Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cătălina Grama (Jojo), despre rolul din “Strada Speranței”. „Denisa are ceva special…”

Cătălina Grama (Jojo), despre rolul din “Strada Speranței”. „Denisa are ceva special...”
3

de Andra Stana,

Cătălina Grama interpretează unul dintre personajele centrale din noul serial românesc din grila Kanal D. „Strada Speranței”, o creație a lui Toni Grecu, începe săptămâna aceasta, pe 7 mai, la 20:00.

Ce spune Cătălina Grama (Jojo) despre personajul său din „Strada Speranței” (Kanal D)

Frumoasa vedetă interpretează rolul Denisei, iubita sexy a unui avocat de succes. Tânăra aspiră să se căsătorească cu avocatul Titus Popescu, interpretat de Claudiu Maier, și face totul pentru a obține ceea ce își dorește.

Am jucat multe fete de oraș, dar Denisa are ceva special. Este un fel de Scarlett O’Hara a fetelor de oraș, pentru că ea speră încontinuu, nu se oprește, trăiește niște dezamăgiri, prietena ei cea mai bună o trădează. Dar ea speră că mâine va fi mai bine și nu renuntă. Chiar dacă aparent pare că nu avem multe lucruri în comun, în orice personaj al meu pun ceva din mine: energie, dinamism.

Ce nu am comun cu personajul Denisa Sidor este firea ei legată foarte mult de latura financiară și materială a lucrurilor, nu îmi apratine. Personajul meu are ceva simt al umorului „, a declarat Cătălina Grama despre rolul pe care îl va interpreta în serialul de comedie urbană „Strada Speranței”.

making of Strada Sperantei – Catalina Grama (Denisa) alaturi de Claudiu Maier (Titus)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Cine este Cătălina Grama alias Jojo

Actrița, cântăreața și vedetă de televiziune, Cătălina Grama este în lumina reflectoarelor încă de la vârstă de 14 ani. La cei 41 de ani este o femeie împlinită atât profesional cât și personal. Este implicată în numeroase proiecte, dar e și mama a doi copii minunați, Achim și Zora.

„Sunt foarte ponderată, fericită, echilibrată. Am găsit fericire și un echilibru în viața de mama și de soție . Când sunt acasă, am grijă de familia mea. Sunt Cătălina în cea mai pură formă a mea în sânul familiei mele. În același timp, mă bucur să pot să fiu implicată într-un proiect care va aduce oamenilor zâmbetul pe buze. Atmosfera de la filmări este una de familie, e o bucurie să fiu alături de prieteni”, a declarat frumoasa actriță.

Jojo: „Am locuit ani de zile pe Strada Speranței, pentru mine era undeva în cartierul Vitan”

Nu a uitat niciodată de unde a plecat și celor care nu îndrăznesc să viseze și să pună în practică ceea ce își doresc le spune să nu renunțe, să își urmeze visul, să aibă mereu în suflet speranța.

Toți sperăm în primul rând în mai bine sau în mai mult, într-un ideal pe care ni-l conturăm cu toții la un moment dat. Am locuit ani de zile pe Strada Speranței, pentru mine era undeva în cartierul Vitan și asta se întâmplă când eram foarte mică, la începuturile mele, înainte de vârsta de 14 ani. Locuind acolo, pe această Strada Speranței a mea, am visat tot felul de lucruri și pot să spun cu mâna pe suflet că pe majoritatea le-am îndeplinit. Chiar mi-am depășit speranțele de foarte multe ori. Nu îmi imaginam ca pornind de acolo să ajung până aici. Cred cu putere că toți cei care se află în punctul acesta, pe o Stradă a Speranței, nu trebuie să renunțe nici la lucrurile pe care le visează, chiar dacă par imposibile. Nimic nu este imposibil. Totul se poate îndeplini„, a subliniat frumoasa actrița.

“Strada Speranţei”, serialul de comedie urbană care stârneşte râsul în hohote, le va face românilor mai frumoase serile de weekend. Producţia, o adevarată desfăşurare de forţe, beneficiind de o distribuţie de excepţie, va avea premiera sâmbătă, 7 mai, de la ora 20:00, la Kanal D, şi va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă şi duminică seară.

Alături de Cătălina Grama, din distribuție fac parte mari actori, nume consacrate în televiziune, teatru sau stand-up precum Monica Anghel, Claudiu Maier, Sorin Pârcălab, Diana Dumitrescu, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Irina Ştefan, Dragoș Muşat, Gicu Gojira, Lia Sichevici, Şerban Gomoi, Alexandru Conovaru, Aristiţa Oprea.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te