Homepage  / Cinema / Vedete străine

Angelina Jolie își lansează casă de modă. Ce dezvăluiri a făcut despre viața ei din ultimii ani. „Nu am mai fost eu însămi”

Angelina Jolie își lansează casă de modă. Ce dezvăluiri a făcut despre viața ei din ultimii ani. „Nu am mai fost eu însămi”

de Vasilica Rogozanu,

Angelina Jolie își va lansa în noiembrie propria casă de modă, Atelier Jolie, iar cu acest prilej a dat un interviu mai larg în Vogue, „biblia” revistelor de modă, în care a făcut dezvăluiri despre viața ei din ultimii ani.

Actrița Angelina Jolie (48 de ani) face mărturisiri despre cum arată viața ei în acest moment, într-un interviu exclusiv pentru revista Vogue.

„Încerc să înțeleg cine sunt”

Actriță, regizoare și fost Ambasador ONU al Bunăvoinței (rol la care a renunțat la finalul anului trecut), Angelina Jolie a povestit că în ultimii șapte ani „a acceptat în mod conștient mai puține roluri” și că trece oarecum printr-o criză de identitate. „Încerc să înțeleg cine sunt la cei 48 de ani ai mei. Cred că sunt în tranziție, ca om”, spune ea.

Angelina Jolie nu s-a sfiit să se confeseze în legătură cu situația mai puțin veselă din viața ei. „Mă simt un pic la pământ zilele acestea. Nu am mai fost eu însămi în ultimul deceniu, subiect în care nu vreau să intru”, a mai spus ea.

Despărțirea de Brad Pitt a lăsat sechele

Cândva cuplul de aur al Hollywoodului, Angelina Jolie și Brad Pitt încă mai au subiecte de dispută, după despărțirea din 2016

Despărțirea de Brad Pitt, din 2016, a fost cumva sugerată ca motiv pentru starea ei din ultimii ani. A muncit mai puțin „în ultimii șapte ani, acceptând doar roluri care nu au nevoie de filmări îndelungate. A trebuit să ne vindecăm. Încă încercăm să ne găsim locul”, a spus Jolie despre starea ei și a celor șase copii. „Sper să schimb multe aspecte din viața mea”, a mai zis ea.

În luna noiembrie, Angelina Jolie va lansa la New York, Atelier Jolie, pe care starul hollywoodian îl descrie drept un fel de centru cultural combinat cu un atelier de design. Locul furnizează atât servicii de croitorie, care integrează reciclarea materialelor, dar va fi și un spațiu de expunere pentru artizanii locali și o cafenea deschisă în parteneriat cu organizațiile de refugiați.

La acest proiect, Angelina Jolie este mândră că a fost ajutată din plin de doi dintre copiii ei adoptați: fiica Zahara (18 ani) și Pax (19 ani).

Angelina și cei șase copii ai ei, în 2019, la Londra. Foto: Hepta

Ce filme are în lucru Angelina Jolie

În paralel cu noua ei preocupare, Atelier Jolie, Angelina mai are câteva proiecte actoricești pe tapet. Angelina Jolie o va juca pe cântăreața de operă Maria Callas în viitorul film „Maria”, al regizorului Pablo Larraín.

Pelicula „Without Blood”, pe care Jolie a scris-o și regizat-o, este în acest moment în postproducție. Iar în august, Jolie a anunțat că a acceptat să fie producător al muzicalului care adaptează pe Broadway filmul „Proscrișii”/„The Outsiders” (1983).

De altfel, Jolie caută să închirieze un apartament la New York, oraș în care va petrece mai mult timp, dat fiind că are multe proiecte aici.

Pelicula Marvel „Eternals” a fost ultimul film în care am văzut-o pe Angelina Jolie la cinema

Ultimul film în care am văzut-o a fost pelicula cu supereroi „Eternals”, din 2021.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te