Homepage  / Vedete româneşti

Ce spune Larisa Iordache despre despărțirea de iubitul ei. De ce s-a produs ruptura

Ce spune Larisa Iordache despre despărțirea de iubitul ei. De ce s-a produs ruptura
9

de Roxana Mirea,

Recent, Larisa Iordache s-a despărțit de iubitul ei. Sportiva a dezvăluit că a trecut peste despărțire cu ajutorul unui psiholog, care a ajutat-o să depășească și alte momente grele din viața ei, cum ar fi moartea mamei sale. Iată ce a dezvăluit Larisa Iordache despre despărțirea de iubitul ei.

Larisa Iordache, detalii despre despărțirea de iubitul ei

Larisa Iordache a vorbit despre despărțirea de iubitul ei, la două luni distanță de când a fost confirmată ruptura. Fosta gimnastă a dezvăluit că un psiholog a ajutat-o să treacă peste acest eveniment nefericit. Larisa Iordache, care a participat la America Express alături de Diana Bulimar, a vorbit și despre motivul despărțirii dintre ea și iubitul ei.

larisa-iordache-detalii-despre-despartirea-de-iubitul-ei-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Despărțirea a fost și s-a produs din cauză că noi nu ne mai doream aceleași lucruri. Consider că pe parcursul relației nu am fost sinceri în anumite situații. Nu suntem de vină nici eu, nici el. Consider că așa a fost să fie. Ne-am dorit binele unul altuia și cred că asta a fost și problema. Ne-am susținut reciproc, doar că undeva s-a rupt. (…) M-a ajutat foarte mult (n.r. psihologul), m-a ajutat foarte mult și familia. Ei mi-au fost umărul de sprijin, așa cum ar fi fost și mama lângă mine. M-am ajutat și eu pe mine, pentru că am lăsat să treacă totul. Cred că e foarte important ca tu să iei propriile decizii și să ți le asumi, indiferent că mai există o părticică din tine care zice ”hai să mai încercăm”. Dacă nu a mers, nu a mers și n-o să meargă. Pentru că ciorba reîncălzită nu are același gust”, a spus Larisa Iordache, pentru Antena Stars.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te