Homepage  / Seriale

„Catch-22”, „Cernobîl”, „Prințesa spaniolă” – ce seriale noi vom vedea pe platforma HBO GO în luna mai

„Catch-22”, „Cernobîl”, „Prințesa spaniolă” – ce seriale noi vom vedea pe platforma HBO GO în luna mai

de Redactia Tvmania

Vedeți mai jos ce producții noi vor intra pe platforma HBO GO în luna mai.

 

CHERNOBYL/ CERNOBÎL

Din 7 mai, în fiecare marți.

Serialul spune povestea accidentului nuclear din 1986, una dintre cele mai groaznice catastrofe create de om din istorie, și a oamenilor curajoși care au făcut sacrificii incredibile pentru a salva Europa de un dezastru de neimaginat.

Serialul „Cernobîl”, o co-producție HBO/Sky, spune povestea dramatică a accidentului nuclear din 1986, una dintre cele mai groaznice catastrofe create de om din istorie, și a sacrificiilor făcute pentru a salva Europa de un dezastru de neimaginat. Pe 26 aprilie 1986, în centrala nucleară Cernobîl din Ucraina, Uniunea Sovietică, a avut loc o explozie masivă care a eliberat material radioactiv de-a lungul Belarusiei, Rusiei și Ucrainei, ajungând până la țările scandinave și din Europa de Vest. Jared Harris îl interpretează pe Valery Legasov, un foarte important fizician soviet. Parte a echipei chemate să ajute, el este primul care a înțeles proporția dezastrului. Stellan Skarsgård îl interpretează pe Boris Shcherbina, vice prim-ministrul rus, trimis de Kremlin să conducă comisia guvernamentală de la Cernobîl în orele de după producerea accidentului. Emily Watson este Ulana Khomyuk, o fiziciană nucleară sovietă, hotărâtă să elucideze misterul care a dus la dezastrul de la Cernobîl.

 

ANGIE TRIBECA – IV

Tot sezonul din 1 mai.

O satiră a serialelor procedurale, „Angie Tribeca” se concentrează pe un grup excentric, dar genial de detectivi de la LAPD care anchetează cele mai serioase cazuri și refuză să se oprească până când justiția nu a fost servită… oarecum.

„Angie Tribeca”, o perspectivă satirică asupra serialelor procedurale, este creația lui Steve și Nancy Carell. Rashida Jones joacă în acest serial de comedie în care o interpretează pe Angie Tribeca, o veterană de 10 ani a unității de elită a poliției din Los Angeles, Unitatea Crimelor cu Adevărat Odioase. Colegii ei sunt un grup de oameni excentrici și geniali care investighează crime, dezvăluie prea multe informații despre ei și refuză să se odinească până când justiția nu a fost servită…oarecum.

 

THE SPANISH PRINCESS/ PRINȚESA SPANIOLĂ

Din 6 mai, un episod pe săptămână.

Această dramă spune povestea tinerei prințese Catherine de Aragon, care e promisă în căsătorie viitorului rege al Angliei, prințul Arthur. Când el moare la scurt timp după nuntă, viitorul lui Catherine este pus sub semnul întrebării.

Serialul istoric în opt părți “Prințesa spaniolă” spune povestea lui Catherine de Aragon, frumoasa prințesă adolescentă a Spaniei, care a fost promisă tronului englez de când era copil. Ea ajunge într-o Anglie gri, plină de ploaie, alături de curtea ei glorioasă și diversă în care se regăsește și doamna de companie Lina, de origine africană. Catherine devine prințesă de Wales, dar când soțul ei, prințul Arthur, moare brusc, tronul pare pierdut. Cu toate acestea, ea susține că mariajul ei nu a fost niciodată consumat și că, prin urmare, ca virgină, ea ar putea să se mărite cu noul moștenitor, carismaticul și capriciosul prinț Henric care, într-o zi, va deveni celebrul Henric al VIII-lea.

 

CURFEW/ STARE DE ASEDIU

Tot sezonul pe 15 mai.

Într-o societate controlată de o stare de asediu, când ziua devine noapte, oameni din toate categoriile sociale concurează într-o cursă stradală periculoasă și ilegală pentru a evada și a începe o nouă viață liberă în afara orașului.

Acțiunea serialului are loc în viitorul apropiat. Ziua, lumea seamănă foarte mult cu lumea pe care o cunoaștem, dar, în timpul nopții, obloanele se închid, străzile se golesc și se impune starea de asediu menită să protejeze populația de un virus care a decimat țara. Unii oameni cred că regulile și reglementările costă prea mult. Cursa oferă concurenților o șansă de a scăpa; o șansă la o viață mai bună într-o lume mai bună. Cursa înseamnă să îmbrățișezi rebeliunea și lipsa de cumpătare; dar cursa înseamnă și speranță, curaj și credință în sine. Când vine noaptea, douăzeci și cinci de echipe se aliniază în sudul Londrei la linia de plecare și demarează cu scopul de a nu se mai opri decât în Scoția.

 

WAYWARD PINES/ DISPĂRUȚI ÎN WAYWARD PINES

Două sezoane pe 23 mai.

Agentul secret Ethan Burke sosește în orașul Wayward Pines unde trebuie să găsească doi agenți federali dispăruți. Dar, în loc de răspunsuri, investigația lui Ethan dă naștere la și mai multe întrebări. Ce e în neregulă cu Wayward Pines?

Agentul secret american Ethan Burke sosește în orașul bucolic Wayward Pines din Idaho, căutând doi agenți federali dispăruți. Unul dintre cei mai buni agenți ai serviciului secret din Seattle, el o cunoaște mai bine decât oricine pe Kate Hewson, unul dintre cei doi agenți dispăruți – cei doi au fost mai mult decât parteneri, iar relația lor aproape că i-a distrus căsnicia lui Ethan. Totul se schimbă când mașina îi este tamponată de un camion… și se trezește în spitalul din Wayward Pines, unde imprevizibila asistentă Pam Pilcher pare mai interesată să facă rău decât să trateze. Ea și Ethan devin rivali mortali, iar rolul ei în oraș se dovedește a fi mult mai profund decât își dă seama cineva. Investigația continuă și, pe măsură ce apar alte întrebări, Ethan ajunge să o pună pe cea mai importantă dintre toate: ce este în neregulă cu Wayward Pines?

 

CATCH-22

Toate episoadele pe 18 mai.

Bazat pe romanul scris de Joseph Heller, “Catch-22” prezintă mașinăria războiului și absurditatea acestuia și spune povestea lui Yossarian, un bombardier din Al Doilea Război Mondial, și a colonelului Cathcart, comandatul lui nebun.

Bazat pe cunoscutul roman cu același nume scris de Joseph Heller, serialul “Catch-22” spune povestea incomparabilului căpitan Yossarian (Christopher Abbott), un bombardier al forțelor aeriene americane din cel de-al Doilea Război Mondial, care este furios că mii de oameni pe care nu i-a cunoscut niciodată încearcă să-l omoare. Adevărata lui problemă nu este dușmanul, ci mai degrabă propria lui armată, care tot crește numărul de misiuni pe care bărbații trebuie să le ducă la capăt ca să își completeze serviciul. Dar dacă Yossarian încearcă să-și evite îndatoririle militare, el va încălca regula Catch-22, o regulă birocratică amuzant de sinistră potrivit căreia grija pentru siguranța unei persoane este un proces al minții raționale. Un bărbat este considerat nebun dacă este dispus să continue să zboare în misiuni de luptă periculoase, dar cererea de a fi scos din armată este o dovadă a sănătății lui mintale, iar acest lucru îl face să nu poată fi eligibil pentru eliberarea din armată.

 

THE DURRELLS/ FAMILIA DURRELL – IV

Toate episoadele pe 13 mai.

Bazându-se pe trilogia de romane scrise de Gerald Durrell, „Familia Durrell” este un serial britanic cald, amuzant și plăcut despre aventurile unei familii britanice pe o insulă grecească superbă.

