Homepage  / Articole

Amy Winehouse a murit singură în pat

Amy Winehouse a murit singură în pat

de Redactia Tvmania

„O să fiu găsită moartă într-un şanţ”, declara demult, într-un interviu, cântăreaţa Amy Winehouse, decedată sâmbătă după-amiaza în reşedinţa ei londoneză. Britanica de 27 de ani s-a înşelat asupra unui aspect: a fost găsită, pe 23 iulie, fără suflare în patul ei din casa din nordul Londrei.

Purtătorul de cuvânt al cântăreţei – cunoscută nu doar pentru muzica ei, ci şi pentru că era o consumatoare notorie de alcool şi droguri – a declarat pentru „The Sun” că „Amy se afla în casă singură, cu excepţia unui bodyguard care fusese desemnat să aibă grijă de ea în ultimii ani. Era în patul ei după ce a spus că vrea să doarmă şi când el s-a dus să o trezească a descoperit că nu mai respira. A sunat imediat la ambulanţă. Era foarte şocat. A murit singură în pat”.

Potrivit surselor apropiate anchetatorilor ale tabloidului „Daily Mail”, vedeta a fost descoperită la aproape şase ore după momentul decesului de agentul de securitate Andrew Morris.

De asemenea, surse poliţieneşti au indicat drept cauză a decesului consumul excesiv de alcool, însă rezultatatele oficiale ale autopsiei sunt aşteptate astăzi.

Fanii aduc sticle de vodcă în faţa casei unde a locuit Amy Winehouse

În orice caz, poliţia a confirmat că nu au fost găsite droguri în reşedinţa ei, asta după ce tabloidele britanice au scris că Winehouse cumpărase cu o zi înaintea decesului o cantitate mare de cocaină, heroină, ecstasy şi ketamină. În plus, ea fusese examinată de un medic cu 24 de ore înaintea morţii, iar raportul acestuia nu indica să fi fost ceva în neregulă cu ea. Tot cu 24 de ore înaintea decesului, cântăreaţa şi-a vizitat mama, declarându-i că o iubeşte.

Între timp, fanii cântăreţei s-au strâns în faţa casei acesteia, depunând flori, dar şi sticle de vodcă (băutura preferată a lui Amy), şi presărând scrum de ţigară printre flori.

Detalii despre ceremonia funerară nu au fost făcute publice, însă se aşteaptă ca înmormântarea să aibă loc miercuri, dat fiind că familia vrea să respecte tradiţiile iudaice şi să o înmormânteze cât mai repede posibil.

Ascultă aici melodia „Rehab”, cea mai cunoscută piesă a lui Amy Winehouse:

https://www.youtube.com/watch?v=5LTPRJqt2z4
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te