Homepage  / Seriale

Seriale de dragoste – Top 15 cele mai bune seriale romantice de văzut în 2022

Seriale de dragoste - Top 15 cele mai bune seriale romantice de văzut în 2022

de Roxana Mirea,

Februarie este luna iubirii și avem două sărbători importante dedicate îndrăgostiților: Valentine's Day și Dragobete. Un mod romantic de a petrece serile este în compania unui film sau serial de dragoste și avem titluri din abundență în ceea ce privește lista cu astfel de producții. Pentru voi, am pregătit un top cu cele mai bune și frumoase seriale de dragoste.

Cele mai frumoase seriale romantice

Downton Abbey

Downton Abbey este un serial cu acțiunea plasată în anii de la începutul secolului al XX-lea, creat de Julian Fellowes. Întâmplările din serial au loc pe domeniul Downton Abbey, reședința contelui și contesei de Grantham, și urmărește viața aristocratică a familiei Crawley și a servitorilor lor în timpul domniei regelui George al V-lea. Serialul abundă în intrigi, povești de dragoste, drame și secrete atât ale membrilor familiei Crawley, cât și ale angajaților lor.

Serialul are 6 sezoane și a apărut în anul 2010. Dat fiind succesul imens al multipremiatului serial „Downton Abbey”, în anul 2019 a avut premiera și lungmetrajul „Downton Abbey”, care a fost o continuare a evenimentelor din serial. Acum, fanii așteaptă cu nerăbdare premiera celui de-al doilea film: „Downton Abbey: A New Era”.

Din distribuție fac parte: Hugh Bonneville, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern, Brendan Coyle, Jim Carter, Michelle Dockery și Maggie Smith.

Cartea pierdută a vrăjitoarelor / A Discovery of Witches

„A Discovery of Witches” este o adaptare a trilogiei „All Souls”, scrisă de Deborah Harkness. Numele serialului este omonim cu titlul primei cărți. Prin urmare, fiecare sezon în parte a urmat acțiunea din câte o carte.

Profesorul universitar Diana Bishop (Teresa Palmer) descoperă în cursul cercetărilor ei un manuscris alchimic – Ashmole 782 – aflat sub o vrajă. Destinul Dianei se schimbă din momentul în care deschide manuscrisul. Descoperirea ei atrage pe urmele sale demoni, vrăjitoare și vampiri.

Așa îl cunoaște pe Matthew Clairmont (Matthew Goode), un vampir periculos și enigmatic. Cei doi vor trece prin multe provocări împreună și vor avea lupte crâncene de dus din care sacrificiile nu vor lipsi. O poveste romantică și plină de suspans îi unește în încercarea de a descoperi secretele manuscrisului, între ale cărui pagini se află cheia unui trecut misterios și a unui viitor nesigur.

„A Discovery of Witches” a avut premiera în 2018, iar ultimul sezon a apărut anul acesta, în ianuarie. Din distribuție fac parte: Matthew Goode, Teresa Palmer, Alex Kingston, Owen Teale și Malin Buska.

Epoca de aur / The Gilded Age

Dacă va plăcut serialul „Downton Abbey”, este voarte posibil să vă intre la suflet și „Epoca de aur” / „The Gilded Age”.  Acest noul serial de epocă de la HBO este o creație a celebrului producător Julian Fellowes, adică fix cel care a făcut „Downton Abbey”, dar și altele („Gosford Park”, „Belgravia” etc).

Primul sezon are 10 episoade, primul fiind lansat pe 24 ianuarie. Acțiuna este plasată în lumea bună a New York-ului, în anii 1880, și începe atunci când o tânără, Mariane Brook, rămâne orfană de tată și se mută de la țară la oraș, să trăiască cu două mătuși ale sale (Cynthia Nixon și Christine Baranski).

Aceasta este premisa unei povești ample, în care ambiția, setea de putere, intrigile, dragostea și aspirația către un statut social înalt se împletesc pe fundalul marilor transformări prin care trece America.

Din distribuție fac parte: Morgan Spector, Louisa Jacobson, Denée Benton, Taissa Farmiga, Harry Richardson, Cynthia Nixon și Christine Baranski.

Rivendale

„Riverdale” este un serial de televiziune american, pentru adolescenți, care a început în 2017 și care încă se difuzează în prezent pe canalele CW și pe Netflix. Serialul spune povestea unui grup de prieteni, colegi de școală, din orașul Riverdale și evenimentele misterioase care se petrec în jurul lor și care le pun la încercare relațiile de dragoste, familiile și prieteniile.

