Homepage  / Seriale / Seriale americane

Actorul Iwan Rheon, Ramsay Bolton din „Urzeala tronurilor”, va fi Adolf Hitler

Actorul Iwan Rheon, Ramsay Bolton din „Urzeala tronurilor”, va fi Adolf Hitler

de Redactia Tvmania

De la cel mai mare psihopat din literatura fantastică la cel mai cunoscut dictator nu pare să fie decât un pas. Pe care actorul britanic Iwan Rheon, cunoscut drept „cel mai ticălos de pe Terra” de când l-a interpretat pe Ramsay Bolton în „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones”, l-a făcut cu eleganță.

Iwan Rheon face parte din distribuția „Urban Myths”, o serie de filme de televiziune care vor fi lansate pe 19 ianuarie pe canalul englez Sky Arts.

Fiecare episod al seriei este dedicat unei figuri istorice foarte cunoscute, dar aduce pe micul ecran o legendă urbană despre aceasta. Actorul îl interpretează pe tânărul Adolf Hitler, pe vremea când acesta visa să devină pictor și a intrat la Academia de Arte de Viena.

Problema pe care o are: îi lipsește cu desăvârșire talentul! Așa că nu poate decât să se mulțumească cu susținerea celui mai bun prieten al lui, Gustl, interpretat de Rupert Grint, actorul pe care-l știm din saga „Harry Potter”.

Episodul „Hitler the Artist” va fi difuzat pe 2 februarie.

Canalul Sky Arts își descrie proiectul ca fiins „un sezon de comedie” și promite să întrețină misterul din jurul faptelor. Exemplul cel mai bun este cel al episodului incredibilei călătorii pe coasta americană făcută de Michael Jackson, Elizabeth Taylor și Marlon Brando. Nu se știe încă data la care va fi difuzat acesta, dar anunțarea faptului că Joseph Fiennes îl va interpreta pe Michael Jackson a stârnit deja tone de reacții pe internet.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: Se știe când vor începe filmările pentru sezonul 8 din „Urzeala tronurilor”!

„Urzeala tronurilor” e cel mai piratat serial pentru al cincilea an la rând

George R.R. Martin pariază pe „Westworld” la Globuri

Cersei nu se omoară cu părerile de rău în sezonul 7 din „Urzeala tronurilor”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te