Homepage  / Filme Online / Netflix

Ce filme și seriale apar pe Netflix în decembrie 2022. Premierele lunii

Ce filme și seriale apar pe Netflix în decembrie 2022. Premierele lunii

de Andra Stana,

Line-up-ul lunii decembrie anunță multe producții noi și captivante pe platforma de streaming Netflix. Iată ce filme și seriale apar pe Netflix în decembrie 2022.

Noutățile lunii decembrie 2022 pe Netflix

Filmele lunii decembrie 2022 la Netflix

Guillermo del Toro’s Pinocchio – FILM NETFLIX

DIN 9 DECEMBRIE 2022

Cineastul distins cu premiul Oscar Guillermo del Toro și legendarul Mark Gustafson, maestru premiat al tehnicii stop-cadru, reinventează povestea clasică despre celebra marionetă de lemn, semnată de Carlo Collodi. Este vorba despre un tur de forță fantastic, în care Pinocchio pornește într-o aventură prin diverse lumi și care dezvăluie puterea dătătoare de viață a dragostei.

 • | Regizat de: Guillermo del Toro, Mark Gustafson
 • | Scris de: Guillermo del Toro, Patrick McHale
 • | Produs de: Lisa Henson, Gary Ungar, Alex Bulkley, Corey Campodonico
 • | Cu: Gregory Mann, Ewan McGregor, David Bradley, Tilda Swinton, Finn Wolfhard

| Trailer Pinocchio:

Glass Onion: A Knives Out Mystery – FILM NETFLIX

DIN 23 DECEMBRIE 2022

Benoit Blanc revine pentru a dezlega misterul unei noi povești polițiste semnate de Rian Johnson. În această nouă aventură, îndrăznețul detectiv apare în mijlocul unei luxoase proprietăți private aflate pe o insulă din Grecia, însă nu se știe cum și de ce a ajuns acolo, acesta fiind doar primul dintre nenumăratele puzzle-uri care așteaptă să fie rezolvate.

Blanc face curând cunoștință cu un grup pestriț de prieteni care s-au adunat la întâlnirea lor anuală, la invitația miliardarului Miles Bron. Printre cei aflați pe lista oaspeților se numără Andi, fosta parteneră de afaceri a lui Bron, Claire Debella, actuala guvernatoare a statului Connecticut, omul de știință avangardist Lionel Toussaint. Lista continuă cu creatoarea de modă Birdie Jay, fost model, și conștiincioasa ei asistentă pe nume Peg, precum și influencerul Duke Cody, însoțit de Whiskey, iubita lui. Așa cum se întâmplă în cele mai reușite povești polițiste, fiecare personaj ascunde propriile secrete, minciuni și motivații. Atunci când unul dintre membrii grupului este ucis, toți ceilalți devin suspecți.

Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)

Întorcându-se la franciza pe care a inițiat-o, cineastul nominalizat la Oscar Rian Johnson semnează scenariul și regia filmului „Glass Onion: A Knives Out Mystery” / „La cuțite: Misterul din Grecia”.

Acesta adună în jurul său o nouă distribuție plină de vedete, din care fac parte Daniel Craig, care revine în rolul lui Blanc, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick și Madelyn Cline, alături de Kate Hudson și Dave Bautista.

 • | Regizat de: Rian Johnson
 • | Scris de: Rian Johnson
 • | Produs de: Rian Johnson, Ram Bergman
 • | Co-produs de: Nikos Karamigios, Leopold Hughes
 • | Producător executiv: Tom Karnowski
 • | Cu: Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick și Madelyn Cline, alături de Kate Hudson și Dave Bautista

| Trailer Glass Onion: A Knives Out Mystery:

The Witcher: Blood Origin – SERIAL NETFLIX

– DIN 25 DECEMBRIE 2022

Cu acțiunea plasată într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea evenimentelor din The Witcher, Blood Origin va spune o poveste demult uitată, despre șapte proscriși ce s-au unit pentru a lupta împreună împotriva unei forțe de neoprit, care le-a luat totul. Aventura lor însângerată dă naștere primului vânător de monștri, într-un conflict care duce la Conjuncția Sferelor, momentul decisiv în care lumile monștrilor, oamenilor și elfilor s-au contopit, formând un singur univers.