Serialul revine cu continuarea sezonului 6 pe 6 martie 2022. Din distribuție fac parte: Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, K.J. Apa, Madelaine Petsch și Casey Cott.

Totul despre sex / Sex and the City

„Totul despre sex” / „Sex and the City” este un celebru serial despre viața a patru prietene new-yorkeze, care a fost difuzat timp de șase sezoane, între 1998 și 2004. În serial joacă în rolurile principale Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Cynthia Nixon (Miranda) și Kristin Davis (Charlotte).

Acțiunea are loc în New York, personajele principale fiind Carrie, Samantha, Miranda și Kristin, care se apropie de vârsta de patruzeci de ani. Aceastea poartă conversații despre dorințele și fanteziile lor intime, dar și despre probleme din viață și dragoste. Cum serialul s-a bucurat de un succes uriaș în toată lumea, producătorii n-au pierdut ocazia să lanseze ulterior și două lung-metraje – „Totul despre sex” (2008) și „Totul despre sex 2” (2010).

În plus, fanii s-au putut bucura și de o continuare a celebrului serial. Este vorba despre serialul „And Just Like That”, care este disponibilă pe HBO.

Din distribuție fac parte: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth și David Eigenberg.

Seriale de dragoste pe Netflix

Când vine vorba de seriale de dragoste, Netflix are o gamă largă de tilturi.

Outlander

Serialul „Outlander” a avut premiera la 9 august 2014 și este o adaptare a seriei de romane cu aceași nume, scrisă de Diana Gabaldon. „Călătoarea” (așa cum a fost tradus titlul primului volum la noi) este despre povestea de iubire dintre Claire Randall (interpretată de Caitriona Balfe) și Jamie Fraser (interpretat de Sam Heughan).

Claire Randall, fostă soră medicală, se întoarce din război și pleacă împreună cu soțul ei, Frank Randall (Tobias Menzies), într-o a doua lună de miere. O stâncă magică transformă luna de miere într-o călătoare în timp, iar Claire care se trezește brusc într-o Scoție măcinată de lupte, în anul 1743.

Seria are 10 volume, primul fiind publicat în anul 1991. Fanii universului „Outlander” așteaptă cu nerăbdare lansarea sezonului 6. Din distribuție fac parte: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Sophie Skelton, Duncan Lacroix, Tobias Menzies și Richard Rankin.

Bridgerton

Serialul Netflix „Bridgerton” a fost lansat în anul 2020. Primul sezon este o adaptare a primului volum al seriei omonime, „The Duke and I” / „Eu și Ducele”, scrisă de Julia Quinn. Concentrat pe debutul în societate al lui Daphne, cea mai mare dintre fiicele familiei aristocrate Bridgerton, cu opt copii (botezați în ordine alfabetică: Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory și Hyacinth), serialul debutează cu o radiografie irezistibilă a ritualurilor sociale de salon.

Fanii așteaptă acum cu nerăbdare lansarea celui de-al doilea sezon, care va avea premiera pe 25 martie 2022. Al doilea sezon al serialului va adapta acțiunea celui de-al doilea volum al seriei, „Vicontele care mă iubea”, ce îl urmărește pe Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), fratele mai mare al lui Daphne.

Din distribuție fac parte: Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Nicola Coughlan, Jonathan Bailey, Harriet Cains și Luke Newton.

Sex/Life

„Sex/Life” este unul dintre cele mai hot seriale de pe Netflix, iar personajele principale au câștigat rapid simpatia fanilor. Serialul „Sex/Life”, de la Netflix, urmărește o femeie căsătorită, mamă a doi copii (Billie Connelly, interpretată de Sarah Shahi), aflată într-o continuă rememorare a trecutului sălbatic, de dinainte de căsătorie, ceea ce îi readuce la suprafață dorințe adânc îngropate.

Producția cu Sarah Shahi, Adam Demos și Mike Vogel este PLINĂ de scene amoroase sau nerecomandabile minorilor, cum e aceea în care Adam (Brad Simon) iese gol într-o secvență la duș pușcă.

Chimia dintre Sarah Shahi și Adam Demos de pe platourile de filmare a fost palpabilă. Totuși, cine s-ar fi gândit că cei doi vor ajunge să formeze un cuplu și în viața reală? Ei bine, aflați că este adevărat. Sarah Shahi și Adam Demos, actorii din „Sex/Life” de la Netflix, trăiesc o frumoasă poveste de iubire și în realitate.

Din distribuție fac parte: Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos, Margaret Odette și Amber Goldfarb.

Bucătăreasa din Castamar / La cocinera de Castamar

Produs de studiourile Buendía, serialul „Bucătăreasa din Castamar” a fost creat de Tatiana Rodríguez și regizat de Iñaki Peñafiel și Norberto López Amado. Serialul a fost lansat în februarie 2021 și are 12 episoade.

Totul începe în anul 1720. Clara Belmonte (Michelle Jenner) este o tânără educată, de familie bună, al cărei tată a dispărut pe câmpul de luptă. Din cauza șocului, ea începe să sufere de agorafobie și să se simtă în siguranță doar în bucătărie, unde se poate ocupa de marea ei pasiune, gastronomia.

În acest timp, Diego, duce de Castamar (Roberto Enríquez), încă își jelește soția, pe Alba (Xenia Tostado). Printr-un concurs de împrejurări, tânăra Clara ajunge la Castamar, în apropierea domeniului ducelui, și este angajată ca ajutor în bucătăria acestuia. Apropierea dintre stăpân și angajată nu va fi ușoară. O mulțime de slugi clevetitoare, de personaje sus-puse și de curteni invidioși se vor lupta să-i țină departe unul de celălalt.

Din distribuție fac parte: Michelle Jenner, Roberto Enríquez, Hugo Silva, María Hervás, Jean Cruz și Fiorella Faltoyano.

Emily in Paris

Emily este o ambițioasă directoare de marketing în vârstă de douăzeci și ceva de ani, din Chicago. Pe neașteptate, primește jobul ideal în Paris atunci când compania la care lucra achiziționează o companie franceză de marketing pentru produse de lux, căreia Emily trebuie să-i revitalizeze strategia de marketing pentru rețelele de socializare.

Noua viață pariziană a lui Emily este plină de aventuri palpitante și provocări surprinzătoare,  ea străduindu-se să-și cucerească noii colegi de serviciu, să-și facă prieteni și să se bucure de întâlniri romantice.

Serialul „Emily in Paris” este produs de MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions și Jax Media. Din distribuție fac parte: Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo și William Abadie.

Seriale turcești de dragoste

Dragostea plutește în aer / Sen Çal Kapımı

Serialul turcesc îi are în prim-plan pe Serkan Bolat (Kerem Bürsin) și Eda Yıldız (Hande Erçel), doi tineri frumoși care ajung, în urma unor circumstanțe, să se prefacă că sunt logodnici. În realitate, însă, cei doi nu se suportă deloc și au caractere total diferite (ea este o fire boemă, pasionată de flori, el un afacerist obsedat de muncă). De aici și până la iubirea care se infiripă între ei sunt doar câțiva pași. „Dragostea plutește în aer”, producția realizată de MF Yapım a avut premiera în țara de origine în iulie 2020, iar în septembrie anul acesta s-a terminat după 2 sezoane.

Distribuție: Hande Erçel, Kerem Bürsin, Bige Önal, Sarp Can Köroğlu, Hakan Karahan.

Jurământul / Yemin

 „Jurământul” a debutat în țara de origine în 2019. Serialul a luat pe toată lumea prin surprinde cu succesul înregistrat încă de la primele episoade.

Reyhan este o fată de la țară, frumoasă și cuminte, care, după ce rămâne orfană, ajută un vechi prieten al familiei sale, Hikmet. Acesta este un om bogat, care tocmai a primit un diagnostic teribil, de boală terminală. Hikmet e îngrijorat de ce se va alege de familia lui, de avere, dar și de Emir, băiatul său rebel. Pentru Hikmet, Reyhan acceptă să se mărite cu Emir, iar Emir acceptă să se însoare doar că să o facă pe Reyhan să sufere, să o determine să divorțeze și să strice planul pus la cale de tatăl său. Totuși, Cupidon are alte planuri pentru ei.

Distribuție: Özge Yağiz, Gökberk Demirci, Can Verel, Esra Çoban.

Dragoste și bani murdari / Kara Para Așk

Difuzat la turci între 2014 și 2015, acest serial – tradus pe micile noastre ecrane „Dragoste de contrabandă” – este exemplul perfect de serial turcesc clasic, care a bătut recordurile de audiență peste tot în lume. Povestea începe cu o crimă. Logodnica unui polițist și tatăl unei tinere de bani gata sunt găsiți morți într-o postură compromițătoare. Șocați, polițistul și tânăra (Engin Akyürek și Tuba Büyüküstün, doi dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia) încep investigațiile pentru a afla ce s-a întâmplat. Pe Netflix, serialul turcesc are 164 de episoade. 

