Homepage  / Ultimul număr

Burlac inca un deceniu

Burlac inca un deceniu

de Redactia Tvmania

Robert Turcescu a fost marele castigator al Premiilor TV mania, cucerind trofeul si la ascensiunea anului, si la talk-show-ul anului – un pretext suficient de bun ca sa ne vedem cu un jurnalist "100%", detasat pentru perioada dedeterminata in televiziune.

Unii-l stiu doar ca prezentatorul – incisiv si nemilos – unui talk-show de pe Realitatea. Robert are insa si o emisiune la Europa FM. La sediul acestui post de radio ne-am dat intalnire si l-am tinut cu reportofonul deschis pana ne-a spus pe cine n-a putut sa invite niciodata, cum decurge relatia cu Oana Sarbu si ca nu se va recasatori pana cand nu va fi mare fetita lui.

„TV mania”: Trofeele de la asensiunea anului si la cel mai bun talk-show te-au transformat in marele castigator al Premiilor TV mania. Ce-astepti de la 2006?
Robert Turcescu: E gru si de raspuns, si de fixat un obiectiv. Piata talk-show-urilor din Romania e de foarte multa vreme in criza. Motivul major e ca nu avem oameni cu care sa discutam in aceste talk-show-uri. Figurile vietii publice din Romania sunt limitate, 170-180. Acesti oameni se tot perinda pe la toate emisiunile. Din acest motiv, probabil ca vor continua sa reziste talk-show-urile care se concentreaza pe actualitate – de genul „Realitatea Zilei”, realizat de colegul meu Razvan Dumitrescu, care e considerat un format peren. In rest, talk-show-urile „unu-la-unu” au in fata o mare provocare in 2006: de a descoperi noi figuri publice. Eu imi asum aceasta provocare in noul sezon chiar riscul de a aduce, saptamanal, o figura mai putin cunoscuta: un primar din tara, un presedinte de consiliu judetean, un reprezentant al societatii civile.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te