Homepage  / Vedete româneşti

Ce surpriză i-a făcut Adela Popescu lui Radu Vâlcan de ziua lui. Imagini de la petrecere

Ce surpriză i-a făcut Adela Popescu lui Radu Vâlcan de ziua lui. Imagini de la petrecere
10

de Roxana Mirea,

Este mare sărbătoare în casa Adelei Popescu. Radu Vâlcan a împlinit astăzi, 8 februarie, frumoasa vârstă de 45 de ani. Soția lui a avut grijă ca această zi să nu treacă neobservată, așa că i-a făcut o surpriză superbă și emoționantă. Iată ce surpriză i-a făcut Adela Popescu lui Radu Vâlcan de ziua lui.

Adela Popescu, surpriză pentru Radu Vâlcan de ziua lui

Astăzi este ziua de naștere a lui Radu Vâlcan, iar Adela Popescu i-a pregătit o surpriză emoționantă și cât se poate de frumoasă. Aceasta a umflat baloane, a pregătit o masă specială și i-a îmbrăcat pe cei doi copii ai lor mai mari în costume adorabile de animăluțe. Desigur, nici tortul nu a lipsit din această ecuație.

Ei bine, când Radu Vâlcan a intrat pe ușa casei, în prag îl așteptau Adela Popescu și copiii, înarmați cu baloane, tort și voie bună. Radu s-a bucurat enorm de această surpriză și, cu siguranță, a fost și peste poate de emoționat.

Atât Adela Popescu, cât și Radu Vâlcan au publicat pe Instagram imagini de la petrecerea surpriză.

Nu vreau nimic in plus 💙”, a scris Radu Vâlcan în dreptul unui video în care Adela Popescu și cei trei copii ai lor îl așteaptă în pragul ușii cântându-i „la mulți ani”.

„Si de ziua lui se gandeste sa imi faca o bucurie. Imi da sa mananc. 🙂 Asa sa fim mereu, scumpete, cu grija unul fata de celalalt.

La multi ani, te iubim! ❤️”, a scris și Adela Popescu, pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care Radu este surprins dându-i soției lui să mânănce tort din farfuria lui.

Adela-Popescu-surpriza-pentru-Radu-Valcan-de-ziua-lui-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Mihai Morar, mesaj special pentru Radu Vâlcan

Internauții nu au stat foarte mult pe gânduri și i-au transmis lui Radu Vâlcan de ziua lui toate gândurile lor bune. Printre cei care i-au urat „la mulți ani” pe Instagram au fost și Dana Rogoz și Răzvan Fodor.

La multi ani, naşu’ lui Vladuț! ❤️”, a scris Dana Rogoz în secțiunea de comentarii din dreptului filmării cu petrecerea surpriză.

La mulți ani sănătoși, frățică!!!”, a scris și Răzvan Fodor.

De asemenea, și Mihai Morar a vrut să îi transmită un mesaj special lui Radu Vâlcan. Cei doi sunt foarte buni prieteni.

Dragă Radu, acum la ceas aniversar, nu știu dacă te-ai gândit cât sens este în întâlnirea asta a noastră, cât sens are prietenia asta pe care noi doi o avem. Nu cred că e deloc întâmplător faptul că amândoi avem câte trei copii. Eu am făcut trei fete, tu, mult mai noros decât mine, ai făcut trei băieți. Cred că are sens și faptul că ne suntem model unul altuia. Bine, tu ai fost model și în viața reală și ești în continuare. Îmi mulțumesc mult pentru prietenie. Chiar sunt reconoscător. Nu am mulți prieteni, dar toți sunt buni ca tine. Îți doresc la mulți ani. Apropo de asta, crezi că mai are sens să ieșim la alergat la cinci dimineața? N-ar fi mai bine să ieșim și noi la o bere ca băieții?”, a fost mesajul transmis de Mihai Morar.

Adela-Popescu-surpriza-pentru-Radu-Valcan-de-ziua-lui-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Radu Vâlcan are tot ce și-ar putea dori. Pe lângă faptul că are o carieră de succes, acesta și-a întemeiat și o familie superbă alături de Adela Popescu. Cei doi au împreună trei copii, pe Alexandru, Andrei și Adrian.

Suras Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te