Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actriţa Danna Garcia („Amazoanele: lupta pentru fericire”) a devenit mamă

Actriţa Danna Garcia („Amazoanele: lupta pentru fericire”) a devenit mamă

de Redactia Tvmania

Actriţa de origine columbiană a devenit pentru prima oară mamă. Conform tvynovelas.com, sâmbătă, 8 iulie, ea a dus pe lume într-un spital din Miami un băieţel perfect sănătos care a primit numele Dante.

Atât mama, cât şi bebeluşul se simt foarte bine, susţin apropiaţii Dannei, însă, până în acest moment, actriţa nu a făcut o declaraţie pe conturile de socializare.

Înainte de a naşte, Danna (39 de ani) a povestit pe Facebook despre băieţelul ei: „Se mişcă foarte mult, atât dimineaţa, cât şi seara, iubeşte muzica lentă şi îmi cere mereu portocale şi ciocolată cu lapte. Mi-e greu să mă ridic din pat. Este o aventură plină de schimbări şi emoţii”.

Tatăl bebeluşului este un ziarist mexican cu care Danna are o relaţie din 2015 şi despre care nu a vrut să dea prea multe detalii.

„Maternitatea vine în viața mea alături de un bărbat excepțional și sunt foarte fericită”, a conchis ea despre partenerul ei de viaţă.

Pe Danna Garcia o vedeţi în prezent la Acasă, sâmbăta şi duminica, în telenovela mexicană „Amazoanele: lupta pentru fericire”, alături de Victoria Ruffo, Cesar Evora şi Grettell Valdez.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te