 • | Regizat de: Vicky Jewson, Sarah O’Gorman
 • | Scris de: Declan De Barra
 • | Bazat pe seria de cărți de: Andrzej Sapkowski
 • | Produs de: Lauren Schmidt Hissrich
 • | Producători executivi: Declan De Barra, Matthew O’Toole, Tomasz Baginski, Jason F. Brown, Sean Daniel, Jaroslaw Sawko
 • | Cu: Michelle Yeoh, Minnie Driver, Lenny Henry, Laurence O’Fuarain, Sophia Brown, Mirren Mack, Lizzie Annis, Francesca Mills, Zach Wyatt, Huw Novelli

| Teaser The Witcher: Blood Origin:

Seriale Netflix care apar în decembrie 2022

1 DECEMBRIE 2022

Dead End – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Captivi pe un drum închis

După ce se urcă în mașina greșită, mai multe persoane sunt urmărite de un spărgător de bănci care vrea să-și recupereze banii furați și lăsați în portbagaj.

JoJo’s Bizarre Adventure STONE OCEAN Episodes 25-38 The Final Episodes – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: JoJo’s Bizarre Adventure

Probleme lui Jolyne s-au agravat, dar misiunea ei este clară: să împiedice reușita planului părintelui Pucchi.

2 DECEMBRIE 2022

Firefly Lane: Season 2 Part 1 – SERIAL NETFLIX

Firefly Lane. Sarah Chalke si Katherine Heigl

Titlu localizat: Aleea cu licurici: Sezonul 2

Niciun obstacol nu este prea mare pentru prietenia de o viață dintre Kate și Tully. Ar putea însă o greșeală să le despartă pentru totdeauna?

Hot Skull – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Mânia minții

Într-o lume distopică, o epidemie se răspândește prin comunicare verbală, iar o instituție tiranică urmărește un lingvist imun la boală.

My Unorthodox Life: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Viața mea neortodoxă: Sezonul 2

Tensiunile ating apogeul în procesul de divorț al Juliei, Batsheva și Miriam fac pași importanți în iubire și în carieră, iar Aron rezistă presiunilor de laicizare.

6 DECEMBRIE 2022

I Hate Christmas – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Urăsc Crăciunul

După ce-și minte familia că are un iubit, o soră medicală singură începe să-și caute cu disperare un partener pentru Crăciun, care va sosi peste 24 de zile.

Smiley – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: A început cu un mesaj

Doi bărbați și prietenii lor din Barcelona au parte de ezitări, obstacole și legături ratate în căutarea iubirii adevărate care le lipsește.

The Most Beautiful Flower – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Cea mai frumoasă floare

Senzuala, creața și încrezătoarea Mich știe că e o stea în devenire, dar mai trebuie să-i convingă și pe cei din liceul ei, Xochimilco.

Too Hot to Handle: Season 4 – episoadele 1-5 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Atenție, frige!: Sezonul 4

Un alt grup de burlaci sosește pentru o vacanță într-o vilă nouă și irezistibilă, unde vor trebui să-și înfrâneze impulsurile naturale pentru a câștiga.

8 DECEMBRIE 2022

Lookism – SERIAL NETFLIX

Într-o societate în care aspectul fizic contează, un licean proscris duce o viață dublă între cele două trupuri ale sale, aparent contrastante.

9 DECEMBRIE 2022

CAT – SERIAL NETFLIX

Trăind în anonimat, un fost informator al poliției e chemat să se infiltreze într-un imperiu al drogurilor, dar descoperă o legătură periculoasă cu trecutul său sumbru.

Dragon Age: Absolution – SERIAL NETFLIX

Într-o luptă cu miză mare, un grup de magi și hoți rebeli înfruntă o forță sinistră care este în posesia unui artefact periculos.

Dream Home Makeover: Season 4 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Casa de vis pentru orice buzunar: Sezonul 4

Visul continuă! De la camera cu perete de escaladă la renovarea unei rulote de lux, Shea și Syd continuă să livreze spații ireale pentru familii reale.

How to Ruin Christmas: The Baby Shower – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Cum să distrugi Crăciunul: Petrecerea pentru bebeluș

După două Crăciunuri haotice, oare vor reuși familiile Sello și Twala să-și lase neînțelegerile deoparte și să întâmpine primul copil al lui Beauty și Sbu?

Money Heist: Korea – Joint Economic Area Part 2 – SERIAL NETFLIX

Niște hoți ocupă monetăria din Coreea reunificată. Cum în interior există ostatici, poliția trebuie să oprească hoții, dar și pe misteriosul personaj din spatele jafului.

13 DECEMBRIE 2022

Behind Every Star – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: În umbra celebrităților

Personalitățile dificile și politicile de birou le dau bătăi de cap agenților de la o firmă de impresariat, care se străduiesc să-și pună în valoare clienții celebri.

Gudetama: An Eggcellent Adventure – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Gudetama: O-o, ce mai aventură!

Gudetama, oul cel leneș, pleacă fără chef în aventura vieții lui alături de Shakipiyo, un puișor proaspăt ieșit din ou, care e hotărât să-și găsească mama.

Single’s Inferno: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Iadul celor singuri: Sezonul 2

O nouă serie de celibatari își caută iubirea pe o insulă îndepărtată. Își vor găsi ei perechea și vor evada către o destinație de lux?

14 DECEMBRIE 2022

Glitter – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Sclipici

În Polonia anului 1976, la Sopot, trei femei hotărâte se confruntă cu schimbările sociale și politice, pe fondul căutării independenței, autonomiei financiare și iubirii.

Too Hot to Handle: Season 4 – episoadele 6-10 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Atenție, frige!: Sezonul 4

Un alt grup de burlaci sosește pentru o vacanță într-o vilă nouă și irezistibilă, unde vor trebui să-și înfrâneze impulsurile naturale pentru a câștiga.

15 DECEMBRIE 2022

Violet Evergarden: Recollections – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Violet Evergarden: Amintiri

Un fost copil-soldat traumatizat emoțional devine redactor de scrisori în această recapitulare condensată a unui serial premiat, emoționant și superb animat.

16 DECEMBRIE 2022

A Storm for Christmas – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: O furtună de Crăciun

Destinele se întrepătrund când vremea rea îi ține pe călători și angajați captivi pe un aeroport, forțându-i să-și petreacă ultimele ore înaintea Crăciunului împreună.

Cook at all Costs – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: La gătit cu orice preț

În acest concurs culinar, bucătari amatori pariază pe ingrediente pentru a impresiona vedetele din juriu cu preparatele create și pentru a câștiga banii rămași în bancă.

Dance Monsters – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Monștrii dansului

Dansatorii amatori, deghizați în avataruri CGI, își prezintă cele mai bune mișcări, sperând să câștige 250.000 de dolari și o a doua șansă de a-și împlini visele.

Far From Home – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Destul de departe

Ishaya primește o bursă la o școală exclusivistă și pătrunde în elita foarte restrânsă a societății nigeriene, dar un secret amenință să spulbere totul. Și nu numai.

Paradise PD: Part 4 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Paradise Police: Partea 4

Fără o poliție funcțională, orașul este amenințat de miliardari intriganți, artiști răzbunători, AI trădătoare și altele.

Summer Job – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Job de vară

Zece concurenți din generația Z pleacă într-o vacanță de vis. Însă, pentru șansa de a locui într-o vilă de lux și a câștiga 100.000 EUR, trebuie să lucreze cu adevărat.

The Recruit – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Recrutul: Șantaj

Un jurist începător de la CIA se trezește prins în lumea periculoasă a spionajului internațional când o fostă informatoare amenință să facă publice secretele agenției.

21 DECEMBRIE 2022

Emily in Paris: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Emily în Paris: Sezonul 3

La un an după mutarea la Paris unde o aștepta slujba de vis, Emily se trezește la o răscruce în carieră și dragoste și trebuie să decidă încotro se va îndrepta.

22 DECEMBRIE 2022

Alice in Borderland: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Alice in Borderland: Sezonul 2

Jocurile sunt mai înverșunate, această lume este mai sălbatică și mai crudă. Va reuși Arisu să revină oare în lumea reală? Și va merita oare tot ce a pierdut?

23 DECEMBRIE 2022

Piñata Masters! – SERIAL NETFLIX

Care dintre cele șapte echipe concurente vor fi Eroii Piñata? Piñatele lor trebuie să fie colorate și inedite și să impresioneze juriul exigent compus din copii!

