Homepage  / Știri

Cătălin Botezatu a aflat cât de periculos poate fi dansul

Cătălin Botezatu a aflat cât de periculos poate fi dansul

de Redactia Tvmania

Cătălin Botezatu s-a accidentat la antrenamentele pentru emisiunea „Dansez pentru tine”. În timp ce exersa un număr din coregrafia lui, designerul a vrut să evite să o lovească pe partenera sa, Liuba, dislocându-şi astfel umărul.

Deşi Cătălin Botezatu s-a dus la spital, unde a avut parte de tratament şi i s-au administrat calmante, durerile au persistat, dar acest lucru nu l-a făcut să ia o pauză de la repetiţii. „Mă doare încă umărul, dar nu contează. Cu preţul durerilor şi cu riscul accidentărilor, repet în continuare. Liuba are nevoie de mine, iar eu am promis să fac tot ce-mi stă în putere pentru a o ajuta”, a spus cunoscutul designer român.

Nu este prima dată când vedetele acestei ediţii a emisiunii ajung să sufere în urma antrenamentelor. Anamaria Ferentz s-a accidentat la şold, Doru Todoruţ (din trupa DeepCentral), s-a ales cu o întindere la glezna dreaptă, iar Dragoş Bucurenci a făcut o contractură la unul dintre muşchii spatelui.

Prima ediţie a celui de-al 9-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” va fi difuzată de Pro TV, pe 19 martie, de la ora 20.30.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te