Homepage  / Vedete româneşti

Adrian Mutu, adevărul despre divorțul de Alexandra Dinu. „Simțeam presiune peste tot”

Adrian Mutu, adevărul despre divorțul de Alexandra Dinu. „Simțeam presiune peste tot”
8

de Roxana Mirea,

Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, iar din iubirea lor a venit pe lume un băiat, Mario. Mariajul lor s-a destrămat după doi ani de la căsătorie. Acum, Adrian Mutu a făcut noi dezvăluiri despre divorțul de Alexandra Dinu, în cartea autobiografică „Revenirea din Infern”.

Adrian Mutu adevărul despre divorțul de Alexandra Dinu

Adrian Mutu este fericit și împlinit alături de soția lui, Sandra Bachici. Totuși, el a mai fost căsătorit de două ori înainte. Prima dată, cu Alexandra Dinu, împreună cu care are un băiat, pe Mario. Apoi, acesta s-a căsătorit cu Consuelo Matos Gomez, iar din iubirea celor doi au venit pe lume două fete: Adriana și Maya.

În cartea autobiografică „Revenirea din Infern”, lansată în weekend la Cluj-Napoca, Adrian Mutu a scris și despre cum le-a cunoscut pe cele trei femei cu care a fost căsătorit. În weekendul trecut, Adrian Mutu și-a făcut la Cluj propriul meci de retragere. El s-a retras din activitate cu 77 de meciuri jucate și 35 de goluri înscrise pentru echipa națională, scrie libertatea.ro.

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au fost căsătoriți între 2001 și 2003. El a scris în cartea sa că relația cu Alexandra nu a mers din cauza tinereții.

adrian-mutu-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19!

Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă, un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat! Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Relația nu a mers din cauza tinereții”, scrie Adrian Mutu.

„Am făcut rău familiei”

Adrian Mutu spune că a făcut rău familiei și că unele persoane au suferit din cauza lui. El își dorește ca alții să nu treacă prin ce a trecut eu pentru că, de multe ori, a fost catalogat greșit și arătat cu degetul, potrivit spuselor sale.

Am făcut rău familiei, unii au suferit din cauza mea. Am înțeles asta, știu unde pașii n-au urmat drumul potecii, tocmai de aceea nu vreau ca și alții să treacă prin ce am trecut eu. Am fost catalogat eronat, arătat cu degetul, dat exemplu la rubrica «Așa, nu!». Uneori, meritat, altă dată, nu”, a mai scris el.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te