Homepage  / Televiziune

„Chefi la cuțite”, 28 noiembrie 2022. Sunt aleși semifinaliștii sezonului 10. Sorin Bontea: „Este o miză foarte mare”

„Chefi la cuțite”, 28 noiembrie 2022. Sunt aleși semifinaliștii sezonului 10. Sorin Bontea: „Este o miză foarte mare”
3

de Roxana Mirea,

Începe o săptămâna de foc la „Chefi la cuțite”, sezonul 10, de la Antena 1. Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ajuns în fața ultimului battle al sezonului 10. Emoțiile sunt mai puternice ca oricând, iar ambițiile concurenților se traduc într-o presiune uriașă la bancurile de lucru. Battle-ul din seara aceasta, 28 noiembrie 2022, și proba eliminatorie sunt etapele în urma cărora vor fi aleși semifinaliștii sezonului 10 „Chefi la cuțite”.

Sunt aleși semifinaliștii sezonului 10 „Chefi la cuțite”, 28 noiembrie 2022

La sfârșitul ediției din această seară, 28 noiembrie 2022, vor fi aleși semifinaliștii sezonului 10 „Chefi la cuțite”. Chef Sorin Bontea a reușit performanța de a intra în cel din urmă battle cu cei mai mulți concurenți: Paco, Gabriel Drăgușanu, Gigi Nicolae, Florica Boboi și Titus Antonescu.

„Este o miză foarte mare azi: cine va câștiga acest battle merge direct în semifinală, așadar intru foarte hotărât în această luptă”, a spus Chef Bontea. De partea cealaltă, Chef Cătălin Scărlătescu îi aliniază la startul battle-ului 18 pe Mădălina Cafadaru, Mădălina Crețan și Adrian Stroe. „Nu-mi doresc decât să câștig. Să fie o încununare a celor zece sezoane de gătit împreună”, a punctat Chef Scărlătescu.

Ultimul battle pentru mine a fost întotdeauna ceva foarte greu de digerat, pentru că are cea mai mare miză: semifinaliștii echipei câștigătoare. Asta e tot ce contează”, a declarat Chef Florin Dumitrescu, care intră în battle-ul 18 cu trei concurenți: Raluca Todea, Oxy și Dan Manciu.

Cum se va desfășura cel din urmă battle și ce surprize mai pot aduce amuletele rămase în joc, dar mai ales cine sunt semifinaliștii sezonului aniversar „Chefi la cuțite” telespectatorii vor afla în ediția difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Chefi-la-cutite_5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Marți și miercuri urmează etapa semifinalei, iar joi, maratonul de 4 ediții consecutive Chefi la cuțite va culmina cu marea finală, în care se va decerna premiul de 30.000 de Euro. Astfel, pe 1 decembrie, telespectatorii vor afla în ce sclipiri prețioase va străluci finala aniversară și numele câștigătorului celui mai râvnit trofeu Chefi la cuțite.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te