Distribuție: Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Bestemsu Özdemir

Moștenirea / Emanet

Serialul turcesc „Moștenirea” (în original „Emanet”) a fost lansat în Turcia în aprilie 2020 și a fost bine primit de către public, chiar dacă nu are o distribuție cu actori foarte cunoscuți.

În centrul poveștii se află Seher (Sıla Türkoğlu), o tânără care își părăsește cartierul modest în care trăiește, pentru a se muta în conacul unei familii înstărite, Kırımlı, la rugămintea surorii ei aflate pe patul de moarte. Aceasta îi cere lui Seher să aibă grijă de fiul ei, Yusuf (Berat Rüzgar Özkan), după ce va muri. Seher îl cunoaște pe Yaman (Halil Ibrahim Ceyhan), unchiul lui Yusuf, un afacerist dur care are legături cu mafia. Între Seher și Yaman se naște o poveste de iubire, care nu este bine văzută de rudele lui Yaman.

Distribuție: Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Halil Ibrahim Ceyhan, Melih Ozkaya, Tolga Pancaroglu.

Dragoste infinită / Kara Sevda

Serialul „Dragoste infinită” prezintă o poveste de dragoste specială, doi tineri din două lumi diferite care se îndrăgostesc iremediabil. Kemal (Burak Özçivit) este unul dintre cei trei copii ai unei familii din clasa mijlocie. Lumea lui monotonă este întoarsă pe dos odată cu apariția lui Nihan (Neslihan Atagül) în viața sa. Provenind dintr-o familie înstărită, Nihan trăiește în zona rezidențială a cartierului. Totuși, ea nu rezonează cu valorile mediului în care a crescut și se distanțează de lumea din care face parte.

„Dragoste infinită” este primul serial turcesc care a câștigat un premiu Emmy. A fost desemnată „Cea mai bună telenovelă” în cadrul galei „2017 International Emmy Awards”.

Distribuție: Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancioglu, Orhan Güner.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Las Fierbinţi 12
  Fierbințenii descoperă care e rezolvarea tuturor problemelor pe care le au sau le pot avea: "piramida bunătății universale". Dorel încearcă atragerea forțelor binelui...
 • 21:30 Teroare în Paris 12
  Kim, o adolescentă de 17 ani, este lumina ochilor tatălui său, Bryan Mills. El chiar a părăsit Serviciile Secrete pentru a sta în California, alături de Kim. Adolescenta...
 • 23:15 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 23:45 Greta 15
 • 01:45 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 02:30 I Like IT
  Emisiunea traduce IT-ul în limba română cu umor inteligent şi poftă de show, iar Iulia Ionescu face ca noutăţile din Internet şi tehnologie să nu mai pară complicate...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 11:50 Ajut eu!
  La împlinirea a 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România, Antena 1 lansează campania "Ajut eu", un punct de întâlnire al oamenilor care au nevoie de ajutor...
 • 12:00 Observator
  Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac echipă la pupitrul Observator Antena 1, de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar...
 • 14:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 16:00 Observator
  Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă, de luni până vineri, Observator ora 17. Cătălin Oprișan intră în rolul de povestitor din culisele marilor povești de...
 • 17:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Adela AP
  Două surori înţeleg iubirea faţă de cealaltă diferit. Adela este în stare să renunţe la tot pentru sora ei. Iar, pentru Andreea, tot ce este al Adelei este şi al...
 • 21:45 Adela
  Două surori înţeleg iubirea faţă de cealaltă diferit. Adela este în stare să renunţe la tot pentru sora ei. Iar, pentru Andreea, tot ce este al Adelei este şi al...
 • 23:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 23:30 iUmor 12
  Cel mai "nebun" juriu din televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea "iUmor", de la Antena 1. De la momente...
 • 04:00 Mireasa
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 05:45 Nemilosul Istanbul AP
  "Nemilosul Istanbul" este povestea luptei pentru supraviețuire a unei familii care se zbate să își construiască o viață decentă într-un oraș tentacular, plin de...
 • 09:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 16:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Totul pentru familia mea AP
  Patru fraţi ramân orfani după o serie de evenimente tragice. În spatele acestor întâmplări se află maleficul Afik Atakul (interpretat de Celil Nalçakan), un om care...
 • 22:30 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 00:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 05:15 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV