Homepage  / Vedete româneşti

Cât costă o noapte de cazare la hotelul din Eforie Nord al Andreei Bănică. Prețurile nu sunt deloc mici

Cât costă o noapte de cazare la hotelul din Eforie Nord al Andreei Bănică. Prețurile nu sunt deloc mici
14

de Cristina Țapu,

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, dețin un hotel în stațiunea Eforie Nord, pe litoralul românesc. Într-un interviu recent, partenerul cântăreței a dezvăluit că afacerea a prosperat anul trecut și se așteaptă la același succes și în 2024.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Andreei Bănică

În 2021, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au început construcția hotelului lor, care a fost inaugurat în vara lui 2023. Construit cu ajutorul unor arhitecți, hotelul de la malul mării le oferă oaspeților tot confortul necesar.

Camerele sunt echipate cu aer condiționat și includ o chicinetă complet utilată, un televizor cu ecran plat și o baie proprie cu duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. Oaspeții au la dispoziție și un frigider, un cuptor și un cuptor cu microunde, precum și o cafetieră și un ibric electric, conform unui cunoscut site de închirieri.

Andreea Banica si sotul ei, Lucian Mitrea (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Despre afacerea din Eforie Nord, Lucian Mitrea a făcut dezvăluiri, declarând că este foarte mulțumit de modul în care acestea decurg.: „Cazările merg foarte bine. Noi avem și contracte cu niște agenții puternice. Din punctul meru de vedere, sezonul este foarte bun. Momentan, hotelul nu este foarte ocupat, dar din luna iulie va fi full. Și anul trecut a mers extraordinar de bine. Hotelul este într-o poziție bună, este nou, lumea își dorește să vină, dar nu pot fi eu un reper pentru ceilalți operatori turistici. Nu pot avea o părere despre sezon la modul general, dar pot avea o părere despre sezon în privința noastră”.

Întrebat despre costul unei nopți de cazare, Lucian Mitrea a declarat că prețul poate ajunge până la 1.500 de lei, în funcție de perioada sezonului.

Anul trecut, Andreea Bănică a prezentat camerele hotelului, intrând într-unul dintre dormitoare și fotografiind mobilierul. Camerele sunt dotate cu paturi foarte mari, de culoare deschisă, cu noptiere pe ambele părți. Pe pereți sunt tablouri viu colorate, asortate cu restul decorului, așadar turiștii se pot relaxa într-un cadru amenajat conform ultimelor tendințe.

Andreea și Lucian sunt parteneri de viață și de afaceri

Andreea Bănică a fost nevoită să ia o decizie importamtă pentru ca relația ei cu Lucian Mitrea să nu fie afectată de viața sa profesională. Cei doi sunt împreună încă din liceu și se bucură de o familie frumoasă. Artista și soțul ei au împreună doi copii, pe Sofia și Noah Andrei. 

Andreea Bănică formează un cuplu cu partenerul său, Lucian Mitrea, încă din liceu. În anul 2008, au devenit soț și soție și au împreună doi copii, pe Sofia și Andrei. A existat o vreme în care Andreea Bănică muncea enorm de mult. Timp de 10 ani s-a dedicat complet concertelor, până când a ajuns să se simtă foarte epuizată. Atunci ea a decis să angajeze un tour manager pentru ca alegerile profesionale să nu îi afecteze relația pe care o avea cu soțul ei, Lucian Mitrea, care este implicat în cariera artistei. 

Sursă foto: Instagram Andreea Bănică

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te