Distribuția feminină este alcătuită din Mădălina Ciotea / Meda Victor (Katerina) și Sabrina Iaschevici (Grușenka), iar vocea Părintelui Zosima este asigurată de reputatul Constantin Cojocaru.

Unde și când poate fi văzut spectacolul: Teatrul Odeon; deocamdată nu sunt anunțate date noi de spectacol.

Durata spectacolului: 2h 35′. 

Nerecomandat sub 16 ani.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 21:30 Straja 12
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Cod roşu la Casa Albă 12
  Casa Alba devine tinta unui atac terorist pus la cale de o grupare nord-coreeana. Presedintele este luat ostatic, iar singura speranta a Serviciilor Secrete de a-l...
 • 02:30 Superspeed la Pro TV
  "Super Speed" - o emisiune prezentată de Costin Giurgea şi Tudor Bratu, cu maşini, teste incredibile şi vedete care vor fi puse în situaţii inedite. Cei doi jurnalişti...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac echipă la pupitrul Observator Antena 1, de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar...
 • 14:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 15:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 17:00 Observator
  Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă, de luni până vineri, Observator ora 17. Cătălin Oprișan intră în rolul de povestitor din culisele marilor povești de...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Poftiţi pe la noi - Poftiţi prin ţară AP
  Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie. Nea Mărin revine la Antena 1 cu un nou sezon...
 • 23:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 23:30 iUmor 12
  Cel mai "nebun" juriu din televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea "iUmor", de la Antena 1. De la momente...
 • 00:30 Stand Up Revolution 12
  "Stand-up Revolution" este prima emisiune televizată de stand up, în care patru nume cu greutate plănuiesc să descopere viitoarea mare senzație din domeniu. Prezenți...
 • 02:30 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 03:30 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 04:00 Surorile
  Serialul turcesc "Surorile - Kardeş Çocuklari" aduce în centrul poveştii două surori: Ümran (Ayca Bingöl), care trăieşte un trai modest la sat alături de fiica ei...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 07:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 08:00 Dimineaţa cu noi AP
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 16:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Mă numesc Züleyha AP
  "Mă numesc Züleyha" înfăţişează istoria unei iubiri unice, care se derulează în Istanbulul anilor '70, şi continuă pe tărâmurile fertile ale zonei Çukurova, Adana...
 • 22:30 Se strigă darul AP
 • 00:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:15 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 03:45 Bucătăria lui Arda AP
  Cele mai interesante rețete vor fi prezentate într-o manieră inedită şi prietenoasă de un specialist în arta culinară. Telespectatorii au parte de un spectacol culinar...
 • 04:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 05:30 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV