Homepage  / Știri

Arnold Schwarzenegger plăteşte pensie alimentară

Arnold Schwarzenegger plăteşte pensie alimentară

de Redactia Tvmania

Fostul guvernator al statului american California plăteşte o pensie alimentară considerabilă, deşi nici el şi nici soţia lui n-au înaintat actele de divorţ, relatează femalefirst.co.uk.

Arnold Schwarzenegger (63 de ani) şi Maria Shriver (55 de ani) s-au despărţit anul acesta, după ce s-a aflat că starul are un copil din flori cu o fostă angajată.

O sursă a explicat: „Arnold plăteşte o pensie alimentară foarte mare, iar banii se duc la şcoala privată la care învaţă cei doi fii ai săi, Patrick şi Christopher.

Deşi Maria provine din familia Kennedy şi a moştenit mulţi bani de la părinţii ei, acceptă să primească pensia alimentară. Sub legile Californiei are acest drept, dar numai după ce unul dintre ei depune actele pentru divorţ. Avocaţii lor lucrează la o înţelegere, dar Arnold este de acord să plătească şi până când aceasta va fi gata”.

Sursa a mai spus că Maria Shriver vrea un divorţ corect şi a angajat o echipă de contabili, care va cerceta amănunţit averea lui Schwarzenegger, pentru a se asigura de acest lucru.

În ciuda zvonurilor apărute după despărţirea celor doi, sursa crede că Schwarzenegger şi Shriver au rămas în relaţii bune:

„Vorbesc destul de des, iar lumea ar fi suprinsă să afle cât de îndurătoare este Maria în lumina recentelor evenimente. Ea nu vrea ca odraslele să sufere din cauza deciziilor proaste luate de tatăl lor şi îi încurajează pe copii să fie sinceri când îşi exprimă sentimentele”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te