Homepage  / Articole

Alina Puşcaş şi Vladimir Drăghia au… Factorul X!

Alina Puşcaş şi Vladimir Drăghia au... Factorul X!

de Redactia Tvmania

Audiţiile „X Factor” au ajuns în Bucureşti şi vedetele postului din Băneasa nu au întârziat să apară la Sala Palatului. Printre primii sosiţi au fost Alina Puşcaş şi Vladimir Drăghia.

Echipa de la „Narcisa Sălbatică” a vrut să fie prezentă în public, ca să vadă cât de talentaţi sunt bucureştenii care vin la preselecţii. Concurenţii au venit în faţa Sălii Palatului de la primele ore ale dimineţii.

În Bucureşti, preselecţiile vor dura patru zile, iar juriul format din Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă au ascultat deja peste 500 de oameni talentaţi, doar în prima zi. Astfel, locuitorii talentaţi din capitală au timp până marţi să ajungă în faţa juriului.

În total, peste 4000 de oameni au participat la preselecţiile din ţară ale „X Factor”, în Timişoara, Cluj, Constanţa şi Iaşi.

După audiţii, numai 350 de concurenţi vor trece în etapa următoare a concursului- tabăra de pregătire. Astfel, toţi cei selectaţi vor veni în Bucureşti, unde vor avea de parcurs trei zile de pregătiri şi probe, în urma cărora vor fi aleşi cei mai buni 24 de concurenţi.

Premiul cel mare, de 200.000 de euro, pe care îl poate câştiga oricare dintre concurenţii ajunşi în etapa finală, este cel mai mare premiu din istoria show-urilor de la noi din ţară.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton