Homepage  / Seriale

„Catch-22”, „Cernobîl”, „Prințesa spaniolă” – ce seriale noi vom vedea pe platforma HBO GO în luna mai

„Catch-22”, „Cernobîl”, „Prințesa spaniolă” – ce seriale noi vom vedea pe platforma HBO GO în luna mai

de Redactia Tvmania

Vedeți mai jos ce producții noi vor intra pe platforma HBO GO în luna mai.

 

CHERNOBYL/ CERNOBÎL

Din 7 mai, în fiecare marți.

Serialul spune povestea accidentului nuclear din 1986, una dintre cele mai groaznice catastrofe create de om din istorie, și a oamenilor curajoși care au făcut sacrificii incredibile pentru a salva Europa de un dezastru de neimaginat.

Serialul „Cernobîl”, o co-producție HBO/Sky, spune povestea dramatică a accidentului nuclear din 1986, una dintre cele mai groaznice catastrofe create de om din istorie, și a sacrificiilor făcute pentru a salva Europa de un dezastru de neimaginat. Pe 26 aprilie 1986, în centrala nucleară Cernobîl din Ucraina, Uniunea Sovietică, a avut loc o explozie masivă care a eliberat material radioactiv de-a lungul Belarusiei, Rusiei și Ucrainei, ajungând până la țările scandinave și din Europa de Vest. Jared Harris îl interpretează pe Valery Legasov, un foarte important fizician soviet. Parte a echipei chemate să ajute, el este primul care a înțeles proporția dezastrului. Stellan Skarsgård îl interpretează pe Boris Shcherbina, vice prim-ministrul rus, trimis de Kremlin să conducă comisia guvernamentală de la Cernobîl în orele de după producerea accidentului. Emily Watson este Ulana Khomyuk, o fiziciană nucleară sovietă, hotărâtă să elucideze misterul care a dus la dezastrul de la Cernobîl.

 

ANGIE TRIBECA – IV

Tot sezonul din 1 mai.

O satiră a serialelor procedurale, „Angie Tribeca” se concentrează pe un grup excentric, dar genial de detectivi de la LAPD care anchetează cele mai serioase cazuri și refuză să se oprească până când justiția nu a fost servită… oarecum.

„Angie Tribeca”, o perspectivă satirică asupra serialelor procedurale, este creația lui Steve și Nancy Carell. Rashida Jones joacă în acest serial de comedie în care o interpretează pe Angie Tribeca, o veterană de 10 ani a unității de elită a poliției din Los Angeles, Unitatea Crimelor cu Adevărat Odioase. Colegii ei sunt un grup de oameni excentrici și geniali care investighează crime, dezvăluie prea multe informații despre ei și refuză să se odinească până când justiția nu a fost servită…oarecum.

 

THE SPANISH PRINCESS/ PRINȚESA SPANIOLĂ

Din 6 mai, un episod pe săptămână.

Această dramă spune povestea tinerei prințese Catherine de Aragon, care e promisă în căsătorie viitorului rege al Angliei, prințul Arthur. Când el moare la scurt timp după nuntă, viitorul lui Catherine este pus sub semnul întrebării.

Serialul istoric în opt părți “Prințesa spaniolă” spune povestea lui Catherine de Aragon, frumoasa prințesă adolescentă a Spaniei, care a fost promisă tronului englez de când era copil. Ea ajunge într-o Anglie gri, plină de ploaie, alături de curtea ei glorioasă și diversă în care se regăsește și doamna de companie Lina, de origine africană. Catherine devine prințesă de Wales, dar când soțul ei, prințul Arthur, moare brusc, tronul pare pierdut. Cu toate acestea, ea susține că mariajul ei nu a fost niciodată consumat și că, prin urmare, ca virgină, ea ar putea să se mărite cu noul moștenitor, carismaticul și capriciosul prinț Henric care, într-o zi, va deveni celebrul Henric al VIII-lea.

 

CURFEW/ STARE DE ASEDIU

Tot sezonul pe 15 mai.

Într-o societate controlată de o stare de asediu, când ziua devine noapte, oameni din toate categoriile sociale concurează într-o cursă stradală periculoasă și ilegală pentru a evada și a începe o nouă viață liberă în afara orașului.

Acțiunea serialului are loc în viitorul apropiat. Ziua, lumea seamănă foarte mult cu lumea pe care o cunoaștem, dar, în timpul nopții, obloanele se închid, străzile se golesc și se impune starea de asediu menită să protejeze populația de un virus care a decimat țara. Unii oameni cred că regulile și reglementările costă prea mult. Cursa oferă concurenților o șansă de a scăpa; o șansă la o viață mai bună într-o lume mai bună. Cursa înseamnă să îmbrățișezi rebeliunea și lipsa de cumpătare; dar cursa înseamnă și speranță, curaj și credință în sine. Când vine noaptea, douăzeci și cinci de echipe se aliniază în sudul Londrei la linia de plecare și demarează cu scopul de a nu se mai opri decât în Scoția.

 

WAYWARD PINES/ DISPĂRUȚI ÎN WAYWARD PINES

Două sezoane pe 23 mai.

Agentul secret Ethan Burke sosește în orașul Wayward Pines unde trebuie să găsească doi agenți federali dispăruți. Dar, în loc de răspunsuri, investigația lui Ethan dă naștere la și mai multe întrebări. Ce e în neregulă cu Wayward Pines?

Agentul secret american Ethan Burke sosește în orașul bucolic Wayward Pines din Idaho, căutând doi agenți federali dispăruți. Unul dintre cei mai buni agenți ai serviciului secret din Seattle, el o cunoaște mai bine decât oricine pe Kate Hewson, unul dintre cei doi agenți dispăruți – cei doi au fost mai mult decât parteneri, iar relația lor aproape că i-a distrus căsnicia lui Ethan. Totul se schimbă când mașina îi este tamponată de un camion… și se trezește în spitalul din Wayward Pines, unde imprevizibila asistentă Pam Pilcher pare mai interesată să facă rău decât să trateze. Ea și Ethan devin rivali mortali, iar rolul ei în oraș se dovedește a fi mult mai profund decât își dă seama cineva. Investigația continuă și, pe măsură ce apar alte întrebări, Ethan ajunge să o pună pe cea mai importantă dintre toate: ce este în neregulă cu Wayward Pines?

 

CATCH-22

Toate episoadele pe 18 mai.

Bazat pe romanul scris de Joseph Heller, “Catch-22” prezintă mașinăria războiului și absurditatea acestuia și spune povestea lui Yossarian, un bombardier din Al Doilea Război Mondial, și a colonelului Cathcart, comandatul lui nebun.

Bazat pe cunoscutul roman cu același nume scris de Joseph Heller, serialul “Catch-22” spune povestea incomparabilului căpitan Yossarian (Christopher Abbott), un bombardier al forțelor aeriene americane din cel de-al Doilea Război Mondial, care este furios că mii de oameni pe care nu i-a cunoscut niciodată încearcă să-l omoare. Adevărata lui problemă nu este dușmanul, ci mai degrabă propria lui armată, care tot crește numărul de misiuni pe care bărbații trebuie să le ducă la capăt ca să își completeze serviciul. Dar dacă Yossarian încearcă să-și evite îndatoririle militare, el va încălca regula Catch-22, o regulă birocratică amuzant de sinistră potrivit căreia grija pentru siguranța unei persoane este un proces al minții raționale. Un bărbat este considerat nebun dacă este dispus să continue să zboare în misiuni de luptă periculoase, dar cererea de a fi scos din armată este o dovadă a sănătății lui mintale, iar acest lucru îl face să nu poată fi eligibil pentru eliberarea din armată.

 

THE DURRELLS/ FAMILIA DURRELL – IV

Toate episoadele pe 13 mai.

Bazându-se pe trilogia de romane scrise de Gerald Durrell, „Familia Durrell” este un serial britanic cald, amuzant și plăcut despre aventurile unei familii britanice pe o insulă grecească superbă.

Un serial cald și amuzant despre aventurile unei familii pe o insulă grecească superbă unde se mută după ce părăsesc Anglia, în speranța unei vieți mai bune. Bazându-se pe trilogia de romane scrise de Gerald Durrell, serialul spune povestea văduvei Louisa Durrell care decide să schimbe destinul familiei ei, atunci când opțiunile pe care le are la finele anilor ’30 în Anglia par să se limiteze la căsătoria cu un om în vârstă, bogat, dar înspăimântător. Preocupată de faptul că viețile celor patru „copii” ai ei, cu vârste cuprinse între 11 și 21 de ani, se îndreaptă spre o pistă greșită, ea se mută într-o casă dărăpănată de sub soarele grecesc. Serialul urmărește familia Durrell în timp ce se adaptează la noua lor viață, se confruntă cu noi provocări și întâlnește noi prieteni, rivali, iubiți – și animale.

 

THE WALKING DEAD – VI-VIII

Un sezon în fiecare săptămână.

“The Walking Dead” prezintă drama continuă a oamenilor după apocalipsa zombi. Serialul urmărește un grup de supraviețuitori conduși de fostul ofițer de poliție Rick Grimes care călătoresc în căutarea unui cămin sigur.

Bazată pe una dintre cele mai populare și de succes benzi desenate din lume, scrisă de Robert Kirkman, această dramă dură descrie viața din lunile și anii care urmează după apocalipsa zombi. Conduși de fostul ofițer de poliție Rick Grimes (Andrew Lincoln), familia lui și un grup de supraviețuitori sunt mereu în căutarea unui cămin sigur. Dar presiunea zilnică de a rămâne în viață îi determină pe unii dintre ei să comită cele mai crude fapte, descoperind curând că frica copleșitoare în fața supraviețuitorilor poate fi mai periculoasă decât monștrii care se plimbă printre ei.

 