25 DECEMBRIE 2022

Daughter From Another Mother: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Doar două mame ai: Sezonul 3

Ana și Mariana au parte de un proces și de o nouă afacere în timp ce încearcă să păstreze aparențele. Dar când adevăratele sentimente ies la iveală, izbucnește haosul.

Time Hustler – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Banditul din viitor

După ce încasează o lovitură la cap, un bărbat se trezește în 1927 și decide să se folosească de numele unui bandit faimos căruia-i seamănă leit.

26 DECEMBRIE 2022

Treason – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Umbra trădării

Viitorul promițător al unui agent MI6 se răstoarnă complet după ce revederea cu o spioană rusă îl obligă să-și reevalueze întreaga existență.

28 DECEMBRIE 2022

Love Is Blind: Brazil: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Brazilia: Sezonul 2

Începe un nou sezon brazilian pentru cei pentru care contează iubirea adevărată, nu doar lookul. Pregătește-te de mai multă iubire și mai multe drame decât până acum!

The Circle: Season 5 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 5

Opt jucători noi își creează profiluri pentru a mirosi șarlatanii, a forma prietenii și a profita la maximum de noile ocazii din a cincea călătorie în jurul Cercului.

29 DECEMBRIE 2022

Rise of Empires: Ottoman: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ascensiunea imperiilor: Otomanii: Sezonul 2

După cucerirea Constantinopolului, sultanul Mahomed al II-lea își consolidează puterea, dar un conducător din Țara Românească amenință să-i doboare imperiul.

30 DECEMBRIE 2022

Alpha Males – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Masculi alfa

Pedro, Luis, Raúl și Santi sunt patru prieteni care se simt puțin pierduți în noua lume a femeilor emancipate, fiecare încercând să se adapteze în felul lui haotic.

Chicago Party Aunt: Part 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Chicago Party Aunt: Partea 2

Mătușa cheflie Diane din Chicago e o buclucașă legendară cu un talent aparte la fuga de maturitate și cu o slăbiciune pentru nepotul ei care-și caută direcția în viață.

La Reina del Sur: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Regina Sudului: Sezonul 3

După zece ani, Teresa evadează din închisoare ajutată de Epifanio, care o vrea într-o misiune în Bolivia. Acum adolescentă îndrăgostită, Sofía are și ea nevoie de Teresa.

Filme Netflix care apar în decembrie 2022

1 DECEMBRIE 2022

Qala – FILM NETFLIX

Bântuită de trecut, o cântăreață talentată cu o carieră în ascensiune se luptă cu presiunea succesului, disprețul unei mame și îndoielile care o macină.

Troll – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Trol

O explozie trezește un trol antic în munții Norvegiei, iar autoritățile trimit un paleontolog neînfricat să împiedice prăpădul.

2 DECEMBRIE 2022

Lady Chatterley’s Lover – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Amantul doamnei Chatterley

Lady Chatterley, o aristocrată căsătorită, dar nefericită, începe o aventură toridă, îndrăgostindu-se de paznicul de vânătoare de pe domeniul soțului ei.

Scrooge: A Christmas Carol – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Scrooge: Poveste de Crăciun

Într-un Ajun de Crăciun friguros, calicul Ebenezer Scrooge are o ultimă noapte la dispoziție să-și înfrunte trecutul și să-și schimbe viitorul înainte să fie prea târziu.

Warriors of Future – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Războinicii viitorului

Pământul e lovit de un meteorit pe care se află o plantă distructivă, iar o brigadă sinucigașă are doar câteva ore ca să-și salveze orașul de la distrugerea totală.

6 DECEMBRIE 2022

Delivery by Christmas – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Livrare până la Crăciun

Un coleg pizmaș îi sabotează livrarea, iar o curieră și un client săritor pornesc într-o cursă nebună să returneze cadourile de Crăciun celor cărora le erau destinate.

7 DECEMBRIE 2022

Burning Patience – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Răbdare arzătoare

Ardiente Paciencia. (L to R) Andrew Bargsted, Vivianne Dietz in Ardiente Paciencia. Cr. Diego Araya Corvalán/Netflix © 2022

Un tânăr devine poștașul lui Pablo Neruda și se implică într-o lume care îi alimentează dorința de a deveni poet și de a o atrage pe femeia visurilor sale.

