Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorul chinez Chow Yun-Fat și-a donat banii strânși de-a lungul carierei, 715 milioane de dolari

Actorul chinez Chow Yun-Fat și-a donat banii strânși de-a lungul carierei, 715 milioane de dolari

de Redactia Tvmania

La 63 de ani, Chow Yun-Fat nu are nevoie decât de vreo sută de dolari pe lună.

Chow Yun-Fat are peste 100 de titluri în filmografia sa și lucrează în continuare, următorul său proiect – „Cold War III” – este în stadiul de preproducție și va avea premiera în 2019. A devenit cunoscut în toată lumea în 2000, când a jucat în „Tigru și dragon” / „Crouching Tiger, Hidden Dragon”, filmul lui Ang Lee, care a câștigat patru Oscaruri (inclusiv cel pentru cel mai bun film străin) și alte șase nominalizări la premiile Academiei Americane. După acest succes internațional, actorul a făcut echipă cu Johnny Depp în cea de-a treia parte a sagăi „Pirații din Caraibe”. Și e drept că de-aici au început să se strângă banii în contul său de la bancă.

Dar în acest moment când majoritatea actorilor foarte bine plătiți încep să-și cumpere mașini, căsoaie, insule, Chow Yun-Fat a ales să nu-și modifice modul de trai. Vedeta chineză a mărturisit pe site-ul Jayne Stars că nu are nevoie de mai mult de vreo sută de dolari pe lună:

„Visul meu e acela de a fi o persoană fericită și normală. Cel mai greu, în viață, nu e să strângi bani, ci să fii împăcat cu tine însuți și să-ți trăiești viața simplu, fără griji”.

Așa că Chow Yun-Fat și-a donat cei 715 de milioane de dolari unor cauze umanitare. Iar cea mai bună probă că nu are nevoie de atâția bani e aceea că actorul chinez are același telefon mobil cu clapetă de 17 ani.

 

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te