VEZI PROGRAMUL TV

Program TV


PRO TV
 • 06:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 07:00 Ştirile PRO TV
  La fiecare final de săptămână, Cosmin Stan va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea şi împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri...
 • 10:00 Doctor de bine
 • 10:30 Arena bucătarilor AP
  Arena Bucătarilor este o emisiune pentru profesionişti şi pasionaţi de bunătăţuri, care vă invită să pătrundeţi în lumea nevăzută a gastronomiei. Această emisune...
 • 11:00 Excursie cu surprize AP
  După ce a promis că îşi duce familia într-o vacanţă în Hawaii, stresat că şi-ar putea pierde slujba, Bob schimbă planurile fără să le spună nimic alor lui. În locul...
 • 13:00 Apropo TV
  "Apropo" este unul dintre cele mai folosite cuvinte din vocabularul românilor. Fie ca sunt în maşină, la serviciu, acasă, pe stradă sau pur şi simplu aleg un iaurt...
 • 14:00 Visuri la cheie
  "Visuri la cheie" este un show de televiziune ce prezintă cazurile emoţionante ale unor familii, iar echipa emisiunii le transformă locuinţele în spaţii frumoase...
 • 16:00 Căsătoriţi pe nevăzute
  Cel mai urmărit experiment social al momentului, formatul TV care a schimbat viața multor oameni din toate colțurile lumii, vine la PRO TV. "Căsătoriți pe nevăzute"...
 • 18:00 România, te iubesc!
  Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu şi Rareş Năstase caută şi informează publicul din toată România despre adevăruri pe care mulţi le-ar dori ascunse:...
 • 19:00 Ştirile PRO TV
  La fiecare final de săptămână, Cosmin Stan va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea şi împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri...
 • 20:00 Furios şi iute în viteza a 5-a 12
  Fostul poliţist Brian O'Conner (Paul Walker) face echipă cu fostul puşcăriaş Dominic Toretto (Vin Diesel) de partea cealaltă a legii. De când Brian şi Mia Toretto...
 • 22:15 Cifre periculoase 15
  Câştigător a două premii Oscar, actorul Ben Affleck ("Batman vs. Superman, Zorii Dreptăţii") este Christian Wolff, un savant matematician care are o relaţie mai...
 • 00:45 Apropo TV
  "Apropo" este unul dintre cele mai folosite cuvinte din vocabularul românilor. Fie ca sunt în maşină, la serviciu, acasă, pe stradă sau pur şi simplu aleg un iaurt...
 • 01:45 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 02:45 Prima crimă 15
  Un broker de succes de pe Wall Street face tot ce este posibil pentru a-i salva viaţa fiului său răpit, din mâinile unor hoţi. Astfel, Will este forţat să-i ajute...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 02:30 Ascensiunea lui Jupiter 12
  O tânără femeie îşi descoperă destinul ce i-a fost dat şi află că are o moştenire extraordinară care o ajută să readucă echilibrul în cosmos.
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 10:00 Neatza de weekend
 • 13:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 13:30 Hello Chef!
  Antena 1 lansează un nou proiect de cooking - Hello Chef, ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef - Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriţie...
 • 14:30 MediCOOL
  Cel mai nou proiect Antena 1, MediCOOL, îşi propune să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate. În fiecare săptămână, gazda...
 • 15:30 Asia Express AP
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:00 Asia Express AP
 • 23:30 X-Men: Dark Phoenix 12
  În timpul unei misiuni de salvare în spaţiu, Jean este aproape ucisă când este lovită de o forţă cosmică misterioasă. Odată ce se întoarce acasă, această forţă nu...
 • 01:30 Brigada Diverse la munte şi la mare AP
  Ultimul film al seriei B.D. continuă aventura simpaticilor bandiţi şi a vajnicilor poliţişti ce reuşesc să înveselească orice telespectator. În prima parte, Prafuri...
 • 03:30 Logan Lucky: Cursa norocului 12
  Fără opţiuni sau vreo perspectivă strălucită, cei trei pun la cale un jaf elaborat şi periculos chiar în mijlocul celei mai aglomerate competiţii NASCAR din zonă....
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Sport, dietă şi o vedetă AP
  Emisiunea "Sport, dieta şi o vedetă" are la bază un program ce se doreşte a fi un stimulent real pentru telespectatori, pentru a face mişcare sub orice formă ar...
 • 08:00 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:30 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 10:00 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 11:00 Apel la consilier
  Din perspectiva experienței de consilier medical, Eva Pavel le va prezenta telespectatorilor soluții și tehnologii inovatoare pentru problemele lor de sănătate...
 • 11:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 14:30 Asta-i România! AP
  Pe toate vrem să le cunoaştem şi să nu treacă neobservate. Emisiunea "Asta-i România!" ne prezintă o Românie, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele. Întâmplări deosebite...
 • 16:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 18:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Christian...
 • 19:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 20:00 Roata norocului AP
  Concurenţi norocoşi, premii uriaşe, adrenalină, muzică şi divertisment de calitate, acestea sunt ingredientele perfecte pentru serile de duminică, la "Roata Norocului".
 • 22:00 40 de întrebări cu Denise Rifai AP
  40 de întrebări adresate unui invitat, două minute pentru a răspunde la fiecare dintre acestea, într-o întâlnire revelatoare cu un jurnalist experimentat: Denise...
 • 00:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 04:00 Asta-i România! AP
  Pe toate vrem să le cunoaştem şi să nu treacă neobservate. Emisiunea "Asta-i România!" ne prezintă o Românie, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele. Întâmplări deosebite...
 • 05:30 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV

Program Cinema

RULEAZĂ ASTĂZI LA CINEMATOGRAFELE DIN
VEZI PROGRAMUL CINEMATOGRAFELOR