Un serial cald și amuzant despre aventurile unei familii pe o insulă grecească superbă unde se mută după ce părăsesc Anglia, în speranța unei vieți mai bune. Bazându-se pe trilogia de romane scrise de Gerald Durrell, serialul spune povestea văduvei Louisa Durrell care decide să schimbe destinul familiei ei, atunci când opțiunile pe care le are la finele anilor ’30 în Anglia par să se limiteze la căsătoria cu un om în vârstă, bogat, dar înspăimântător. Preocupată de faptul că viețile celor patru „copii” ai ei, cu vârste cuprinse între 11 și 21 de ani, se îndreaptă spre o pistă greșită, ea se mută într-o casă dărăpănată de sub soarele grecesc. Serialul urmărește familia Durrell în timp ce se adaptează la noua lor viață, se confruntă cu noi provocări și întâlnește noi prieteni, rivali, iubiți – și animale.

 

THE WALKING DEAD – VI-VIII

Un sezon în fiecare săptămână.

“The Walking Dead” prezintă drama continuă a oamenilor după apocalipsa zombi. Serialul urmărește un grup de supraviețuitori conduși de fostul ofițer de poliție Rick Grimes care călătoresc în căutarea unui cămin sigur.

Bazată pe una dintre cele mai populare și de succes benzi desenate din lume, scrisă de Robert Kirkman, această dramă dură descrie viața din lunile și anii care urmează după apocalipsa zombi. Conduși de fostul ofițer de poliție Rick Grimes (Andrew Lincoln), familia lui și un grup de supraviețuitori sunt mereu în căutarea unui cămin sigur. Dar presiunea zilnică de a rămâne în viață îi determină pe unii dintre ei să comită cele mai crude fapte, descoperind curând că frica copleșitoare în fața supraviețuitorilor poate fi mai periculoasă decât monștrii care se plimbă printre ei.

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 21:30 Straja 12
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Cod roşu la Casa Albă 12
  Casa Alba devine tinta unui atac terorist pus la cale de o grupare nord-coreeana. Presedintele este luat ostatic, iar singura speranta a Serviciilor Secrete de a-l...
 • 02:30 Superspeed la Pro TV
  "Super Speed" - o emisiune prezentată de Costin Giurgea şi Tudor Bratu, cu maşini, teste incredibile şi vedete care vor fi puse în situaţii inedite. Cei doi jurnalişti...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac echipă la pupitrul Observator Antena 1, de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar...
 • 14:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 15:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 17:00 Observator
  Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă, de luni până vineri, Observator ora 17. Cătălin Oprișan intră în rolul de povestitor din culisele marilor povești de...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Poftiţi pe la noi - Poftiţi prin ţară AP
  Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie. Nea Mărin revine la Antena 1 cu un nou sezon...
 • 23:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 23:30 iUmor 12
  Cel mai "nebun" juriu din televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea "iUmor", de la Antena 1. De la momente...
 • 00:30 Stand Up Revolution 12
  "Stand-up Revolution" este prima emisiune televizată de stand up, în care patru nume cu greutate plănuiesc să descopere viitoarea mare senzație din domeniu. Prezenți...
 • 02:30 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 03:30 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 04:00 Surorile
  Serialul turcesc "Surorile - Kardeş Çocuklari" aduce în centrul poveştii două surori: Ümran (Ayca Bingöl), care trăieşte un trai modest la sat alături de fiica ei...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 07:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 08:00 Dimineaţa cu noi AP
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 16:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Mă numesc Züleyha AP
  "Mă numesc Züleyha" înfăţişează istoria unei iubiri unice, care se derulează în Istanbulul anilor '70, şi continuă pe tărâmurile fertile ale zonei Çukurova, Adana...
 • 22:30 Se strigă darul AP
 • 00:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:15 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 03:45 Bucătăria lui Arda AP
  Cele mai interesante rețete vor fi prezentate într-o manieră inedită şi prietenoasă de un specialist în arta culinară. Telespectatorii au parte de un spectacol culinar...
 • 04:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 05:30 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV