Homepage  / Vedete străine

Brad Pitt a spus cine sunt cei mai chipeși bărbați din lume. „A îmbătrânit cu atâta grație”

Brad Pitt a spus cine sunt cei mai chipeși bărbați din lume. „A îmbătrânit cu atâta grație”
4

de Roxana Mirea,

Într-un interviu recent, Brad Pitt a dezvăluit numele celor pe care îi consideră cei mai chipeși bărbați din lumea actoriei. De asemenea, celebrul actor a vorbit și despre noua lui afacere. El și-a făcut propriul brand cu produse de îngrijire a pielii.

Brad Pitt dezvăluie cine crede că sunt cei mai chipeși bărbați

Brad Pitt are câteva păreri despre un titlu pe care majoritatea ar fi de acord că l-ar putea câștiga cu ușurință. Într-un interviu acordat miercuri revistei Vogue, starul din „Once Upon a Time in Hollywood” i-a numit pe cei pe care îi consideră „cei mai frumoși chipeși din lume”, din trecut și din prezent.

Știți, în lumea actorilor, pentru că este jobul meu de zi cu zi… cel mai apropiat este Paul Newman”, a dezvăluit Pitt. „Pentru că a îmbătrânit cu atâta grație. Și după toate rapoartele [a fost] o ființă umană cu adevărat specială, generoasă, caldă și sinceră.”

Archival Cinema and EntertainmentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Dacă ar fi fost să numesc pe cineva de acum, ei bine, trebuie să-l numesc pe George Clooney, pentru că de ce nu?”, a glumit Pitt, în vârstă de 58 de ani.

Brad Pitt, despre noua lui afacere

În timpul interviului, actorul a anunțat și noua sa colecție de îngrijire, numită „Le Domaine Skincare”, și a vorbit deschis despre această linie. De asemenea, el a dezvăluit care dintre fostele sale iubite celebre i-a influențat brandul.

„Îmi place ceea ce a făcut Gwyneth [Paltrow] [cu Goop]”, a declarat el. „Ea este încă o prietenă foarte dragă și a construit acest imperiu. De fapt, dacă stau să mă gândesc, probabil că ea a fost prima care m-a făcut să mă spăl pe față de două ori pe zi… poate.”

Totuși, Brad Pitt a ținut să precizeze că, în ciuda faptului că acesta este brandul său, nu el este imaginea brandului. El este, totuși, forța din spatele creării produselor, care utilizează antioxidanți pe bază de struguri de la Chateau Miraval, ceea ce îi permite să combine cunoștințele și dragostea sa pentru vin cu noua sa incursiune în domeniul îngrijirii pielii.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te