Homepage  / Vedete / Vedete străine

Telenovelista Ariadne Diaz a ajuns de urgenţă la spital. Aflaţi de ce!

Telenovelista Ariadne Diaz a ajuns de urgenţă la spital. Aflaţi de ce!

de Redactia Tvmania

Actriţa de telenovele Ariadne Diaz a petrecut weekend-ul trecut în spital din cauza unei gastroenterite şi a unei infecţii în gât. Durerile puternice au fost cele care au făcut-o pe Ariadne să se prezinte de urgenţă la medic, anunţă radioformula.com.mx.

Din fericire, Aridne şi-a revenit relativ repede. Imediat ce a ieşit din spital, frumoasa şi-a liniştit fanii, scriind pe contul ei de Twitter:

„Sunt mult mai bine, acum mă odihnesc acasă. Vă mulţumesc pentru mesaje!”.

Ariadne s-a bucurat că a scăpat destul de repede de durerile care o chinuiau, alături de ea aflându-se mereu soţul ei, modelul brazilian Marcus Ornellas.

Ariadne Diaz și fiul ei, Diego

Deşi a trecut prin acest moment neplăcut, Ariadne a vrut să amintească tuturor de pe reţelele de socializare că fiul ei, Diego, a împlinit 10 luni:

„La mulţi ani, dragostea vieţii noastre, te adorăm, îţi mulţumim că ne faci atât de fericiţi”, a zis ea în dreptul unei fotografii.

Pe Ariadne (30 de ani) aţi văzut-o pe micile ecrane de la noi în serialele „Culorile iubirii” şi „Împreună pentru totdeauna”. În Mexic, ea filmează în prezent pentru telenovela „La doble vida de Estela Carrillo” (pentru care s-a apucat de cântat), în care îl are ca partener pe David Zepeda.

Save

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te