Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Marin, imagini rare cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Reacția fanilor: „Casă de piatră”

Andreea Marin, imagini rare cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Reacția fanilor: „Casă de piatră”
4

de Roxana Mirea,

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. Cei doi sunt destul de discreți când vine vorba de relația lor și nu publică prea des imagini cu ei. Totuși, ieri, 16 mai, a fost o ocazie specială, iar Andreea Marin a publicat o serie de imagini în care apare în brațele lui Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin, imagini rare cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a publicat ieri, 16 mai, o serie de imagini în care apare alături de iubitul ei, Adrian brâncoveanu. Cei doi au împlinit cinci ani de relație. Vedeta de televiziune este îmbrăcată într-o rochie lungă, deschisă la culoare. Adrian Brâncoveanu poartă un costum negru, o cămașă albă și un papion negru. Cei doi se privesc tandru și sunt foarte apropiați, scrie libertatea.ro.

 „Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!”, a scris Andreea Marin pe Facebook, în dreptul imaginilor cu ea și iubitul ei.

Fanii Andreei Marin au reacționat imediat și mulți dintre ei le-au urat „casă de piatră”, crezând că cei doi s-au căsătorit în weekendul care a trecut. Vedeta nici nu a confirmat, nici nu a infirmat aceste zvonuri.

„Arătați super împreună, sa fiti fericiti și sa va iubiți pana la adânci batraneti!”, „Sunteți minunați. Sa fiți fericiți atât cât veți fi. Multa sănătate și bucurie mereu împreună!”, „Felicitări! Casă de piatra și fericire infinită!” sau „O pereche potrivită,frumoasă! Să aveți parte de sănătate, numai bucurii și momente frumoase alături!”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Andreea-Marin-imagini-rare-cu-Adrian-Brancoveanu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Andreea Marin, despre căsătorie

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Andreea Marin a fost întrebată ce a schimbat la ea faptul că Adrian Brâncoveanu a intrat în viața ei.

Foarte mult. În primul rând, a venit cu un suflu nou, cu un umor pe care nu-l cunoşteam şi cu puterea de-a mă susţine – nu sunt genul de femeie care a cunoscut susţinerea, ci mai degrabă una care îi susţinea pe ceilalţi. Acum simt şi eu ce înseamnă această frumoasă susţinere a partenerului de viaţă în toate şi contează foarte mult. Pentru mine, e ceva cu totul nou, ceva ce am aflat la 44 de ani pentru prima dată.”

Chiar dacă fanii ei au speculat că s-a căsătorit în weekend cu Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin a spus în același interviu că nu se grăbesc să facă nunta.

Nu ştiu cum va fi pe viitor, deocamdată noi suntem ca o familie, nu ne lipseşte absolut nimic. Poate că există situaţii în care oamenii îşi fac probleme atunci când nu există o legalizare. Eu, însă, sunt un om cu experienţă de viaţă mai dificilă, din acest punct de vedere, şi ştiu foarte bine că se poate să ai un act şi asta să nu lege două persoane, să nu le facă mai bune împreună, să nu însemne neapărat fericire. Şi atunci pentru mine nu mai e important acest lucru, ci starea de fapt şi ceea ce reuşesc să clădească cei doi prin susţinere reciprocă şi prin dragoste, pur şi simplu”, a mai spus vedeta TV.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te