Homepage  / Televiziune

Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu, invitate la Roata norocului, de la Kanal D

Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu, invitate la Roata norocului, de la Kanal D
3

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Roata norocului” este difuzată duminică, 19 noiembrie 2023, la Kanal D. Invitatele speciale sunt Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu. De data aceasta, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi aduc spiritul brazilian. 

Ediția Roata norocului din 19 noiembrie 2023 

Duminică, de la ora 20:00, telespectatorii sunt invitați să se alăture lui Bursucu și Anei-Maria Barnoschi într-o călătorie virtuală captivantă, direct în inima Braziliei, într-o ediție specială a emisiunii „Roata Norocului”, difuzată la Kanal D. 

Cu o tematică dedicată Braziliei, această ediție va fi plină de pasi de dans și atmosfera vibrantă a celebrului Carnaval de la Rio. Ana-Maria Barnoschi va străluci într-o vestimentație demnă de acest spectacol, aducând magia și culoarea Carnavalului de la Rio chiar în casele telespectatorilor. 

Ritmuri de samba și muzică autentică braziliană vor fi aduse de band-ul emisiunii, Hot Play și talentata Iulia Dumitrache. Pe lângă aceasta, vor fi prezente și două invitate speciale care vor adăuga strălucire acestei editii – Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu, două artiste de excepție care vor face senzație în timp ce învârt Roata Norocului în beneficiul unei familii aflate în nevoie. 

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi aduc spiritul brazilian într-o ediție de senzație a emisiunii Roata NoroculuiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Ediția de duminica “Roata Norocului” promite premii uriase, emoție, adrenalina, distracție garantată, pedepse uimitoare și surprize pe măsura așteptărilor. Este o seară în care telespectatorii vor fi transportați în atmosfera unică a Braziliei, fără a părăsi confortul propriilor locuințe. 

Nu ratați duminica aceasta, de la ora 20:00, emisiunea „Roata Norocului”, la Kanal D. Va fi o experiență de neuitat plină de bucurie și distracție, în care telespectatorii vor fi martorii unei călătorii magice în inima Braziliei. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te