Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine este Cuza de la „Asia Express” sezonul 4. „Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea”

Cine este Cuza de la „Asia Express” sezonul 4. „Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea”
5

de Redactia Tvmania

Cuza face parte dintre cei 18 noi concurenți ai show-ului „Asia Express”, al cărui sezonul 4 tocmai se filmează în aceste zile. Artistul nu a plecat singur pe „Drumul Împăraților”, cu împreună cu Emi, cel de-al doilea membru al proiectului „Noaptea Târziu”.

Înainte de plecarea spre Turcia, unde filmările sunt în plină desfășurare, Cuza, care este din Târgu Jiu și are 29 de ani, a recunoscut că are emoții.

Cuza este face parte din trupa Noaptea Târziu, care s-a făcut remarcată prin parodiile muzicale care au fost în topuri pe YouTube (canalul lor a adunat peste 1,8 milioane de abonați, scrie libertatea.ro). Totodată, pe Cuza l-ați mai putut vedea și într-un sezon trecut al emisiunii „Te cunosc de undeva!”.

Cine este Cuza de la Asia Express sezonul 4 (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Abia aștept să trăiesc experiența”

Înainte de începerea filmărilor pentru noul sezon „Asia Express”, Cuza recunoștea că abia așteaptă să trăiască experiența aceasta pe propria piele.

„Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi.

Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!! Sper să stăm cât mai mult în concurs”, a declarat Cuza, despre plecarea la Asia Express.

sursa foto: instagram

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te