Homepage  / Televiziune

Modificare de program. Kanal D schimbă data de lansare a noului matinal, „Dimineața cu noi”

Modificare de program. Kanal D schimbă data de lansare a noului matinal, „Dimineața cu noi”

de Roxana Mirea,

Inițial, Kanal D a anunțat că matinalul „Dimineața cu noi” va avea premiera pe 7 martie, însă programul a fost modificat. Postul TV a schimbat data de lansare a matinalului care va fi prezentat de Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase. Când va avea premiera matinalul „Dimineața cu noi”, de la Kanal D.

Kanal D schimbă data de lansare a matinalului „Dimineața cu noi”

Matinalul “Dimineaţa cu noi” va începe pe 14 martie, la Kanal D, iar repetiţiile pentru emisiunea ce îi are ca prezentatori pe Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase sunt  în toi.  Întreaga echipă, de la camaramani, reporteri, regizor de platou, scenarist şi până la prezentatori, s-a strâns pentru  a pune la punct ultimele detalii pentru ca telespectatorii sa aibă parte de dimineţi perfecte în faţa micului ecran.

Astăzi ne-am întâlnit să discutam mai multe aspecte legate de emisiune, a fost o şedinţă în care ne-am cunoscut mai bine cu toţi membrii echipei. Vom face şi repetiţii pentru ca totul să arate  şi să se lege excelent în ziua lansării, pe 14 martie. S-a închegat deja o atmosferă foarte faină. În platou chiar am avut senzaţia că am ieşit în oraş, cu prietenii”, a declarat Bursucu.

Emisiunea “Dimineaţa cu noi” va fi pe micile ecrane din 14 martie, de la ora 08:00, de luni pana vineri, la Kanal D.  Matinalul prezentat de Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase le va oferi telespectatorilor sfaturi din partea unor specialişti din diferite domenii de interes precum nutriţia, sportul şi sănătatea. Nu vor lipsi din emisiune recomandările de petrecere a timpului liber, reportajele, interviurile în exclusivitate sau intervenţiile realizate special pentru “Dimineaţa cu noi”, muzica bună şi multe alte alte suprize ce aşteaptă să fie dezvăluite.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te