Homepage  / Vedete româneşti

Adrian Mutu, despre divorțul de Alexandra Dinu și Consuelo. „Am trecut prin multe lucruri”

Adrian Mutu, despre divorțul de Alexandra Dinu și Consuelo. „Am trecut prin multe lucruri”
7

de Roxana Mirea,

Adrian Mutu a fost invitat în cadrul podcast-ului de pe YouTube găzduit de Codin Maticiuc și Cosmin Natanticu, „La Mijloc”. Acesta a vorbit, printre altele, și despre divorțul de Alexandra Dinu și Consuelo Matos Gomez. Fostul fotbalist a explicat de ce a divorțat de Alexandra Dinu și Consuelo, dar și ce lecții de viață a învățat din aceste experiențe.

Adrian Mutu, despre divorțul de Alexandra Dinu și Consuelo

Acum, Adrian Mutu este fericit și împlinit alături de soția lui, Sandra. Totuși, antrenorul a mai fost căsătorit de două ori înainte. Prima dată, cu Alexandra Dinu, iar împreună au un băiat, pe Mario. Apoi, acesta s-a căsătorit cu Consuelo Matos Gomez, iar din iubirea celor doi au venit pe lume două fete: Adriana și Maya.

Invitat în podcastul lui Codin Maticiuc, Adrian Mutu a vorbit despre divorțul de Alexandra Dinu și Consuelo.

„Eu când am făcut alegerea am făcut-o la momentul respectiv, ce am simțit. După aia începi să te schimbi și să-ți dai seama că nu mai rezonezi cu persoana respectivă. Încet, lucrurile se schimbă.

Știi că de multe ori spui: ‘Bă, să stai cu o persoană diferită, că plus cu minus atrag’. Ok, la început. La început e mișto. După un timp te obișnuiești, te căsătorești, intervine monotonia, intră în casa ta inevitabil. Și obișnuința, mai ales. Atunci, dacă nu ai lucruri comune, ce faci?”, a spus Adrian Mutu, potrivit viva.ro.

adrian mutu (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Am trecut prin multe lucruri și am învățat din ele”

Adrian Mutu consideră că experiențele prin care a trecut l-au ajutat să devină bărbatul de astăzi. El a mărturisit că poate a avut nevoie de astfel de lucruri pentru a-și da seama ce vrea, de fapt, de la viață.

Eu poate am avut și nevoie de experiențe ca să-mi dau seama ce vreau, ca să mă modelez eu ca bărbat. Practic eu am făcut ce am făcut, ca să fiu cine sunt acum.

Și am avut nevoie de lucrurile astea fără să-mi dau seama, dar probabil karma asta, destinul ăsta m-a dus să trec prin anumite momente ca să devin bărbatul care sunt acum, de care sunt foarte mândru. Am trecut prin multe lucruri și am învățat din ele.

La mine nu au fost lucruri care s-au întâmplat și am fost încăpățânat, din contră, am reușit să accept anumite lucruri și să învăț din ele. Oricum nu mai ai ce să faci’, a mai declarat el.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te