Homepage  / Vedete străine

Adam Demos, actorul din „Sex/Life”, știa că va face un „sacrificiu” pentru noul film. „Totul face parte din spectacol”

Adam Demos, actorul din „Sex/Life”, știa că va face un „sacrificiu” pentru noul film. „Totul face parte din spectacol"

de Roxana Mirea,

Adam Demos, actorul care îl interpretează pe Brad Simon în serialul „Sex/Life” de pe Netflix, știa de la început că va fi nevoit să facă un mic „sacrificiu” pentru noul lui rol. Actorul joacă rolul protagonistului într-o comedie de la Netflix, „A Perfect Pairing”.

Adam Demos joacă în „A Perfect Pairing”

Adam Demos știe ce vor oamenii. Actorul australian, care a făcut pulsul fanelor să crească cu rolul din serialul „Sex/Life”, a avut încă de la început sentimentul că va apărea fără tricou în filmul Netflix, „A Perfect Pairing”.

Am presupus că va fi o obrăznicătură acolo, pentru că este o comedie romantică, vibe-ul de comedie romantică”, a declarat Adam Demos într-un interviu pentru Page Six. „Nu am fost prea șocat, totul face parte din spectacol.”

Filmul, care a fost lansat pe 19 mai, este o comedie romantică și urmărește o directoare a unei companii de vinuri din Los Angeles, interpretată de Victoria Justice, care călătorește la o fermă de oi din Australia pentru a obține un client important, unde ajunge să lucreze ca ajutor la fermă și să se împrietenească cu un localnic dur, interpretat de Adam Demos.

Adam Demos, în vârstă de 36 de ani, și colega sa Victoria Justice, în vârstă de 29 de ani, glumesc spunând că nu a fost nevoie să parcurgă întreg scenariul pentru a cunoaște finalul.

Titlul ne cam dă de gol!„, glumește Demos.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te