Homepage  / Ultimul număr

Bora Bora, vacanţa de vis a Dianei Dumitrescu

Bora Bora, vacanţa de vis a Dianei Dumitrescu

de Redactia Tvmania

Deşi a mers în vacanţă alături de socri (Ruxandra şi Ion Ion), Diana Dumitrescu a reuşit să uite complet de Buftea (unde se va întoarce în toamnă, pentru serialul „Pariu cu viaţa”), petrecând două zile la L.A. şi încă două săptămâni în Bora Bora, unde au vrăjit-o apusurile de soare.

 

Diana nu este străină de locurile exotice: a mai fost (cu soţul ei, Ducu Ion) în Maldive, Singapore şi Kuala Lumpur, dar Bora Bora a impresionat-o mult şi spune despre insula din Polinezia Franceză că este „o frumuseţe de nedescris”. Nu ei au ales destinaţia, ci soacra: „Locaţiile acestea atât de exotice sunt, mai mereu, alese de Ruxandra, pentru că în această vacanţă nu am fost numai cu Ducu, ci şi cu părinţii lui. Am fost plecaţi de la sfârşitul lui mai până în iunie”, spune Diana.

Iar vacanţa a început cu două zile în Los Angeles, unde au făcut escală („Ar fi fost crunt dacă am fi ales un zbor direct, care ar fi durat 23 de ore”), apoi au zburat nouă ore până în Tahiti, Papeete (capitala insulei), şi de acolo 45 de minute până în Bora Bora. „A fost destul de greu drumul, dar a meritat din plin”, spune actriţa de 27 de ani care va mai merge alături de soţul ei într-o vacanţă vara asta, dar nu ştie deocamdată unde.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te