Homepage  / Știri

Brooke Mueller a ajuns la dezintoxicare

Brooke Mueller a ajuns la dezintoxicare

de Redactia Tvmania

Soţia lui Charlie Sheen (foto), faţă de care se află în plin divorţ, a luat-o, se pare, pe urmele controversatului actor. Mueller (33 de ani) a ajuns din nou la dezintoxicare, după ce a refuzat să fie supusă unui test anti-drog, potrivit FemaleFirst.co.uk.

Fostul agent imobiliar, care a ajuns recent la o înţelegere cu petrecăreţul Sheen (45 de ani) pentru custodia celor doi copii ai cuplului – gemenii Bob şi Max (2 ani) -, s-a internat într-o clinică weekendul trecut, după ce a refuzat testul prevăzut de înţelegerea de custodie.

TMZ.com scrie chiar că Mueller s-a drogat mai toată săptămâna trecută şi a decis să meargă la dezintoxicare până ca avocaţii lui Sheen să apuce să ridice problema la tribunal, într-o întâlnire programată mâine.

Brooke are la activ şi alte derapaje de acest gen şi a fost de acord să fie supusă unui test anti-drog săptămânal, până când gemenii ei cu Charlie Sheen împlinesc vârsta de 18 ani. Ea a insistat recent, într-un interviu, că e o mamă bună şi că băieţii sunt sănătoşi şi fericiţi.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te