Homepage  / Vedete / Vedete străine

Chris Martin și Dakota Johnson se vor logodi în curând

Chris Martin și Dakota Johnson se vor logodi în curând

de Redactia Tvmania

Potrivit mai multor surse, Dakota Johnson și Chris Martin s-ar putea logodi mai repede decât ne-am fi așteptat. Chris și Dakota sunt împreună de un an, cei doi având o relație destul de serioasă. 

 

„Familiile lor se întâlnesc des, s-au obișnuit unii cu ceilalți. Dakota are o relație extraordinară cu cei doi copii ai lui Chris, din căsnicia cu Gwyneth Paltrow”, a precizat o sursă apropiată celor doi.

 Mai mult de atât, se pare că solistul formației Coldplay are deja aprobarea părinților Dakotei, Don Johnson și Melanie Griffith. Sursa a continuat prin a spune că:

 „Chris îi iubește părinții, îi invită mereu la plajă sau la petreceri. Cu toții se înțeleg foarte bine.”

 

O cerere în căsătorie pare următorul pas evident în relație, având în vedere că cei doi locuiesc împreună. „Se bucură împreună de o viață intimă în Malibu, unde nimeni nu îi deranjează și se pot simți liberi. În ultima vreme ea a fost la filmări, dar zboară aproape în fiecare weekend să-l vadă pe Chris”, a adăugat sursa.

Chris nu este singurul care o adoră pe Dakota. Cei doi copii ai artistului, Apple Martin, în vârstă de 14 ani, și Moses Martin, în vârstă de 12 ani, dar și fosta lui soție, Gwyneth, o îndrăgesc pe actriță și se bucură de timpul petrecut împreună.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton