Homepage  / Ultimul număr

Al treilea pas inainte

Al treilea pas inainte

de Redactia Tvmania

Joi seara incepe la Pro TV al treilea sezon al serialului "Cu un pas inainte", cu cateva personaje noi, dar cu aceleasi ingrediente: povesti complicate de dragoste, rivalitati intre studenti si, mai ales, o energie molipsitoare.

Primul episod din „Cu un pas inainte”, difuzat in primavara anului trecut, a reprezentat una dintre cele mai placute surprize pe care ni le-a oferit Pro TV in ultima vreme, insa marea intrebare pe care ne-o puneam atunci era cat va rezista o astfel de productie in topul preferintelor publicului imprevizibil din Romania. Ei bine, a trecut deja un an, serialul a ajuns la sezonul 3 si povestea lui nu pare sa se opreasca prea curand.
Chiar daca scenariul propriu-zis, inspirat din cel al seriei „Un paso adelante” din Spania, nu parea intru totul compatibil cu realitatile din Romania – cine a mai vazut in Bucuresti o scoala dupa model occidental, in care totul este colorat si modern, iar studentii sunt imbracati, aproape fara exceptie, dupa ultima moda din Europa? -, carisma starurilor din distributie si aspectul vizual ireprosabil al serialului au facut ca serialul sa fie un pariu castigator. Oana Pellea, Razvan Vasilescu, Cristi Iacob sau Virgil Ogasanu ne-au atras de la inceput atentia prin partiturile subtile pe care le joaca, mai tinerii lor colegi au adus entuziasm, prospetime si, nu in ultimul rand, sex-appeal, iar momentele de dans din fiecare episod sunt irezistibile.

Doi boboci si o profa noua
Stafful Academiei de Arte ale Spectacolului „Carmen Caragiu” se imbogateste, din acest sezon, cu noua profesoara – Ada Stefan, interpretata de Andreea Paduraru. Adusa in scoala de Vera (Elvira Deatcu) pentru a-i tine in frau pe studentii rebeli, ea va ajunge pana la urma sa le puna probleme acestora, dar nu pentru ca ar fi prea exigenta, ci din cauza orientarii sale sexuale.

Joi, 23.15, Pro TV, „Cu un pas inainte”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te