Homepage  / Telenovele

„Cabo, iluzii în Paradis”, o nouă telenovelă mexicană de succes începe la Acasă TV

„Cabo, iluzii în Paradis”, o nouă telenovelă mexicană de succes începe la Acasă TV
7

de Anda Dincă,

Fanii telenovelelor mexicane pot urmări din 21 martie, la postul Acasă, începând cu ora 18.00, serialul „Cabo, iluzii în Paradis” (“Cabo”), difuzat în țara de origine anul trecut. Producția, realizată de Televisa în colaborare cu Univision, este remake-ul telenovelei “Predestinați” (“Sortilegio”, 2009), cu Jacqueline Bracamontes și William Levy în rolurile principale. Aceasta, la rândul ei, are la bază o producție din 1985, “Tú o nadie”, cu Lucia Mendez și Andrés García. În „Cabo, iluzii în Paradis” protagoniștii sunt Bárbara de Regil, Matías Novoa și Diego Amozurrutia. 

Ce se întâmplă în serial 

În prim-plan se află Sofía (Bárbara de Regil), o tânără modestă care se căsătorește cu un afacerist pe nume Alejandro. Imediat după nuntă, el moare într-un accident de avion. Devastată, Sofía călătorește la Cabo pentru a-și cunoaște socrii.

Când ajunge la destinație ea se reîntâlnește cu Alejandro, care este în viață, și descoperă că el nu este bărbatul de care s-a îndrăgostit. Alejandro îi dezvăluie că numele lui este de fapt Eduardo (Diego Amozurrutia) și că adevăratul Alejandro este fratele său, acesta murind de fapt în accidentul de avion. Totul a fost pus la cale de Eduardo ca să-i poată lua averea fratelui său.

Sofía refuză să accepte planurile lui Eduardo, însă este șantajată așa că acceptă să continue minciuna. Povestea ia o întorsătură neașteptată când adevăratul Alejandro (Matías Novoa) se întoarce acasă, nevătămat în urma accidentului, și este surprins să afle că are o soție de care nu își amintește nimic. 

“Această telenovelă este o mare provocare și este complexă. Este o poveste de dragoste, pasiune, înșelăciune și ambiție pe care am avut ocazia să o adaptez și în 1995 (n.r. – în “Acapulco, cuerpo y alma”). Acum am ocazia să fac o versiune actuală, pentru un public nou, iar pentru asta am avut nevoie de un loc magic. Și până la urmă l-am găsit – Los Cabos, Baja California Sur”, a spus, la începutul filmărilor, regizorul José Alberto Castro, citat de produ.com. 

La rândul său și Matías Novoa a declarat, citat de peopleenespanol.com: “O să vedeți niște peisaje superbe, multă iubire, dar și multe minciuni. “Cabo” are o poveste mai veche, dar scrisă foarte bine, care a căpătat un aer proaspăt”.

De unde îi știm pe actorii principali

Pe Bárbara de Regil ați văzut-o anul trecut tot la Acasă TV, alaturi de Guy Ecker în telenovela “Mai mult decât o familie” (“Parientes a la fuerza”), în timp ce Matías a jucat în producții de succes precum “La Doña”, “Să învingi trecutul”, dar și în serialul de la Netflix, „Cine a ucis-o pe Sara?”.

Pe aceeași platformă online Matias apare în serialul de comedie “Doar două mame ai” (“Madre Solo hay Dos”). Pe frumoasa Eva Cedeño (Isabela) ați văzut-o până nu de mult în serialul „Iubiri fără hotar” („Amor dividido”), în care i-a dat replica lui Gabriel Soto. Diego Amozurrutia, care e și cântăreț, a jucat, printre altele, în “Intrigi în Paradis” și “Rebelde”.

În „Cabo, iluzii în Paradis” mai apar și Rebecca Jones (“Señora Acero”), Fabiola Campomanes (“Jurnalul unui gigolo”) și Rafael Inclán (“Cealaltă familie a soțului meu”).

Cu cine se iubesc în realitate Bárbara și Matías

Bárbara de Regil este căsătorită din 2017 cu un avocat, Fernando Schöenwald. Actrița are și un copil făcut la tinerețe. Ea a adus pe lume o fetiță, pe Mar Alexa de Regil, când avea doar 16 ani, fiind părăsită la vremea aceea de către tatăl copilului.

Frumușelul Matías Novoa se iubește în prezent cu o telenovelistă la fel de celebră ca și el, Michelle Renaud. Cei doi s-au îndrăgostit la filmările telenovelei „Moștenitorii” (“La Herencia”), o producție mexicană din 2022, care a fost difuzată și la noi tot de Acasă.

Matías a divorțat în 2021, după doi ani de mariaj, de Isabella Castillo, o actriță și cântăreață de origine cubaneză. El are și un băiat în vârstă de 12 ani, pe Axel, rezultat în urma relației cu actrița venezueleană María José Magán.

cabo-telenovela-331160955_1211524473135856_2270394220183148822_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Foto: Facebook Cabo telenovela

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te