Homepage  / Știri / Televiziune

Bursucu și Viviana Sposub dispar din grila Kanal D după 5 luni. Ce intră în locul matinalului „Dimineața cu noi”. EXCLUSIV

Bursucu și Viviana Sposub dispar din grila Kanal D după 5 luni. Ce intră în locul matinalului „Dimineața cu noi”. EXCLUSIV
8

de Andra Stana,

Matinalul de la Kanal D, prezentat de Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase, intrat în grila postului pe 14 martie, dispare din programul Kanal D începând de săptămâna viitoare. Ce intră în locul emisiunii matinale.

După 5 luni pe micile ecrane, Dimineața cu noi nu și-a mai găsit locul în noua grilă de toamnă a Kanal D.

Ultima ediție din matinalul prezentat de Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase a putut fi urmărită vineri, 19 august, la Kanal D. Potrivit noii grile trimise de postul TV, show-ul matinal dispare din program.

În schimb, locul emisiunii „Dimineața cu noi” va fi luat, de luni, 22 august, de un serial turcesc aflat la a doua difuzare la Kanal D.

Serialul „Gulperi” ia locul matinalului „Dimineața cu noi”, la Kanal D

Începând de luni, 22 august, de la ora 7.00 dimineața, la Kanal D veți putea urmări (din nou) „Gulperi”. Serialul turcesc cu Nurgul Yesilcay în rol principal s-a mai aflat în grila Kanal D în urmă cu trei ani.

serial GulperiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

După lansarea sa, „Gulperi” a devenit rapid un fenomen în țările unde acesta a fost difuzat. Telespectatorii vor avea din nou ocazia să o vadă la TV pe Nurgul Yesilcay. Aceasta este cunoscută în rolurile din serialele de succes “Kosem”, Furtună pe Bosfor” și “Dragoste și pedeapsă”.

Întreagă intrigă a serialului se construiește în jurul lui Gulperi (interpretată de Nurgul Yesilcay); cu ajutorul avocatului Kadir, interpretat de Timucin Esen, Gulperi pornește o luptă împotriva socrului ei, un boier tiran. Serialul spune povestea unei mame calomniate. Aceasta ajunge în spatele gratiilor din cauza sistemului judiciar corupt, fiind astfel îndepărtată de copiii săi. Deși, inițial, reușește să câștige custodia copiilor, Gulperi va primi o lovitură dureroasă din partea acestora. În serial, cel mai mare suport al lui Gulperi este avocatul Kadir, care îi este alături în toate momentele dificile.

Din 22 august 2022, serialul turcesc „Gulperi” va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, între 7.00 la 9.00.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te