Homepage  / Articole

Bogdan Vlădău, din nou la duel la “Dansez…”

Bogdan Vlădău, din nou la duel la “Dansez…”

de Redactia Tvmania

După o ediţie în culorile Bollywood-ului şi cu accente de swing, s-a decis că Paula Seling rămâne în competiţie, în defavoarea Doiniţei Oancea. În această săptămână, Bogdan Vlădău se luptă cu Nicola.

.

După o săptămână infernală cu nopţi nedormite şi zile în şir petrecute în sala de repetiţii, Paula Seling şi Doiniţa Oancea alături de partenerii lor au avut parte de o seară plină de surprize.

În urma voturilor publicului telespectator, perechea care a ieşit din competiţie şi al cărui vis s-a oprit din cursa pentru marele premiu a fost cea formată din Doiniţa Oancea şi partenerul ei, Claudiu.

.

Altă săptămână, aceiaşi campioni

Adela Popescu şi partenerul ei Alexandru Lică s-au clasat din noi primii pentru a treia oară consecutiv. Podiumul este completat de Paula Seling cu Tudor şi de Răzvan Fodor cu Lena.

Jorge, vedeta eliminată săptămâna precedentă, a revenit în platou alături de o fostă concurentă  la “Dansez pentru tine”, Andreea Mantea, şi au susţinut un dans demonstrativ de Bollywood.

Paula Chirilă şi Cristian Greţcu, actorii din “Land of Jokes” au dansat charleston pentru un cuplu de tineri bolnavi de sindromul Down. Cei doi actori au avut parte şi de un moment imprevizibil la finalul dansului lor. La ultimul pas, chiar înainte de a se aşeza pe bancă, aşa cum era concepută coregrafia, Cristian a alunecat şi a căzut cu tot cu colega sa Paula Chirila în braţe în faţa băncii.

Spectacolul a fost completat şi de momentul special dedicat lui Călin Geambaşu, fiul coordonatorului orchestrei “Dansez…”, cu ocazia zilei sale de naştere. Călin a primit un tort şi un cadou din partea echipei şi i s-a cântat “La mulţi ani”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te