The Marriage App – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Mariaj cu punctaj

Un cuplu cu o căsnicie zbuciumată găsește speranță într-o aplicație care recompensează faptele bune. Apoi, cei doi sunt cuprinși de o obsesie nesănătoasă.

14 DECEMBRIE 2022

I Believe in Santa – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Cred în Moș Crăciun

După cinci luni de fericire alături de Tom, Lisa descoperă îngrozită că e obsedat de cea mai agasantă sărbătoare din an. O fi timpul să dea Crăciunului încă o șansă?

15 DECEMBRIE 2022

The Big 4 – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Cei 4 duri

Renumitul regizor indonezian Timo Tjahjanto revine cu o nouă comedie de acțiune.

16 DECEMBRIE 2022

BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths – FILM NETFLIX

Titlu localizat: BARDO, falsa cronică a câtorva adevăruri

Un jurnalist și documentarist apreciat face o călătorie onirică introspectivă ca să se împace cu trecutul și prezentul, dar și cu originea sa mexicană.

Private Lesson – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Lecție privată

Dându-se drept meditator particular, Azra îi antrenează în secret pe studenți pentru a-și atinge obiectivele în viață și în dragoste, dar nu fără a întâmpina obstacole.

20 DECEMBRIE 2022

A Not So Merry Christmas – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Un Crăciun nu prea fericit

Blestemat de o zână, ursuzul Chuy se trezește și descoperă că a trăit un an întreg, dar este condamnat să își amintească doar ziua de Crăciun. În fiecare an. Pe viață.

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 1 – FILM NETFLIX

Titlu localizat: The Seven Deadly Sins: Ura din Edinburgh – Partea 1

Când forțe sinistre amenință pacea în Brittania, un prinț pornește într-o călătorie periculoasă pentru a-i salva pe cei dragi și a-și descoperi adevăratele puteri.

21 DECEMBRIE 2022

Disconnect: The Wedding Planner – FILM NETFLIX

Titlu localizat: De la prietenie la dragoste: Nunta

După ce cade pradă unei escrocherii, un bărbat disperat încearcă să planifice contracronometru o nuntă într-o destinație luxoasă pentru un investitor important.

25 DECEMBRIE 2022

Roald Dahl’s Matilda The Musical – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Roald Dahl – Matilda: Musicalul

O fetiță extraordinară, cu o minte ascuțită și o imaginație debordantă, ia atitudine pentru a-și schimba povestea, iar rezultatele sunt spectaculoase. Iat-o pe Matilda!

28 DECEMBRIE 2022

7 Women and a Murder – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Șapte femei și o crimă

Când capul familiei este ucis, șapte femei, fiecare având motive ascunse, rămân prinse într-un conac și încearcă să rezolve misterul crimei.

A Night at the Kindergarten – FILM NETFLIX

Titlu localizat: O noapte la grădiniță

Un tânăr apare pe neașteptate la repetiția unei piese a elevilor pentru a împiedica un grup de profesori și părinți excentrici să-l exmatriculeze pe fiul prietenei lui.

Stuck with You – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Blocați împreună

În drum spre o petrecere de Revelion, doi străini se trezesc blocați împreună într-un lift și între ei se creează legături neașteptate.

30 DECEMBRIE 2022

White Noise – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Zgomotul alb

O familie americană are parte de conflictele de zi cu zi și analizează mistere universale precum dragostea, moartea și fericirea într-o lume dominată de nesiguranță.

Documentare Netflix care apar în decembrie 2022

1 DECEMBRIE 2022

The Masked Scammer – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Dincolo de mască

Prin interviuri cu complici și cu victime, aflăm cum a reușit un maestru al escrocheriilor să sustragă milioane de euro de la elitele franceze.

2 DECEMBRIE 2022

„Sr.” – DOCUMENTAR NETFLIX

Robert Downey Jr. aduce un omagiu regretatului său tată în acest documentar care descrie viața și cariera cineastului inovator Robert Downey Sr.

8 DECEMBRIE 2022

In Broad Daylight: The Narvarte Case – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Ziua în amiaza mare: Cazul Navarte

Acest documentar scoate la iveală dovezi de corupție în ancheta privind uciderea a cinci persoane în cartierul Narvarte din Ciudad de Mexico în 2015.

