Homepage  / Vedete / Vedete străine

Alexander Dreymon, starul din „The Last Kingdom” de la Netflix, a devenit tătic

Alexander Dreymon, starul din „The Last Kingdom” de la Netflix, a devenit tătic

de Andra Stana,

Alexander Dreymon, unul dintre actorii din serialul istoric „The Last Kingdom” (Netflix) și iubita lui, Allison Williams, au devenit părinți. Surse citate de Page Six au declarat că familia lor s-a mărit iarna trecută.

Alexander Dreymond din „The Last Kingdom” a devenit tată

Alexander Dreymon și Allison Williams au devenit părinții unui băiețel pe nume Arlo în urmă cu câteva luni. „Amândoi sunt persoane private și au luat decizia să spună această veste fericită doar unui cerc restrâns, format din familie și prieteni”, a declarat o sursă pentru People.

Noua familie a fost văzută recent în vacanță alături de cei dragi – inclusiv tatăl fostei vedete din „Girls”, Brian Williams – într-o stațiune privată din Abaco, Bahamas, relatează People.

„Păreau să fie foarte fericiți și foarte îndrăgostiți”, a spus o sursă citată de pagesix.com, adăugând că Allison, în vârstă de 34 de ani, a fost văzută purtând ceea ce părea a fi un inel de logodnă.

Cei doi actori – care au lucrat împreună la thrillerul „Horizon Line” din 2020 – formează un cuplu de la sfârșitul lui 2019.

Allison a mai fost căsătorită cu antreprenorul Ricky Van Veen. După 4 ani de căsnicie, cei doi au anunțat că divorțează.

Deși dragostea lui Allison cu Dreymon, în vârstă de 39 de ani, ar fi înflorit în timpul pandemiei de COVID-19, o a doua sursă a declarat, într-un material pentru People.com, că cei doi „nu s-au ascuns”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te