Homepage  / Vedete româneşti

Antrenament intens: Andreea Mantea dansează în fiecare zi alături de cel mai important bărbat din viața ei

Antrenament intens: Andreea Mantea dansează în fiecare zi alături de cel mai important bărbat din viața ei
4

de Cătălina Matei,

De la începutul lui aprilie, Kanal D difuzează un nou show matrimonial, „Casa iubirii”, iar gazda lui, Andreea Mantea, trăiește fiecare fior al dragostei alături de concurenți. Dincolo de filmări însă, prezentatoarea TV se dedică în totalitate celui mai important bărbat din viața ei: David, băiețelul ei de aproape 7 ani. Cei doi își încep diminețile în pași de dans, pentru a fi în formă, și așteaptă cu nerăbdare Paștele…

Cum e să prezinți, din nou, un reality-show de dating?

Mi-a lipsit adrenalina filmărilor de zi cu zi, asta cu siguranţă! Sunt fericită pentru că sunt implicată în acest proiect extraordinar „Casa iubirii”… Ce poate fi mai frumos decât să fii martor la momentele acelea când se leagă cel mai puternic sentiment între doi oameni?!

Care sunt provocările noului show matrimonial, din perspectiva ta?

Să nu mă mai ataşez atât de mult de concurenţi, să încerc să fiu mai detaşată ca să nu mai sufăr atât de tare. Mă implic foarte tare atunci când concurenţii suferă, când trăiesc la intensitate maximă fiecare fior al dragostei. Ştiu că nu o să îmi reuşească acest lucru, că mereu sunt cu sufletul alături de ei… 🙂

Apropo de iubire… ce discuții ai avut, până acum, pe această temă cu fiul tău, David?

De când a împlinit vârsta de 4 ani tot am avut tot felul de discuţii legate de iubire. Şi îmi place ca o dată la câteva luni schimba definiţia iubirii şi e interesant, e plăcut. Cred că datorită mie o să fie un băiat care o să îşi dorească să trăiască o dragoste ca în filme, aşa cum a auzit la mine, cum a văzut în emisiunile matrimoniale pe care le-am prezentat.

Ce vă place cel mai mult să faceți când sunteți doar voi doi?

Ooo, ne destrăbălăm culinar, mâncăm foarte multe dulciuri, ne uităm la filme şi desene animate, ne plimbam, facem sport în fiecare zi. În fiecare dimineaţă, sport prin dans. Facem multe abdomene pentru că încercam amândoi să scăpăm de burtă. 🙂

Ce crezi tu, acum, despre dragoste?

Nu s-a schimbat nimic legat de ceea ce cred eu despre dragoste, gândesc la fel. Iubirea este sentimentul suprem pe acest pamanant, nu putem trăi fără ea; dacă nu simţim acel fior al iubirii, cred că putem spune că nu trăim. Cei care nu reuşesc să simtă iubirea sunt nişte oameni săraci. Dacă nu ai şansa să iubeşti, trăieşti degeaba.

Cât de diferită ar fi viața ta personală dacă ai fi avut alt drum, fără nicio legătură cu celebritatea?

Oamenii văd la televizor doar o parte din ceea ce sunt eu, pentru că fizic nu pot fi alături de mine, nu mă pot urmări în diverse situaţii, acest lucru este imposibil. Dar am fost mereu deschisă în faţa lor, sinceră, directă. Pe de altă parte, sunt multe lucruri pe care nu le poţi spune şi face aşa cum vrei tu, atunci când eşti persoană publică. Oamenii te plac şi te susţin, dar unora nu le place să vadă că ai defecte. Ei nu vor să vadă asta, te ceartă dacă nu eşti “perfect”.

Ai avut ceva probleme de sănătate. Care mai este situația cum? Cum te simți?

Sunt la fel. Dar am învăţat un lucru, acela că este o chestie pe care o controlez cu mintea. Contează foarte mult să fiu liniştită, ţin în frâu situaţia cu ajutorul minţii, dacă pot spune aşa.

Ce vei face de Paște? Unde vei petrece?

Nu am nici cea mai vagă idee, însă probabil voi merge la ţară. Dar acum 2 ani nu am simţit sărbătorile aşa cum ar fi trebuit şi m-am speriat foarte tare. Sărbătorile Pascale sunt despre familie, contează să fim împreună cu toţii, să ne strângem la masă.

Și cât de mult te vei implica în pregătirea preparatelor tradiționale?

Total, pentru că îl am pe David care de abia aşteaptă să vopsim ouă, să facem prăjituri, cozonaci.

Care sunt cele mai mari dorințe alte tale pentru următoarea perioadă?

Îmi doresc să avem sănătate, linişte, echilibru. Ceea ce vă doresc şi vouă! 

mantea-2022-278663245_1360167807797148_1297549223573546920_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te