Homepage  / Cinema / Vedete străine

Austin Butler va juca în noul film al lui Darren Aronofsky. Ce știm despre „Caught Stealing”

Austin Butler va juca în noul film al lui Darren Aronofsky. Ce știm despre „Caught Stealing”

de Andreea Hentea,

Austin Butler, unul dintre cei mai de succes tineri actori ai momentului, va juca rolul principal din noul film regizat de Darren Aronofsky, un thriller intitulat „Caught Stealing”.

Filmul, realizat de studiourile Sony, va avea un scenariu scris de Charlie Huston („Powers”, „Gotham”), care își va adapta, astfel, pentru ecran propria carte omonimă, publicată în 2004, scrie variety.com.

Thrillerul „Caught Stealing” va avea în centru povestea fostului jucător de baseball Henry „Hank” Thompson, care acum lucrează ca barman. După ce vecinul lui părăsește în grabă orașul, Hank e bătut măr și se trezește implicat, brusc, într-o luptă periculoasă pentru supraviețuire, în mijlocul lumii interlope din New York-ul anilor ’90.

În douăzeci și patru de ore, Hank ajunge să alerge pe acoperișuri înarmat cu vechea lui bâtă de baseball, să se joace de-a v-ați ascunselea cu poliția newyorkeză, să meargă cu metroul în compania unui mort și să numere o grămadă de bani pe o podea de ciment, fiind obligat să reziste într-o lume perfidă, de existența căreia nici măcar nu avusese habar. Toate acestea pentru că demult, într-o altă viață, într-o altă lume, singurul lucru pe care și-l dorise fusese să atingă baza a treia fără să fie prins.

Vechi colaboratori

„Sunt încântat să fac echipă cu vechii mei prieteni de la Sony, pentru a da viață plimbării pline de adrenalină, într-un montagnes russes, scrise de Charlie (Huston, scenaristul filmului – n.r.). Abia aștept să încep să lucrez cu Austin și cu familia mea de cineaști din New York”, a spus regizorul Daren Aronofsky, autorul mai multor filme cu numeroase premii și nominalizări, precum „Balena”, „Lebăda neagră”, „Luptătorul” sau „Requiem pentru un vis”.

„Darren este unul dintre cei mai străluciți povestitori din lume, iar adaptarea acestei cărți minunate de Charlie Huston, cu Austin în rolul principal, a fost o oportunitate prea incitantă ca să nu fac parte din ea”, a declarat Sanford Panitch, președintele studiourilor Sony.

Nominalizat la Oscar pentru pentru rolul titular din „Elvis”, al lui Baz Luhrmann, Austin Butler a continuat să impresioneze cu rolurile din miniseria „Masters of the Air”, din drama „The Bikeriders”, a lui Jeff Nichols și din recent lansatul SF „Dune: Partea II”, al lui Denis Villeneuve. În viitorul apropiat îl vom vedea în „City on Fire”, regizat de Don Winslow, unde va juca rolul unui simplu soldat obligat să se lupte cu mafia, poliția și guvernul pentru a-și salva familia.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton