Homepage  / Televiziune

Cine este Maria Popovici, noul membru al juriului Stand-Up Revolution 2022: „E o surpriză”

Cine este Maria Popovici, noul membru al juriului Stand-Up Revolution 2022: „E o surpriză”
4

de Andra Stana,

Maria Popovici se alătură mesei juriului Stand-Up Revolution, iar prezența ei a fost o surpriză totală până în ultima clipă pentru Teo, Vio, Costel și Dan Badea. În plus, sezonul doi al emisiunii mai vine cu o noutate: jurații vor intra la votul publicului și, la final, cel care va obține cel mai mic punctaj, va părăsi masa juriului.

Sezonul doi al show-ului vine cu un concurs între juraţi

Premiera noului sezon Stand-Up Revolution va avea loc vineri, 30 septembrie, de la 21:30, la Antena 1. În acest sezon, la masa juriului va sta și o fostă concurentă și câștigătoare a sezonului 2 „iUmor”.

Cu experiență în lumea stand up-ului și având în palmares trofeul sezonului 2 iUmor, Maria Popovici a acceptat cu bucurie rolul de jurată în cadrul show-ului Stand-Up Revolution 2022.

Sezonul 2 de la Stand-Up Revolution este o surpriză și pentru mine. Căci nu ştiu cum e să fii jurat, cât şi pentru colegii mei, care nu știau că o să fiu cu ei în juriu. Cred că o să fie un sezon foarte tare, mai ales că surprizele nu o să se oprească aici!“, a declarat Maria.

Noi strategii la Stand-Up Revolution 2022

Deși au fost luați prin surprindere de apariția Mariei Popovici la masa juriului Stand-Up Revolution, Teo, Vio, Costel și Dan Badea au primit-o cu brațele deschise. Însă, totodată, și-au regândit strategiile pe care și le pregătiseră.

Ce o ajută pe Maria este că e o comediantă foarte bună, ne știm de mult timp, ne înțelegem bine și o să colaborăm bine (…). Strategie ca să ies învingător: strategie, bineînțeles, că am!, a mărturisit Vio, iar Costel a făcut urmăroarele precizări: „Mă bucur că a venit Maria Popovici la masa juraților pentru că aduce o pată de culoare și parfum, dar m-a blocat un pic provocarea cu votarea juriului. Stai așa, ce facem aici? Concurăm între noi, jurații? Pune un pic de presiune pe noi. Chiar și-așa, e vorba despre a ne simți bine și a descoperi următoarea revelație în stand-up“.

„Apariția unui nou jurat în persoana Mariei Popovici a dinamizat și a dinamitat cumva tot ce s-a unit și s-a întâmplat între jurați în sezonul 1. Cât despre acest vot, Nu s-a mai întâmplat vreodată în istoria televiziunii!”, a dezvăluit şi Dan Badea.

Stand-Up Revolution_3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Maria… Maria e Maria! Plus că e femeie!”

Vio a completat: „Cel mai votat jurat! Aici o să fie foarte greu, pentru că sunt 100% convins că, deși, am câștigat primul sezon, nu voi fi cel mai votat jurat. Este aproape imposibil! În primul rând, n-am atu peste nimeni! Dan Badea e de când lumea și pământul la televizor. E foarte bun, e bun și la stand-up, face show-uri mari. Teo e ăla deștept, ăla deștept și dur, trebuie să rămână! Costel… Costel e Costel, e amuzant, e funny, e entertainer, este one man show! Maria… Maria e Maria! Plus că e femeie! Nu o să dea afară o femeie, așa că: eu rămân! Deci, mulțumesc frumos pentru aceste două sezoane“.

Stand-Up Revolution, prima emisiune televizată de stand up din România revine cu un nou sezon, începând din 30 septembrie, în fiecare vineri, de la 21:30, la Antena 1.

Şi de această dată, prezentatorilor – Ilona Brezoianu şi Şerban Copoţ – le va reveni sarcina grea de a susține atât concurenți care nu au mai urcat vreodată pe o scenă de stand-up, cât și nume cunoscute, care își fac curaj în speranța că vor primi ocazia de a intra în echipa unuia dintre jurați și chiar de a apărea într-un spectacol alături de aceștia.

Cine a câștigat „Stand-Up Revolution” 2022, primul sezon

Finala primului sezon al emisiunii „Stand-Up Revolution” a fost difuzată duminică, 7 august, pe Antena 1. Cei patru grei ai stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea, și-au îndeplinit misiunea, aceea de a descoperi cel dintâi talent din domeniu care le va călca pe urme.

Finala a venit și cu o noutate. Dacă până în semifinale, publicul din sală a votat învingătorul fiecărui duel, în finală, câștigătorul primului sezon Stand-Up Revolution a fost ales prin votul publicului de acasă. Concurenții care s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 20.000 de Euro au fost Sașa Ciobanu, Hector Ayala, Claudiu Popa, Sergiu Mirică, Alexandru Dobrotă, Tavi Perțea, Alex Banciu, Dan Țuțu, Paul Szabo și Hannah Becker.

La sfârșitul emisiunii, prezentatorii Ilona Brezonianu și Șerban Copoț au dezvăluit câștigătorul „Stand-Up Revolution” 2022. Câștigătorul „Stand-Up Revolution” 2022 a fost Sergiu Mirică, care a fost concurentul lui Vio.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te