The Elephant Whisperers – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Familia elefantului Raghu

Bomman și Bellie, un cuplu din sudul Indiei, își dedică viețile unui elefant orfan pe nume Raghu și întemeiază astfel o familie neasemuită.

13 DECEMBRIE 2022

Last Chance U: Basketball: Season 2 – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Last Chance U: Baschet: Sezonul 2

Husky începe un nou sezon la colegiul East Los Angeles, iar antrenorul Mosley primește o mulțime de talente noi, jucători care vor progresa cu dragoste și disciplină.

14 DECEMBRIE 2022

Don’t Pick Up The Phone – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Nu răspunde la telefon

Acest serial documentar investighează o serie de apeluri false, care au convins mai mulți manageri să-i verifice fizic pe angajații unor fast-fooduri din SUA.

Kangaroo Valley – DOCUMENTAR NETFLIX

În Australia, un pui de cangur pe nume Mala se confruntă cu foametea, înghețul și o haită de dingo înfometați, încercând să supraviețuiască primului său an.

16 DECEMBRIE 2022

The Volcano: Rescue from Whakaari – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Vulcanul: Salvarea din Whakaari

Acest documentar captivant despre erupția vulcanică fatală din Noua Zeelandă din 2019 conține relatări ale supraviețuitorilor și salvatorilor și imagini detaliate.

21 DECEMBRIE 2022

I AM A KILLER: Season 4 – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: SUNT UN UCIGAȘ: Sezonul 4

Fapte premeditate, accidente tragice sau autoapărare? Criminalii își rememorează faptele cumplite care le-au adus închisoarea pe viață.

Netflix pentru copii și familie – decembrie 2022

5 DECEMBRIE 2022

Mighty Express: Mighty Trains Race – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Mighty Express: Marea cursă

Probleme pe șine! Marfarul Nate este păcălit să participe la o cursă de viteză cu o miză uriașă: toate vagoanele de marfă Mighty Express!

6 DECEMBRIE 2022

The Boss Baby: Christmas Bonus – PROGRAM SPECIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Bebe Șef: Bonus de Crăciun

Ajunul Crăciunului se complică după ce Bebe Șef face schimb din greșeală cu unul dintre elfii lui Moș Crăciun și se împotmolește la Polul Nord.

15 DECEMBRIE 2022

Sonic Prime – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

După ce lupta explozivă împotriva doctorului Eggman distruge universul, Sonic aleargă prin dimensiuni paralele ca să-și reîntâlnească prietenii și să salveze lumea.

29 DECEMBRIE 2022

Brown and Friends – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Brown și prietenii

Un grup de prieteni mari amatori de distracție se întâlnesc într-o cafenea primitoare de cartier și au parte de tot felul de aventuri.

30 DECEMBRIE 2022

Secrets of Summer: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Secretele verii: Sezonul 2

Steffi, Luz, familia și prietenii lor se zbat pentru viitorul Cielo Grande, după ce stațiunea este preluată de proprietari noi cu ajutorul unei stratageme.

Programe speciale de comedie Netflix – decembrie 2022

6 DECEMBRIE 2022

Sebastian Maniscalco: Is It Me? – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Sebastian Maniscalco: Sunt eu?

Într-un spectacol de stand-up, Sebastian discută despre micile chinuri ale vieții, de la abandonarea școlii și câinii fără lesă până la întâlnirile cu soția sa.

13 DECEMBRIE 2022

Tom Papa: What A Day! – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Tom Papa: Ce zi!

Tom povestește despre viața intimă de după divorț, mopsul lui cu probleme și despre motivele pentru care bărbații sunt vinovați de cele mai multe neplăceri apărute.

15 DECEMBRIE 2022

Who Killed Santa? A Murderville Murder Mystery – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Cine l-a omorât pe Moșu’? Un mister marca Murderville

Un detectiv care detestă sărbătorile este nevoit să rezolve o crimă și să salveze Crăciunul, cu sprijinul unor ajutoare celebre care trebuie să se bazeze pe improvizație.

22 DECEMBRIE 2022

Mathieu Dufour at Bell Centre – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Un nou program special de comedie marca Mathieu Dufour.

25 DECEMBRIE 2022

Vir Das: Landing – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Vir Das: Aterizare

Aflat la al patrulea program special de stand-up de pe Netflix, Vir Das povestește despre copilăria lui în India, despre pericolele lipsei de cenzură și despre adaptare.

27 DECEMBRIE 2022

Chelsea Handler: Revolution – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Chelsea Handler: Revoluție

Chelsea Handler vorbește despre alegerile ei în viață, câinii de salvare scandalagii, frustrările amoroase și motivele pentru care societatea datorează scuze femeilor.

31 DECEMBRIE 2022

Best of Stand Up 2022 – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Nou pe Netflix în decembrie 2022 – titluri licențiate

1 DECEMBRIE 2022

 • 10 Cloverfield Lane
 • Æon Flux
 • Airplane!
 • Archer: Sezonul 13
 • Arthur Christmas
 • Barbie & Her Sisters in a Puppy Chase
 • Coming to America
 • Effie Gray
 • Evolution
 • Eye See You
 • G.I. Joe: Retaliation
 • Good Will Hunting
 • Hannibal
 • LEGO Friends: Holiday Special
 • Monster High: Haunted
 • Neidentificat
 • Once Upon a Time in the West
 • Public Enemies
 • Pulp Fiction
 • Shooter
 • Sleepy Hollow
 • The Amityville Horror
 • The Blind Side
 • The Boy in the Striped Pajamas
 • The Boy Next Door
 • The Godfather
 • The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone
 • The Godfather: Part II
 • The Incredible Hulk
 • The Stanford Prison Experiment
 • The Witch
 • Zodiac

15 DECEMBRIE 2022

 • Beverly Hills Ninja
 • Peter Pan
 • Stand by Me

26 DECEMBRIE 2022

 • Irresistible

30 DECEMBRIE 2022

 • A Quiet Place Part II

31 DECEMBRIE 2022

 • 300

În curând la Netflix

 • God’s Crooked Lines – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Liniile strâmbe ale lui Dumnezeu

O detectivă care pretinde că suferă de paranoia se internează într-un spital de psihiatrie pentru a investiga încă un deces misterios al unui pacient.

 • My Next Guest with David Letterman and Volodymyr Zelenskyy – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Următorul meu invitat – Cu David Letterman și Volodymyr Zelenskyy

David Letterman călătorește la Kiev, în Ucraina pentru a-i lua un interviu președintelui Volodimir Zelenski.

 • Puzzle Gods – JOC NETFLIX
 • Scriptic: Crime Stories – JOC NETFLIX
 • Solitaire – JOC NETFLIX
 • The Glory – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Gloria răzbunării

După o copilărie marcată de durere și violență, o femeie își pune în aplicare planul de răzbunare atent construit. Cu Song Hye-kyo și Lee Do-hyun.

 • Too Hot To Handle: Love is a Game – JOC NETFLIX

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Batem palma?
  Ăsta-i spectacolul! Asta e televiziunea! Cei mai curajoși concurenți vor trebui să răspundă unei întrebări aparent simple pentru a câștiga o importantă sumă de bani......
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Românii au talent AP
  Fiecare vineri seară va scoate la iveală momente nemaiîntâlnite, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură. Dinamismul show-ului va fi întreținut de gazdele...
 • 00:00 Supremaţia lui Bourne 12
 • 02:15 Ultima noapte 15
 • 04:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac echipă la pupitrul Observator Antena 1, de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar...
 • 14:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 16:00 Observator
  Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă, de luni până vineri, Observator ora 17. Cătălin Oprișan intră în rolul de povestitor din culisele marilor povești de...
 • 17:00 Nu te supăra, frate!
  Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă al românilor, "Nu te supăra, frate!", un nou format tv inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. Emisiunea...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Golden Boy AP
 • 23:30 America Express - Drumul aurului AP
 • 03:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 04:00 Nu te supăra, frate!
  Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă al românilor, "Nu te supăra, frate!", un nou format tv inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. Emisiunea...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 05:45 Aripi frânte AP
  În centrul poveştii se află Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) şi sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), care rămân într-o sărăcie...
 • 09:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 16:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Infidelul AP
  Istoria personală a frumoasei Asya Arslan este una cu totul emoționantă. Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit...
 • 22:30 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 00:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 04:30 Apel la consilier AP
  Din perspectiva experienței de consilier medical, Eva Pavel le va prezenta telespectatorilor soluții și tehnologii inovatoare pentru problemele lor de sănătate...
 • 05:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV